Fressssssh

ponedjeljak, 02.07.2018.

Zidam kuću trokatnicu




Ko je mislija da će bit lako nikad u životu ništa nije gradija, da bi Čovik bilo šta sagradija triba pljunit u šake, i zavrnit rukave, a nekad triba i malo sriće, iako pitanje sriće je sinoć bilo jako diskutabilno, jer da je bilo sriće Luka bi bija zabija oni prvi penal, i sve bi završilo puno ranije.

Našu sinoćnju pobjedu su popratili i mediji u inozemstvu



Hrvatska je među osam najboljih na svijetu, u nogometu doduše, ali recept za uspijeh je jasan, treba dat najboljima da igraju, imat selektora koji neće previše smetat, dati sve od sebe i uvijek će se nać neko ko će bit heroj, pa i onda kad baš i ne ide.

Jučer je heroj bio Suba



Suba je krasan dečko, koji nikada nije zaboravio svog prerano preminulog prijatelja pa tako nije ni jučer, i ako postoje anđeli jedan se se sinoć posebno veselio.

Domovina se voli onako malo iracionalno, nekritički, bezuvjetno ka šta se volu rođena dica, barem tako je volimo mi koji smo je sanjali dok je nismo imali, mi koji smo je stvarali, koji smo bili spremni život za nju dati, i koji bi to sutra opet uradili, i meni je iskreno žao svih kojima je uskraćena jedna takva ljubav.

Idemo dalje.

- 08:38 - Komentari (31) - Isprintaj - #