bartimej croata

04.12.2021., subota


Vassula Ryden i poruke koje prima od Isusa
Sad prvi put guglam o Vassuli i ne mogu vjerovat. Podržava papu Franju, a Isus je po njoj izrekao mnogo poruka protiv pape, ali nema veze, nitko nije savršen. Vodila je dugo dijalog s Kongregacijom za nauk vjere. Kardinal Ratzinger nije bio zadovoljan s nekim dijelovima knjige, pa je zamolio za pojašnjenje. Kad je dala pojašnjenje rekao je, kad se s njom susreo, da su pojašnjenja odlična. Međutim drugi kardinali nisu bili zadovoljni, bio je uključen i kardinal kasper (namjerno mu prezime pišem malim slovom) onda je sve propalo. Čak su svim biskupima svijeta uputili pismo da preporučaju da se ne čita, pa sam ja odlučio ponovo je čitati. Toliko o poslušnosti crkvi koja u cjepivu nije prepoznala žig Zvijeri.
Raduje me vijest da su Bošnjaci iz Federacije odbacili sve živo u vezi plandemije. Lahko je njima, nemaju oni papu koji ih vodi u propast s cjepivima.

Evo Vassule



Zagreb, 2. 2. 1995. (IKA) – Zagreba~ki nadbiskup kardinal Franjo Kuhariđ, primio je u Nadbiskupskom dvoru u Zagrebu, u ~etvrtak 2. velja~e prije podne, u privatnu posjetu Vassulu Ryden, pravoslavnu Grkinju, koja je unatrag čest godina u svijetu poznata kao osoba koja osobno prima poruke od Krista. Vassula Ryden u Hrvatskoj boravi na poziv molitvenih skupina iz Žakova, Osijeka i Zagreba, koje slijede njezine duhovne poruke. Kardinal Kuhariđ zadržao se s Vassulom i njezinim duhovnim vošom, irskim sveđenikom o. O’Carolom u jednosatnom razgovoru, u kome ga je misti~arka upoznala sa sadržajem svojih osobnih višenja i poruka. Nakon tog razgovora, kardinal Kuhariđ je rekao da je Vassula Ryden, po osobnom svjedo~enju bila daleko od vjere, ali da je poput sv. Pavla pred Damaskom doživjela temeljito obrađenje, te je uzvjerovala. Ona putuje svijetom propovijedajuđi jedinstvo krčđana, poslučnost Papi kao u~itelju vjere, ~ačđenje euharistije, pobožnost prema Srcu Isusovu, a osobito evanšeoski moral života, kao i temeljno obrađenje svijeta.

Naravno da je kardinal Bozanić ne bi primio kao što nije primio ni Kardinala Burkea kad je ovaj bio u Zagrebu.
Kardinal Burke se protivio cijepljenju, kad je obolio od covida nije rekao u kojoj je bolnici, znao je da mu rade o glavi. Izvukao se, iako je bio na respiratoru.
Svu je patnju pridružio Kristovom križu.

- 17:32 - Komentari (18) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.