kupus salata_vulgaris

petak, 13.04.2018.

guzice

jučer je u spitu bija neki prosvjed. ka i obično kad su neke gluposti u pitanju svi se skupe na rivi i nedaju poštenon svitu da na miru uživa u rijetkim trenucima opuštanja prije najezde turista. doduše ima azijata i nešto ovi tradicionalni austijanaca i engleza, zaluta i poneki kanađanin al sve u svemu bi vrlo podnošljivo da nije bilo tog prosvjeda. prosvjed je obilova domoljubnim pismama u izvedbi tompsona, miše, novkovića i još poneki, bilo je i neki koji su nešto talabasali ali i nikurca nisan zarumija šta oni oče. jedino šta me je zasmetalo je šta su in usta bila puna branitelja. kad god neka protuha oče neki kurac progurat onda zazivaju branitelje ka potporu svojoj ideji, e pa, mene izbacite iz usta jer ja u ratu nisan bija da bi sada sluša vaša palamuđenja baš naprotiv, da i se oslobodin. no, kako je bio lip i sunčan dan tako je prošlo i puno osoba ženskog spola ili roda, kako kome drago. sve u svemu bila je to jedna plejada ženskih guzica, ima si šta vidit, i ne samo vidit nego i promišljat, za razliku od oni guzičara na bini.

dakle, kolegij sastavljen od tri eminentna stručnjaka po pitanju ženski guzica, među kojima i moja malenkost, je zaključija da ima tri prevladavajuća tipa ženski guzica: orangina, plivadon i daska isto ka šta imaju i tri prevladavajuča tipa muški guzica: guzičarske, zavodničke i bilderske. ka prvo se postavilo pitanje čemu guzica služi? tj. dali ima neku svoju funkcionalnu vrijednost ili je samo estetskog karaktera. jednoglasni je zaključak bija da guzica služi za ublažavanje pada kako ne bi došlo do povrede trtične kosti koja je inače zakržljali ostatak repa ali i kao takva ipak dio kralježnice. iz čega je automatski proizaša zaključak da oni sa velikin guzican imaju jako osjetljivu kralježnicu.

no, kako je fokus bija na ženskin guzican nastala je rasprava oko koje se nismo mogli složit jel je bolja oranđina ili plivadon guzica, daske su jednoglasno odbačene kao predmet razmatranja. jedna je struja zagovarala oranđine a druga plivadone. pomnim promatranjem došlo se do spoznaje da ženske sa oranđina guzicama imaju male sise, dok one sa plivadonima imaju veće sise što je otvorilo dodatna pod pitanja kao npr. jel su važnije guzice ili sise. tu se nikako nismo mogli složit. jedan je zagovara tezu da guzice vremenom manje gube na gustoći od sisa, a drugi da, kao i u slučaju sisa, nije bitan volumen nego ispunjenost. moj stav je bija da kriteriju ispunjenosti moraju jednako udovoljavat kako sise tako i guzice, šta oče reč da ne pritiče ni doli ni gori. skup je završija tako da nismo postigli nikakvi konsenzus uz vatromet svih boja kojeg su organizirali oni sa početka priče.

13.04.2018. u 18:02 • 21 KomentaraPrint#

srijeda, 11.04.2018.

sise

dakle, danas se na blogu provela jedna znanstvena tribina o sisama. povod tome je post kolege freša koji je nalipija sliku sisa na gomili ali skroz drugin povodom. usljedila je konstruktivna i sveobuhvatna rasprava o sisama u kojoj su kelegice i kolege blogeri željeli ostavit svoj doprinos za rasvjetljavanje muškog fetišizma kada su u pitanju sise.

neke blogerice su uložile prigovor, a bogami bilo je i onih koje su tile opstruirat ovaj znanstveni skup. na njihovu žalost bilo je tu više eminentnih stručnjaka koji su jednoglasno zaključili da je svaka sisa vrijedna pažnje, ćirići i prištići se nisu razmatrali, iz čega se nametnulo i pitanje što to sisu čini sisom? da li je to njen volumen, gustoća ili pak oblik.

