Fressssssh

utorak, 22.05.2018.

Reklame

Bio san napisa krasan post na temu politike, a onda san promislija, jebate, onima koji su ti dragi to ide na živce, a oni drugi, nisu niti vrijedni spomena, pa san se pridomislija, tako da ćete ostat zakinuti za žrtvu druga Milorada Pupovca koji će do zadnje kapi svoje srpske krvi branit anemičnog dezertera, od Hrvata, Katoličke crkve i hadezeja.

Umisto toga za početak reklame

Meca je platila da je opet metin da morete uživat u pogledu na nju



Mislim da Meca to namjerno radi da bi iznervirala neke blogerice koje su gluplje od Mecinih tuka, stvarno su fascinantne te ženske netrpeljivosti među blogericama, ne postoji razlog koji nije dovoljno dobar da one ne bi jedne drugima išle na živce.

Mi muškarci na blogu se uglavnom dobro slažemo, ne gledamo ko je mlađi, ko ima više komentara, koga više blogerica gotivi, nekako nam sve te važne stvari baš i nisu primarne.

Naravno i među nama ima izuzetaka


Ima onih koji su u stvari histerične žene zarobljene u muškom tijelu, ima onih koji nisu sigurni u svoju seksualnost, onih koji maštaju o incestuoznim odnosima sa rodbinom, onih koji su radi edipovog kompleksa postali budisti ili nešto drugo, uma i notornih budala i olinjalih komunjara, ti ne spadaju među muškarce pa zato nećemo njihove slučajeve ni razmatrat.

Samo jedna informacija za vas kojima nije jasno o čemu se radi u ovim referendumima, pokušava se promijenit izborni sustav jer ovaj postojeći favorizira hadeze, što je vidljivo iz toga da su oni najviše vremena proveli na vlasti, dakle na dajte da vas zavaraju svi ovi koji su protiv referenduma oni su za to da sve ostane isto oni su za hadeze.

- 13:10 - Komentari (53) - Isprintaj - #