petak, 27.05.2016.

MATERIJALNA OVISNOST

MATERIJALNA OVISNOST

Kao rupa u zakonu, kao crna rupa zbog nečiste duše.

Da li postoji rupa u životu?

Nešto pišem kako je čovjek stalno podložan dobitku i sve čini iz interesa, zbog sebičnosti i materijalne ovisnosti, zato se prema životu nerazumno ponaša i sve čini zbog evolucije do smrti.

Temeljem navike na rupe u zakonu, čovjek logično, ali ne ljudski razumno, primitivno koristi rupe u životu, uvijek protiv sebe.

Rupe su usta, anus i spolovilo.

Usta su na glavi, vidljiva svakome, zato čovjek kulturno guta svašta (najviše mrtvo), no sve je tako osmišljeno da izgleda lijepo. Sadržaj materijala za gutanje nije bitan, točnije važno je čim više kalorija za energiju duše.

Ono što čovjek guta na usta, ne može se sakriti kada se izmetom izbacuje. Toga se čovjek srami i tu radnju izvršava u toaletu.

Rupa spolovila čovjeku služi za seksualni odnos, jer u tome čovjek vidi dobitak i uživanje u orgazmu, no primitivan je zbog izbacivanja sperme.

E sad, sve što čovjek proguta u jednom danu, izmiksaj i popij kao sok, nema veze da li je slano, gorko, kiselo, meso, šećer ili bilo što drugo. Znači takvo gutanje ne ide. Bez obzira kojim se ritualom gutanje izvodi, kako se aranžira hrana na tsanjuru, jedno je sigurno, u trbuhu su to već splačine. Čovjek to nikada neće prihvatiti iako su činjenice potpuno jasne.

Čista osoba se ne bavi crnim rupama, slobodno se ponaša i guta samo ono što organizmu tijela treba za dobru krvnu sliku i zdravlje.

Struktura čovjeka je toliko primitivna i duševna, kao kada vatra gori i plamen nestaje, a samo ostaje malo pepela. Pogan je čovjek u svemu i nije praktično njemu posvećivati pažnju, jer što god napišem on se brani, skriva, ne prihvaća činjenice za realno, vjeruje u logično. Tako se ponašaju materijalni ovisnici.
- 16:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.