novi korisnik

kreiraj blog!

registriraj me!

Vijesti s bloga

20

pon

05/24

Srce

Srce

U utorak sam odjednom počela osjećati neko čudno stezanje u prsima, bolje reći u gornjem dijelu trbuha.
I to onako na refule - malo steže, malo ne.
Prvo na što sam pomislila su svi oni za hipohondere ko stvoreni članci u novinama u kojima se žene straši drugačijim simptomima infarkta nego kod muškaraca.
Sjetila sam se i one mlade žene s kojom sam nakratko dijelila sobu nakon prve operacije a koja je danima mislila da je od male pobrala neku virozu, kad ono - infarkt!
Još si glupača mislim: sranje, sad ne mogu otić plivat i ostat ću debela.
Onda se sjetit da će vaga u tom slučaju biti moj najmanji problem jer će me u vodi zdrmati herc i to će biti to, napisala je Flekserica.

20

pon

05/24

18/05/24

18/05/24

Dvi, tri riči... piše dragom dnevniku:

That's the way, aha-aha, I like it.
I ovo bi zaista (što se mene tiče) mogao biti početak jednog divnog prijateljstva.

Doma sam stala na vagu.
Rekla sam joj: Ljubim te, srićo!
1o kg sam lakša,
U svakom pogledu.

I to je to.
Pišem ti opet uskoro.

20

pon

05/24

TV kalendar

TV kalendar

li Dogodilo se na današnji dan.
Ili štogod drugo iz domene javne televizije, kao i Srdačno vaši iz prethodnog zapisa.
Prošlo je točno, više ili manje, više više nego više manje, godinu i pol i još nekih par dana više od zadnjeg zapisa.
Blogovi, piše li ih itko više? Ili se prepuštate kojekakvim umjetnointeligentnim alatima koji ne znaju prebrojiti prste na rukama kad generiraju slike? Uglavnom, prije no što reinauguriram Gabriela, mala rekapitulacija nečega što, možda, nekom vještijem rečenicoklepcu , a priznajmo, nije niti teško biti vještiji, zar ne, može biti sasvim dobar sinopsis za roman, piše maddogsh.

17

pet

05/24

Pojmovi lete u nebo

Pojmovi lete u nebo

Možda sam (pre)stara, možda mislim da su današnja djeca previše razmažena, pa na svakakve gluposti pomišljaju - no sve u svemu protivim se agresiji malobrojnih nad višebrojnima. Uključujući agresiju da ja moram "njih" nazivati "oni". Ili je "on" ili je "ona" (mijenjaj brate spol koliko god želiš no pusti me na miru). Ne priznajem treći rod i točka, tvrdo zastupa svoj stav Rudarka.

***

Što više čitam o transseksualnosti i transrodnosti (interseksualnost razumijem), sve manje znam jer svaki članak o toj temi, bilo na Wikipedijama, bilo na kojekakvim portalima, govori nešto drugo. No najmanje od svega mogu shvatiti što bi to bila nebinarna osoba, ovako je započeo Mariano Aureliano svoj novi post.

16

čet

05/24

Normala

Normala

Ne odustaj, idi dalje i kad ima onih koji ti govore suprotno, negativno to su oni koji te ne poštuju ali ne obaziri se, znaš tko si a sve si to i pokazao i dokazao. Oni koji te poštuju te bodre, dolaze ti u susret dok su svi ostali nebitni. Tako ide ovaj svijet nažalost u zadnje vrijeme naopako ali svi mi koji primijetimo ono što je dobro ali i zabavno, što promiče kulturu i daje uvid na neke aktualne situacije ali i neke prave vrijednosti e to za nas sve ima moć. I rasplesao i razveselio si ritmom sve oko sebe.. E to pozitiva i samo pozitiva u ovim hladnim vremenima kada se sve pretvorilo u nešto što ni sami ne znamo kako nazvati. Iz cirkusa ti si izveo ono najbolje tradiciju i kulturu i neke običaje, piše Star Rose.

Prikaži još vijesti...
Top bloggeri
BlogokvizBlogokvizSarahSarahDvi, tri riči...Dvi, tri riči...
Kameni cvijetJedan svijet nade raste tiho u srcu tvomKoja je vama najdraža?Što je srcu dragoJutros smo se probudili mamurni.Y

<fotoblogNesretni XVII?Unplugged lightsEto, baš mi se jela pšenična tjestenina25. Homo si tećSplitska tortaZBrdo Peruna, svetog Martina i templaraŠetnja HeidelbergomRuže krenule

Festival proljeća Buđenje mora

Dosadilo mi je čekati da prođe.>Do re mi fa sol la si do...Rheinfall

Statistika

Zadnja 24h

6 kreiranih blogova

148 postova

383 komentara

170 logiranih korisnika

Trenutno

3 blogera piše komentar

15 blogera piše post

Blog.hr

Uvjeti korištenja

Pravila zaštite privatnosti

Politika o kolačićima

impressum