Fressssssh

srijeda, 27.12.2017.

Rebeca

Novu godinu ćemo zvat Rebeca, i zahtjevat ćemo od nje da bude ka Rebeca de Mornay, ali ne dok njiše koljevku, nego ka Lana u Risky businessu.

Doduše u doba kad je Rebeca glumila Lanu, više san se palija na Ellen Barkin, bila mi je baš ono hot sa onon zbrčkanon facon i savršenin sisama.

U gradu Zagrebu više od 140.000 ljudi je učlanjeno u gradske krnjižnice, što je značajno više od petnaest posto što je težnja kulturne Europe, posudili su ove godine više od tri milijuna knjiga, pa kad vam neko kaže da Hrvati ne čitaju, taj laže kao što vam i inače iz nekog razloga lažu o vašoj zemlji, želeći je prikazat gorom nego je.

Izdavaštvo s druge strane stvarno malo šepa, ne zbog toga jer eto Hrvati ne čitaju, nego više zato jer je to u stvari pretenciozna klijentelističko interesna pseudoljevičarska skupina s obilježjima incesta.

Nekako prvi znaci starenja su oni kad su ti seks simboli iz mladosti postale babuskare, pa moramo bit zahvalni Marg Helgenberg, koja nije više onako dobra ka šta je bila ka K C Kolosky, ali se još dobro drži u CSI Las Vegas i puno je više seksi nego Horacijo.

Dakle za Marg bi se moglo reć da je prava Gilfica,

Meni je jasno kad neka šesnaestogodišnja obožavateljica Justina Biebera oduševljeno podili spoznaju da prvo moraš naučit volit sebe, sa najboljon prijon šta se sad zove BFF, ali kad do te i sličnih spoznaja, dolaze odrasli ljudi, ili oni koji se takvima smatraju, meni to onda pari malo retardirano.

Nekako se sa nostalgijon sićan kad su dr. Philovi i Oprahe, bili američka debilana, kad smo se smijali američkim debilima koji su se furali na kojekakve sekte i spoznaje, mi smo bili zdravo društvo koje je ismijavalo te idiotime, a onda smo i mi počeli pit običnu vodu u plastičnin bocama po cijeni od sedan kuna po litre, i otkrili kojekakve gurue.

Sad s ja pitan šta su te očajne kućanice i Impotentni muškarci radili prije, dok nisu otkrili spoznaje na boci od Jane.

Eno je i Linda Evangelista postala baba, i nekako obična, dostižna, jebate šta vrime radi tim ženama, uzima in nedostižnost i ne pita, pa se onda neke špricaju onin botoksom pa paru ka da su i čele iz žlice čaja izbole.

Danas je sveti Ivan evanđelista, pa je imendan onoj vucibatini Euru, onoj nježnoj dušici Kojotici, i našem nadasve mudrom Tigiju, pa im moremo čestitat imendan, ka i drugima koji se tako ili slično zovu uz tradicijonalni blogerski pozdrav Kisisić, Pusić, Cmokić, a sada u duhu ekumenizma i Smokić.

Naš Papa kojega osviješteni vole skoro ko Balašovića, je reka za Božić da triba otvorit srce prema izbjeglican, valjda ih prigrlit i držat čvrsto da ne mogu mavat nožin, jer ako ih ne držiš čvrsto odma počnu mavat nožin, ili sidnu u kamijon i igraju se kuglane.

O izbjeglican bi doduše tribale pričat časne a ne Papa, Papa bi triba progovarat o Herodima, jer nisu izbjeglice pobigle od pokemona, a on ništa ni da bekne, laprda ka da je doša kod frizerke, srića da kad su nas ono komšije napale da je bijo oni drugi Papa, da je ovi bijo najebali bi ka žuti.

Jebate da Linda Evangelista baba, obična, dostižna, ništa više nije sveto.





- 10:04 - Komentari (42) - Isprintaj - #