bartimej croata

13.10.2018., subota


O DROGERAŠIMA -DRUGI DIO
Drogeraši su promjenili strukturu svog mozga. Vidi se i promjena karaktera. Prevareni su od prodavača droge koji im pričaju kako je trava kanabis zdrava. Nije nikako zdrava ako se puši kroz cigarete a naravno da je zdrava za određene bolesti, ako se ispravno pripremi. Drogeraši su umislili da je kanabis lijek za sve da opravdaju grijeh požude za Rajem koji je jedan od najtežih grijeha jer je grijeh i protiv vlastitog duha i protiv duše i protiv tijela. Ako uzimaš pripravke kanabisa a zdrav si onda ti oboli mozak pa pričaš nesuvisle stvari, slabije percipiraš stvarnost, a to sve proizlazi od pokidanih sinapsi koje su pokidane jer su neprirodno prestimulirane pod opravdanjem da je život užurban i da se treba 'podić' kako bi se stigle 'pohvatat' sve informacije i bit uspješan u životu. I tako jadni drogeraši postanu žrtve svojih ambicija, svoje požude i svoje tuposti. Također i žrtve beskrupuloznih prodavača magle tj droge koje ih uvjere da se drogom mogu čak i zubi liječiti, ili npr pucanje tabana zbog debele kože na tabanima. Dobro šalim se ali su zaslužili malo šale na 'svoj' račun.
Jednom sam jednoj mladoj dami drogerašici i slikarici rekao da znam besplatan recept za nadrogirat se i otkačit. Naćulila je uši jer joj je slabo išla prodaja slika kao i svim slikarima jer je čovječanstvo zaglupilo radi seksualne revolucije pa više ne uživa u umjetnosti. Rekao sam -Ja se drogiram Bogom.- Čudno me pogledala razočaranim okicama taman kao da sam nešto opsovao i rekla -Kako to?-
Pa Isus je rekao onoj ženi sa Jakovljevog zdenca da će joj On dati zabadava vode od koje nikad neće ožednjeti i koja će biti izvor u njoj koji će strujiti u vječni život. Nije Isus tu ženu pitao droge nego obične vode a eto obećao joj je nevidljive nebeske vode koja ima učinke neuporedivo jače od bilo kakve slatke droge (ili puno vina ili ne do Bog rakije) kanabisa, one droge koja se šmrče, ili heroina ili najmodernijih droga (SAD) koji su 10 000 puta jače od heroina od kojih se odmah umre, a ne smije se ni dodirnuti truplo jer odmah može ubiti ili policajca ili liječnika hitne pomoći.
Dakle savršeno zdrava droga je molitva koja se može moliti i na poslu i u tramvaju i naveče i izjutra, svugdje i na svakom mjestu. I ne treba ništa platiti. Naravno moraš biti vjernik i ponizan da bi Duh došao u tvoje srce. I moraš biti trijezan. U Izraelu su se neki odricali vina i proizvoda od grožđa da bi se pripremili za dolazak Duha Božjega. Zvali su se nazirejci.
Ne znam bih li sad prozborio malo od psihičkim i duhovnim drogama kao što su npr reiki, šeng fuj ili čuj, ili o raznim jogama koje su opasne jer izgledaju bezazlene i jer se prikazuju na odurnom HTVeu. A tek o kristalima, e to je posebna priča.
Najgora duhovna droga je sotonizam u raznim oblicima, svjesni ili nesvjesni. Drogeraši su skloni Novom dobu New ageu koji promovira razne pokrete od kojih sam neke naveo. Tako oni usklađuju svoj oštećeni mozak sa svojom ukočenom i zamrlom dušom koja se oslanja na razne idole iza kojih se kriju zli duhovi.
Svaki čovjek može birati hoće li imati 'pratnju' od stotinjak (ili više) svetaca s neba ili će imati pratnju od stotinjak ( i više) zlih duhova. Naravno ti zli duhovi su ograničenog djelovanja, ne smiju ubiti čovjeka ali ga smiju navoditi na grijeh što je njihova glavna zadaća. To su opsjednuća (ne i posjednuća). Dakle djeluju na misli. Ako im se čovjek ne odupre, vremenom može doći i do prisilnih misli i do psihoza svih vrsta i do ko zna kakvih bolesti koje se psihosomatski odraze i na mozak.
Otišao sam preširoko, trebao sam se zadržati na jednom od glavnih organskih uzroka stradavanja mozga a to je konzumiranje droga.
PS Danas na dan prosvjeda u Vukovaru treba reći da su odvjetnici Bajić, Cvitan i ovaj novi zaboravih mu prezime, zdrogirani od sotone neradom, grijehom propusta i mržnjom prema slobodi hrvatskog naroda. Treba ih smijeniti i procesuirati



- 23:28 - Komentari (137) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.