subota, 24.11.2012.

6 godina

Na današnji dan 2006. godine napravila sam ovaj blog. Mislim da se od tad uvelike promijenio i on, a i ja. Sretan ti rođendan, blogiću!

- 18:20 - Ostavi trag (4) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 19.11.2012.

Interliber i druge stvari

Bila sam na Interliberu u subotu. Kupio mi dragi tri knjige Phillippe Gregory. Sad ponovno uživam u Tudorima. Samo ne znam gdje ću držati još te tri knjige. Imam toliko knjiga da mi dio još uvijek stoji u stanu u Zagrebu jer ih ovdje nemam gdje smjestiti. Trenutno dvije stoje čak tu iza televizora. No knjiga mi nikad nije previše. Nadam se da ću jednog dana imati veliki regal gdje će stajati sve moje ljubimice. Inače, Interliber nije što je nekad bio. Svake godine su sve slabiji popusti, a snižene stvari su uglavnom one koje se baš ne prodaju. Nisam bila previše razočarana jer sam tako nešto i očekivala. Ipak sam uživala među tolikim mnoštvom različitih knjiga. Predivno.

Maca je još uvijek kod nas. Narasla je. Dobro je. Voli trčati, penjati se i posvuda zavlačiti. Sad je u nekoj fazi kad voli gnjaviti mačka. Skače na njega, pokušava ga ugristi i hvata mu rep. Dobro se slažu. Mekana je kao pahuljica, ali ovih dana nije previše zainteresirana za ležanje i maženje. Više joj se trči i skače.

Odlučili smo danas da idemo u Beč 15.12. Jedva čekam. Fale mi putovanja. Predug mi je ovaj studeni.

Ostalo mi je još samo par epizoda Gilmore Girls. Falit će mi kad završim s gledanjem. Predobra mi je ta serija.

Čime vi kratite sate ovih tmurnih, jesenskih dana?



- 20:47 - Ostavi trag (6) - Isprintaj - #

utorak, 06.11.2012.

Castle vs. Bones

Kako ste mi dragi moji stanovnici blogosfere i njeni posjetitelji?
Meni za sad ide dobro. Ponekad me uhvati neko loše raspoloženje uzrokovano stresom na poslu, ali više manje je sve dobro. Mrvica (tako se zove mala mica iz prošlog posta) je još uvijek kod mene. Može ostati dok ne ojača dovoljno, a po mom stručnom mišljenju još nije ojačala dovoljno ;)
Jako je mazna i voli se igrati. Sprijateljila se i s djedom i s bakom i s tatom. Dobro se slaže i sa Žućom.
Dobila sam pripravnika na poslu. Sad bih ga ja trebala nešto naučiti. Čudno je malo biti nekome mentorica kad se ni ja još ne osjećam kao da sam nešto previše naučila.
Voljela bih na neko putovanje, ali do Beča u 12. mjesecu nemamo ništa u planu.
Ne volim kad pada kiša. To mi je najgore doba godine. Ne možeš šetati po vani, a da se ne smočiš.
Shvatila sam da ne znam ni sama što želim u životu. Iako znam da se želim udati i imati djecu. Voljela bih i pisati, ali sve je zbrčkano.
Baš sam gledala nove epizode Bones i Castle. Nikako se ne mogu odlučiti koja od tih serija mi je draža. Obje su mi predobre. Nema toliko drame u njima, a opet nema ni otrcanog humora koji uopće nije smiješan kao u nekim serijama. Baš me nasmiju i oraspolože. Gledam i Gilmore girls ovih dana. Ostalo mi je još desetak epizoda do kraja zadnje sezone. Ili možda petnaestak epizoda.
Krenula sam ponovno čitati A Feast For Crows nakon duge pauze.
Ovo je bio totalno random post. Nadam se da ćete mi oprostiti.

- 21:52 - Ostavi trag (5) - Isprintaj - #