subota, 30.04.2016.

ISPIRANJE

ISPIRANJE

Sve živo u prirodi treba ispiranje čistom vodom.

Kada je tijelo u pitanju, organi i stanice, destiliranom vodom je najbolje i sigurno. Ujedno se popravlja inspiracija volje. Ispran mozak i muda prirodna su percepcija za razumno i jasno ljudsko ponašanje. Tako je i doživljaj svega ugodan, kada je mir u srcu i karakter gravitacije spirale gena blizu nule.

Biljke se ispiraju fotosintezom, životinje instinktom, jedino čovjek još uvijek to ne čini.

Zašto?

Svoj mentalni subjektivitet čovjek održava neorganskim materijalom, tako što u probavi kiselo stanje i kalorije pretvara u silu energije, zbog duše i uma.
Zato čovjek ne vodi računa čime puni tijelo i logično je stalno u duševnoj tjeskobi. Tješi se manipulativnom evolucijom i božjom voljom, no za bježanje od čisto i pravde, uvijek ima kavez i ne može biti slobodan. Ako bolje to analiziraš, oslobađanje od duše za čovjeka je smrt uma i mora prihvatiti razumno. Čovjek plaća preveliku cijenu zbog nečiste duše, zato je uvijek sebičan i materijalno ovisan.

Čovjek ne želi preventivno čisto za gutanje, jer inspiracijom ne može ostvariti osjećanja emocija, što je njemu potrebno za umišljanje usporavanja vremena. Zato se pere i licka po koži, što nema veze sa čistoćom iznutra.

Ispiranje krvi je prirodno jednostavno i potrebno za osmozu na hormone limfe, jer se time održava imunitet.

Sve je čovjek osmislio samo zbog aktivne psihe, jer tada pod maskom planira svašta.

- 22:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 27.04.2016.

DESTILIRANA VODA

DESTILIRANA VODA
stvarno
KISIK (kiseonik ili oxygen) 100 %.

Svi elementi prirode u neutralnim tragovima struktura iona, grade savršeno stanje kisika.

Na taj način savršeno čist vodik (vodonik ili hydrogen) prostorno i prirodno čist kisik vremenski, daju destiliranu vodu za opstanak živih struktura.

Destilacija je dokaz da su sva stanja elemenata i materijala fizička u prostornom vremenu.
Ništavna je teorija pretpostavki kao logično što čovjek slijepo prihvaća.

Živo tijelo sa 80 % destilirane vode opstaje i nije vremenski ograničeno ako je preventivno čisto, ako nije punjeno svačim u čemu čovjek primitivno uživa.

Bolji dokaz od prirodne potrebe nije potreban, no čovjeku to ne možeš dokazati. Okovan je silom energije duše i samo traži slobodu.

Sloboda je inteligencija bez sila informacija, međutim čovjek ne želi napustiti mišljenje i tako je sam sebi žrtva materijalne ovisnosti i primitivno sebičan.

Ni najobičniju pojavu čovjek razumno ne zna, nego i za nju ima mišljenje bez odgovora.
- 19:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 02.04.2016.

INTELIGENCIJA

INTELIGENCIJA

Svaka pojava je fizički informatička i vremenska sila sa gravitacionom spiralom.

Na putu kroz vrijeme ili oslobađanju od gravitacije, pojava se čisti, jer sve bliže centru treba jaču inteligentnu moć.

Upravo vrijeme teži ka savršenoj čistoći prostora.

Najbliža pojava nultoj čistoći prostornog vremena svijeta je sunce.

Inače sunce je po strukturi vodik ili vakuum prostora. Među elementima u prirodi, vodik je onečišćen raznim materijalima, kao nebo sa oblacima.

U centru moći svijeta sunce je čisto ili svjetlo. U prirodi sunce je svjetlost.

Definicija inteligencije se svodi na jednostavno čišćenje po oktavi zbog energije zračenja, od 8 do 1. metafizička razina duha je 9, subjektivna i mentalna, no za promatrača je ipak logična.

Nula je apsolutni centar, sloboda ili vječno ponavljanje zbog inteligentne moći, čisto bez informacija.

Suprotno od sunca u svijetlosti je dijamant, točnije pojava sa najjačom gravitacionom silom (najtvrđi materijal, teško razgradiv, veoma postojan vremenski, mrtva svjetlost, najskuplji jer čovjek tako misli). Od super vodiča električne struje ugljik postaje tvrđi. Zbog temperature i vode komad ugljika postane crni oksidion i na kraju bijeli dijamant.

Sve što je gravitacija veća, ovisnost od vremena je također veća.

Za živu prirodu kakvo je ljudsko tijelo od krvi i mesa, zanimljiv materijal je destilirana voda, jer u prirodi elemenata postiže čistoću bez boje, mirisa i okusa. Na razini 36,5°C destiliranom vodom u tijelu se postiže nulti karakter, kao mir ritma srca, kao ugodno ubrzanje krvi i spirale gena, kao inspirativna volja i imunitetna zaštita.

Strukture elemenata u prirodi na razini čistoće iona, savršeno se spajaju sa destiliranom vodom. Zato je bitno prehranu prilagoditi živom hranom.

Ovisnost od vremena je magija.

Sloboda je magično čisto.

Duševna struktura čovjeka je promjenljiva, sa manjom ili većom iluminacijom uma.

Poželjno je radi volje da čovjek kao vodič tijelu, održava razumno ljudsko ponašanje, jednostavno prihvaćanjem realno kao stvarno u doživljaju opažanja.

Zbog uma čovjek je manje inteligentan od instinkta životinja i fotosinteze biljaka. Sve što on stvara previše je ovisno od vremena, točnije veoma teško se razgrađuje (beton, željezo, asfalt, staklo). Za potrebe tehnologije čovjek devastira materijale u prirodi, čime narušava ekološku ravnotežu i atmosferu.

Zbog nano tehnologije, silikona, cirkonija i drugih materijala, čovjek sve više gubi smisao za čisto na razini prirode. Nerazumno želi stvoriti čovjeka sa umjetnim organima i održavanjem kao robota.
Nameće se pitanje što će biti sa genetikom sjemena?

Upravo preko GMO čovjek potvrđuje koliko je ovisan od sistema vrijednosti novcem.

Bez magične moći inteligencije, čovjek se tješi sa IQ i EQ, što je ravno magijskoj psihologiji, nikada jasno, uvijek u pretpostavkama.

- 16:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.