Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kakotikupus

Marketing

guzice

jučer je u spitu bija neki prosvjed. ka i obično kad su neke gluposti u pitanju svi se skupe na rivi i nedaju poštenon svitu da na miru uživa u rijetkim trenucima opuštanja prije najezde turista. doduše ima azijata i nešto ovi tradicionalni austijanaca i engleza, zaluta i poneki kanađanin al sve u svemu bi vrlo podnošljivo da nije bilo tog prosvjeda. prosvjed je obilova domoljubnim pismama u izvedbi tompsona, miše, novkovića i još poneki, bilo je i neki koji su nešto talabasali ali i nikurca nisan zarumija šta oni oče. jedino šta me je zasmetalo je šta su in usta bila puna branitelja. kad god neka protuha oče neki kurac progurat onda zazivaju branitelje ka potporu svojoj ideji, e pa, mene izbacite iz usta jer ja u ratu nisan bija da bi sada sluša vaša palamuđenja baš naprotiv, da i se oslobodin. no, kako je bio lip i sunčan dan tako je prošlo i puno osoba ženskog spola ili roda, kako kome drago. sve u svemu bila je to jedna plejada ženskih guzica, ima si šta vidit, i ne samo vidit nego i promišljat, za razliku od oni guzičara na bini.

dakle, kolegij sastavljen od tri eminentna stručnjaka po pitanju ženski guzica, među kojima i moja malenkost, je zaključija da ima tri prevladavajuća tipa ženski guzica: orangina, plivadon i daska isto ka šta imaju i tri prevladavajuča tipa muški guzica: guzičarske, zavodničke i bilderske. ka prvo se postavilo pitanje čemu guzica služi? tj. dali ima neku svoju funkcionalnu vrijednost ili je samo estetskog karaktera. jednoglasni je zaključak bija da guzica služi za ublažavanje pada kako ne bi došlo do povrede trtične kosti koja je inače zakržljali ostatak repa ali i kao takva ipak dio kralježnice. iz čega je automatski proizaša zaključak da oni sa velikin guzican imaju jako osjetljivu kralježnicu.

no, kako je fokus bija na ženskin guzican nastala je rasprava oko koje se nismo mogli složit jel je bolja oranđina ili plivadon guzica, daske su jednoglasno odbačene kao predmet razmatranja. jedna je struja zagovarala oranđine a druga plivadone. pomnim promatranjem došlo se do spoznaje da ženske sa oranđina guzicama imaju male sise, dok one sa plivadonima imaju veće sise što je otvorilo dodatna pod pitanja kao npr. jel su važnije guzice ili sise. tu se nikako nismo mogli složit. jedan je zagovara tezu da guzice vremenom manje gube na gustoći od sisa, a drugi da, kao i u slučaju sisa, nije bitan volumen nego ispunjenost. moj stav je bija da kriteriju ispunjenosti moraju jednako udovoljavat kako sise tako i guzice, šta oče reč da ne pritiče ni doli ni gori. skup je završija tako da nismo postigli nikakvi konsenzus uz vatromet svih boja kojeg su organizirali oni sa početka priče.

Post je objavljen 13.04.2018. u 18:02 sati.