pomnim razmatranjem došlo se do zaključka da je najidealniji oblik 2/3 kruške te je nastala rasprava da li se radi o kruški viljamovki, duchesse d'angouleme, klapovom ljubimcu, beurré giffard ili pak o divljoj kruški. divlja kruška je konsenzusom odbačena jer spada u kategoriju ćirića i prištića što je blogerica koja se bori za oslobođenje žena od utjecaja feminističkog pokreta pozdravila sa odobravanjem i u znak podrške prilipetala jednu sliku sisa. zbog odsutnosti stručnog oka koji je zbog obaveza oko utvrđivanja vjerodostojnosti sisa bio spriječen preostali dio kolegija je zaključio da su prezentirane sise umjetne te da ne zadovoljavaju oblik i fizionomiju kruške već da više sliče pomama.

subverzivni elementi su cijelu raspravu htjeli marginalizirati insinuacijama o prolaznoj svježini mladih krušaka što je kolegij osujetio i odbacio sa gnušanjem te kao primjer vječite svježine naveo krušku viljamovku koja je stoljećima bila dodatni poticaj umjetnicima za stvaranje njihovih i danas cijenjenih djela.

zaključak ekspertne skupine je: da, osim ćirića i prištića, nema sise koja nije vrijedna pažnje, da gustoća opada sa porastom volumena te da je najidealniji oblik kruške koja staje u veličinu otvorenog dlana. dinje i lubenice nisu bile predmet razmatranja.

11.04.2018. u 18:42 • 28 KomentaraPrint#

srijeda, 04.04.2018.

dežavu

neznan kako se to piše, možda bi sarabe znala, jer kako san dočuka ona razumi vrancuski a meni ovo vuče na vrancuski al tumačenje neču falit. to van oče reč da van se čini, kad se nešto događa, da ste to već doživili. e pa, oni koji to ne znaju niti imaju pojma da sve ono šta se događa je već jednom doživljeno, ne mora nužno značit da je to vaš dežavu, al će se sigurno nač neko ko je ima taj dežavu, pa se tako i meni stalno pojavljuje jedan dežavu kada su blogeri u pitanju.

najprije počne freš sa antifašistima pa se anči sa njin svadi, onda anči počne sa kleron pa se freš sanjon svadi, onda dođe o-da i udre u gong pa su svi sanjon svađeni jerbo in zvoni u ušima, onda dođe čarapa koja brine o životinjama našta se meni otvori apetit, momentalno! ne prođe puno eto ti šedou koja na sve baci sjenu, potom dođe grunf i ako nisi fan alana forda moš se slikat, nisi ni skužija šta je grunf tija reč eto dinaje i tek onda nikurca ne razumiš, jedva si se od svega toga oporavija i počeja vatat neke konce kad eto gurmi sa kolačima, nisu se gurmijini kolači ni oladili eto velike v sa kolačima, usput svrati stara teta i ostavi svoju lamentaciju, taman kad si se nešto pribra eto goldena sa svičon, domeniko sve to poslika i stavi u fajl, jerbo nikad neznaš kad će doč vrime za to unovčit, tigi s vremena na vrime baci svoj blagoslov pa se anči sanjin posvadi i onda freš ima sto komentara mireči i, meca sve to pretoči u sinki priču i dobiješ gađet, euro sve to promatra i ostavlja kratke komentare jerbo zna da je najeba ako mu komentar ima više od šest riči, moga bi to neko i krivo protumačit, onda eto smijalice da to sve popegla kako se nebi zgrišpalo našta garancija lipo kaže da zaništa nema garacije al jon ovi šta se bave zdravin životon neviruju i oče palamudit, nji bogami niko nerazumi ka ni pisnike, a i kako će i ko razumit kad se nika nisu naroljali, da jesu našli bi zajednički jezik...itd, itd, neda mi se više lamentirat.

jebote! jel ko vidija babu sa kolačin?

