Fressssssh

srijeda, 04.04.2018.

Poison Ajvi

Obziron da je drugarica Sarah be skupila dosta komentara, a radi toga smo ovde zar ne, pišuć postove o filmovin, u kojima su žene kompleksni i dramatični likovi, željni ljubavi, ka šta je i ona sama, i ja san odlučija pisat te filmske kritike, ako ništa drugo ono da iznerviran Razvedenicu, i fasciniran Bajkera.

Kad smo već kod nerviranja razvedenice, onaj šta nosa križ, ga u stvari ne nosa, on oda okolo i daje intervjuje, a križ nosa drugi lik koji je poznat po tome da ništa drugo ne radi nego protestira, protiv bilo čega, a svojin protestiranjen je izreketarijo grad Rijeku da mu da stan.

Inače ovi je krenija odat jer ćemo kupit avijone, a nećemo kupit tablete za dicu. Avijoni koštaju tri milijarde kuna, a trubali bi durat dvaes godina, raznoraznin udrugama koje protestiraju okolo damo dvi milijarde kuna godišnje šta znači da će nas za dvaes godina koliko će durat avijoni udruge koštat četeres milijardi.

Obziron da imamo pedeset tri iljade udruga, ili na svaki 75 stanovnika jednu udrugu, ako bi pripolovili broj udruga pa ako bi se ta udruga bavila sa 150 ljudi, uštedili bi dvaes milijardi kuna za dvaes godina.

Sa ti dvaes milijardi kuna bi mogli kupit ganjc novu eskadrilu, a ne polovne avijone, i ostalo bi za ličit svu dicu, i još bi priteklo šast milijardi za šta god nan padne na pamet.

dakle taj film Poison Ivy, je film o ženaman

Jedan Čovik ima ženu koja je malo ebete i svako mAlo se oće ubit, ima i ćer koja nije njegova ćer, nego su je on i žena kupili u konzuma, i ta ćer in je nako malo glupa, stalno nešto bulazni.
Onda ta ćer od toga čovika i te žene dovede svoju prijateljicu Ajvi, pa ta Ajvi baci ženu od tog čovika sa balkona, pa se onda zabije u stablo sa auton, i ćeri od tog čovika i parkira je u bolnicu, onda se ta Ajvi još i pojebe sa onin čovikon.
Dakle šta smo zaključili iz tog filma, da te ženske nisu nikako normalne, i da je svakome muškome bolje otić Slikat mostove i Božu Petrova i onoga Bulju i Grmoju, nego jebat prijateljicu od ćeri koja ti nije ćer, pogotovo ako imaš ludu ženu.


- 10:12 - Komentari (45) - Isprintaj - #