bartimej croata

19.02.2014., srijeda


Papa Franjo i njegove nebuloze
Evo šta je papa Franjo izjavio kad se vraćao iz Brazila- Ako je osoba gay i ako traži Boga, tko sam ja da joj sudim.-
Ovo se izravno protivi Prvoj poslanici Korinćanima 6, 9-11 i Prvoj poslanici Timoteju 1,10.
1Kor 6,9
Ili zar ne znate da nepravednici neće baštiniti kraljevstva Božjega? Ne varajte se! Ni bludnici, ni idolopoklonici, ni preljubnici, ni mekoputnici, ni muškoložnici, 10ni kradljivci, ni lakomci, ni pijanice, ni psovači, ni razbojnici neće baštiniti kraljevstva Božjega. 11To, evo, bijahu neki od vas, ali oprali ste se, ali posvetili ste se, ali opravdali ste se u imenu Gospodina našega Isusa Krista i u Duhu Boga našega.-----------
-- mekoputnici označuju pedofile, a muškoložnici su homoseksualci.

Umjesto da papa pozove sve one koji su u gore spomenutim grijesima da se operu od tih grijeha i opravdaju u ispovjedi i trajnom obraćenju on se distancira od ovih zahtjeva Duha Božjega i ohrabruje robove grijeha da i ostanu zarobljeni. Mnogi od papinih suradnika su pokušali papu opravdati tako što su rekli da papa nije tako mislio. Mnogi također misle da se papa pokajao što je ovo izrekao, u što ja ne vjerujem. On je jednostavno htio srušiti katolički nauk u svezi ovih pitanja. Da je to tako, svjedoči i činjenica da se nije ispričao katolicima za ovu izgovorenu antievanđeosku rečenicu. Koju već gay lobi koristi da progura svoju sotonsku ideologiju.

Prije sam pisao i o Rim 1,18-32. To uvjek treba citirati kad se spominje homoseksualizam.

1 Tim 1,8-11
A mi znamo da je Zakon dobar ako se tko njime služi zakonito, 9svjestan toga da je Zakon tu ne za pravednika nego za bezakonike i nepokornike, nepobožnike i grešnike, bezbožnike i svetogrdnike, ocoubojice i materoubojice, koljače, 10bludnike, muškoložnike, trgovce ljudima, varalice, krivokletnike, i ima li još što protivno zdravom nauku – 11po evanđelju Slave blaženoga Boga koje je meni povjereno.



- 11:40 - Komentari (72) - Isprintaj - #

11.02.2014., utorak


Deficit kardinala Aquilara
Papin prijatelj kardinal Aquilar je optužen od strane državnog odvjetništva u Malagi u Španjolskoj za navodnu homofobiju. A sve zbog jednog intervjua u kojem je 84 godišnji kardinal rekao da cijeni homoseksualce, jer su na prvom mjestu ljudi, no da nažalost homoseksualce prati i jedan deficit, a taj je da su oni uskraćeni za radost novoga života. Kardinal je vjerojatno mislio na djecu koja se ne mogu začeti homoseksualnim odnosom.
Homoseksualnim udrugama je u intervjuu najviše zasmetala riječ deficit. Pa su tužili kardinala državnom odvjetništvu.
Šteta je što se kardinal nije sjetio izbjeći tu riječ, pa istaknuti riječ suficit, kojom bi se homoseksualne udruge zasigurno oduševile. Npr. mogao je reći da je plod homoseksualne ljubavi- stolica, što je svakako suficit u odnosu na heteroseksualnu tjelesnu ljubav.
A Bože dragi, nije se čovjek sjetio!
- 18:17 - Komentari (34) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.