bartimej croata

30.05.2016., ponedjeljak


Pranje nogu ženama na Veliki četvrtak i feminizam- dio peti
Obzirom da pišem o feminizmu kroz više postova bit će dobro da malo ponovim ono bitno što je vezano za temu.
Poanta priče je doprinos Bergoglia općem rasulu kršćanskih vrednota i relativizaciji Riječi Božje koja kaže da žena treba biti poslušna mužu, a muž treba ljubiti ženu. Od Drugog vatikanskog koncila intenzivirali su se ti pokušaji relativizacije zdravog razuma. Žene su u EU i na zapadu 'prestale' rađati. Jer su postale ravnopravne, čak i ravnopravnije od muškaraca. U svakoj iole glupljoj zapadnoj državi imate funkciju (pri parlamentu ili vladi) Pravobraniteljicu za ravnopravnost spolova. To je 'nonsens' funkcija u današnjoj naprednoj zapadnoj kulturi, jer ta kultura zastupa gender ideologiju koja kaže da se rod može izabrati. Pa čemu onda ravnopravnost spolova kad i spol možeš izabrati iako znanost kaže da se spol ne može promjeniti osim 'površinski'. I kad imaš difuznu rodnu identifikaciju, tj nisi ni muško ni žensko nego nešto između. Dug je put od borbe za ravnopravnost spolova do političke mogućnosti izbora roda. Sve se to radi jer je plan uništiti obitelj do te mjere da počmu nestajati i cijeli narodi. To je još bilo podnošljivo jer je bilo i neprovedivo dok je Crkva bila aktivna u zaštiti obitelji. Jer Bog je obitelj, kako sam već definirao u Pismu sinodalnim ocima. Naravno da je Crkva i dalje za obitelj, ali nije lažni prorok papa Franjo. Koji se udružio sa svim progresivnim kardinalima, osobito sa kardinalom Kasperom da na lukav način pokuša srušiti Nauku Isusa Krista o obitelji. To mu zasad uspjeva. Dotični Bergoglio je katolkinjama poručio da ne rađaju kao zečice, dok to isto nije poručio muslimankama, koje zove u EU.
Što se genderizma tiče on je nastao zvanično prije 21 god. Pekinškom deklaracijom. To je naša predsjednica lani išla proslavit dvadeset godišnjicu sa hilaricom. Nije pitala porezne obveznike koliko to košta.
Inače evo nešto o Pekinškoj deklaraciji (1995). Da svi svjetski ljevičari imaju totalitarnu narav i da su skloni budućem globalnom despotizmu, prijevarama, ogavnim glupim nesuvislim izjavama, pokazalo se na ovoj konferenciji. Namjera im je bila, što je i ušlo u 'papire', dekonstrukcija spolnog identiteta muškarca i žene.
To su jednoglasno usvojili. A znate li zašto jednoglasno? Jer su minutu prije završetka konferencije objavili da se konferencija nastavlja i sljedeći dan. Naravno da su sve siromašne zemlje, među kojima i muslimanske, napustile konferenciju, jer nisu mogle platiti dodatne troškove. Toliko o lopovskoj i nepoštenoj prirodi svjetskih genderista i osobito genderistica koje su i organizirale skup. Koji Hillarica slavi. Zajedno sa Kolindom.
Sve fino i pošteno hadezeovski.
Dakle, moj je zaključak da kotač povijesti treba vratiti ukoliko želimo obuzdati rapidno opadanje stanovništva zapadnog kruga zemalja. U Hrvatskoj ćemo ostati bez mirovina već kroz 20 godina (kako je Šterc izračunao) jer neće imati tko raditi, a nitko neće htjeti useliti jer ćemo ostati siromašni, obzirom da narod i dalje bira lopove na vlast. Imamo predsjednicu potpuno predanu zagovaranju prvog uzroka malog rađanja žena. A prvi uzrok je ravnopravnost žena. Ako je žena ravnopravna u plaći uz manju plaću muža, onda će izbjegavati obvezu da bude majka.
A kad jednom žena dođe do novaca onda lako 'napreduje' do svih mogućih razumskih, prirodnih, kulturnih, vjerskih i inih devijacija sve do podrške ideje genderizma. I slavljenja Pekinške deklaracije.
I eto galopirajućeg pada nataliteta. Iniciranog od nazovi desničara tj desničarki.
Sve osobe, osobito ženske koje su, bilo privatno, bilo politički uključene u ove devijantne procese imaju u sebi mnoštvo zlih duhova ili su stalno izložene zavođenju zlih duhova. To se da vidjeti na licima tih žena ali se i da isčitati već na drugoj stranici Biblije gdje Zmija (sotona) zavodi ženu Evu, a onda žena zavodi svoga bračnog druga Adama. Žena jednostavno ima tu povijesnu naviku 'komunicirati' sa zlim duhovima. Rijetke su žene koje se tome odupru. Savršeno se tome oduprla Isusova majka Marija koja je zapravo ona žena koja je zgazila glavu Zmiji. Kako joj je prorečeno na samom početku Riječi Božje. Zato je sotona strašno bijesan na nju. Njemu nije toliki problem shvatit da je Bog taj koji mu je odredio sudbinu u paklu i da je Bog neizmjerno iznad njega (iako to naivno pokušava izbjeć), nego mu je problem da mu je jedna stvorena osoba u stanju ugrozit 'egzistenciju'. A ta stvorena osoba je još k tome žena. Marija. Zato su protestanti užasno naivni što negiraju snagu Marije da je zgazila sotonu. Ima biskupija u zapadnim zemljama osobito u SADu i Kanadi koje ne slave Uznesenje Marijino 15. 08. Uopće nema Mise taj dan a kamoli da se slavi uznesenje. Eto kakvih priglupih katoličkih biskupa ima. Naši su mila majka u odnosu na ove karikature koje se hoće dodvoriti protestantima. Usput ću reći i da je u Kur'anu Marija ponižena onom rečenicom da je rodila u bolovima. Kakva laž. Isus se čudom rodio kroz Marijin zid stomaka (kao što je nakon uskrsnuća prošao kroz zid dvorane sastanka) i nikakve bolove nije imala. To se da 'isčitati' iz dogme o Marijinom bezgrješnom začeću. Bol je posljedica grijeha, a Marija je bila izuzeta iz posljedica Istočnoga grijeha (kako ga je Augustin nazvao), pa nije mogla rađati u bolovima. Ne znam tko više ponižava Mariju, protestanti ili muslimani. Jedni negiraju njenu suotkupiteljsku ulogu u spasenju, a drugi i to i usput na posredan način negiraju njeno bezgrješno začeće. Zato su udruženim snagama navalili (američki protestanti i bliskoistočni muslimani) skraćivati glave kršćanima i vješat ih na križeve u tim bliskoistočnim područjima.
- 18:02 - Komentari (145) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.