04.04.2018. u 17:59 • 23 KomentaraPrint#

ponedjeljak, 02.04.2018.

libido

- šta će ti vaga?
- da vidiš kol'ko iman kila, jer mi se pobrisala ova crta šta označava sredinu.
- pa koji kurac onda ne uzmeš digitalnu vagu?
- a jebate jes' ti ukurcu! te digitalne ništa nevaljaju! eno ti čitaj po forumima šta ljudi govore o njima!
- kako? šta govore? pa jesi ti svjesna da je ovo danas digitalno doba?
- je, je, al svi se tuže kako in te digitalne vage ne mire dobro kile!
- to je zato šta su precizne :)))
- ma jesu moj kurac precizne! ja kad se izvažen na vagu od sestre ti iman šest kila viška!
- pa dobro, možda je to zato šta ova digitalna ima memoriju.
- jebala te memorija!
- e pa sad.....nisi daleko od istine :)))
- kako to misliš?
- pa tako....ne služi me baš memorija kad se oću prisjetit kad si me zadnji put napala :)))
- jel ti to oš reč da nan sexs nije dobar!!!
- maaaa neeee, bože sačuvaj da san nešto tako pomislija! nego....ono...uvik ja moran sve odradit.
- to je zato šta mi ne daješ inspiraciju :P

.....

- aj mi pročitaj koliko iman kila.
- 69
- jel ti to mene zajebaješ il nešto insinuiraš!? jebate šta si ti napaljen!
- šta san napaljen??? stvarnio imaš 69 kila!!!
- aj dobro kad je tako. to znači da ću sebe za božić počastit jednin panetoneom :)))
- a jebate, tek je uskrs ko će čekat do božića :(((
- aj ne prdekaj. ka da ti šta fali.
- ma....ne fali mi ali....bi volija da ti je malo veći libido.
- e jebigaaaaa, moraš mi pružit inspiraciju :PPP

.....

- jel si napravila spisak?
- jesan!
- aj onda čitaj
- jebate! ko će se ode snač!
- a ukurac, pa ti si ga pisala!
- jesan! al neznan šta mi znače ove zaokružene stavke.
- jesmo rekli da ćemo nešto uzet u kauflanda a drugo u tomiya!
- aaaaa jeeeee imaš prav ove zaokružene su za tomiya :/
- jesmo sve uzeli?
- jesmo!
- onda idemo u tomiya?
- oćemo.....samo da još bacin pogled na frižider
- aj :/
- vidiiiiiii......još ima krvavica :))))
- eto! nisan očekiva da ću inji vidit u ovo doba.
- hehe, štošta toga čovik ne očekuje :)))
- ae, ni ti nisi očekivala vidit 69 kila jutros na vagi, zato ja sad očekujen da će ti krvavice podignit libido.
- :P:P nikad se nezna, nidad se nezna, živom čoviku se svašta može dogodit:))))

02.04.2018. u 09:47 • 8 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< travanj, 2018 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Studeni 2021 (6)
Listopad 2021 (10)
Rujan 2021 (7)
Kolovoz 2021 (6)
Srpanj 2021 (10)
Lipanj 2021 (8)
Svibanj 2021 (11)
Travanj 2021 (7)
Ožujak 2021 (6)
Veljača 2021 (9)
Siječanj 2021 (15)
Prosinac 2020 (9)
Studeni 2020 (7)
Listopad 2020 (13)
Rujan 2020 (4)
Kolovoz 2020 (9)
Srpanj 2020 (5)
Lipanj 2020 (6)
Svibanj 2020 (11)
Travanj 2020 (7)
Ožujak 2020 (5)
Veljača 2020 (3)
Siječanj 2020 (6)
Prosinac 2019 (3)
Studeni 2019 (7)
Listopad 2019 (6)
Rujan 2019 (7)
Kolovoz 2019 (4)
Srpanj 2019 (9)
Lipanj 2019 (7)
Svibanj 2019 (7)
Travanj 2019 (6)
Ožujak 2019 (11)
Veljača 2019 (8)
Siječanj 2019 (4)
Prosinac 2018 (7)
Studeni 2018 (8)
Listopad 2018 (7)
Rujan 2018 (5)
Kolovoz 2018 (7)
Srpanj 2018 (8)
Lipanj 2018 (12)
Svibanj 2018 (6)
Travanj 2018 (4)
Ožujak 2018 (8)
Veljača 2018 (7)
Siječanj 2018 (5)
Prosinac 2017 (7)

Opis bloga

svekolike konteplacije o smješnoj strani povijesti i inim stvarima