Fressssssh

ponedjeljak, 27.11.2017.

the Tschupurdians volume 5



This is Mile Ćupurdija



This is Blagica





this is The story about Mile & Blagica





Mile u stvari uopće nije volio Halida Bešlića, volio je Kajagoogoo, i Ultravox, koje na Radio Banovini nisu nikad puštali, zato bi Mile dok bi nešto slaga po ambaru, raspičija Dancing with tears in my eyes nu pisme, pa bi ga Blagica gledala nako malo popriko ka da je općija s kravon.

Blagica je s druge strane više preferirala istočniji melos, koji je po cili dan pičijo na Radio Banovini, a najviše je otkidala na Ti za ljubav nisi rođena od Marinka Rokvića nu pisme.
Blagica nije slušala samo cajke, kao i svi iz njenog društva volila je i Balaševića, njegove pisme su jon bile super, nije tribalo ništa mislit, onako jednostavne za priprostu raju, a ne za filozofe ka šta je Mile, s njegovon zdravon ranon i stranjskin pismama, da ona Čarapa jede odojka još bi pomislila da je to njen Mile, on je isti naki manit, stalno navlači neke pase i mačke, bavi se organskin uzgojon i Pušća stranjske pisme, jedina razlika je šta on umisto banana tare odojak.

Mili se prvo činilo da je bar šta se tiče seksa dobro proša, a onda je shvatijo da u Blagici u stvari čuči zvir koja se probudi kad malo popije, pod uticajon rakije Blagici bi bilo malo tri puta na noć i stalno je vikala jače, jače, i Mile je upira ali ona nije pristajala vikat jače, jače, pa je Mile doša do zaključka da je Blagica nenormalna manijakinja.

Mile je bio nježan ljubavnik, ali Blagici to nije bilo dosta, ona se ložila na muškarce sa bauštele, kad god bi neko u selu zida kuću Blagica bi se napenalila na ogladu i gledala bauštelce kako ubacuju vriće cimenta u mišalicu

Blagica je maštala da i njen Mile zgrabi nju ka bauštelac vriću cimenta, a kod Mile je predigra bila duža nego komentari od stare tete, dva puta je zaspala prije nego šta je mile počeja, i sanjala kako je ubacuje u mišalicu, pa je zeru i vikala od straja, a Mile je mislija da uživa, pa je još produžija.

Blagica je pogledala svoj blog, Oupiđi jon je napisa, prekrasno si ovo napisala draga došlo jon je da poleti, a umisto toga je pogledala horoskop za današnji dan, Blagica je bila Lavica u horoskopu i pisalo jon je Ako ste u vezi, očekuju vas nesporazumi s voljenim. Na površinu će izaći karakterne razlike u punoj snazi. Niste li u vezi, a imate romantične osjećaje za nekoga, danas nije najbolje vrijeme za ozbiljne razgovore na tu temu. Ne dopustite si uvlačenje u bilo kakva govorkanja i uredske tračeve.

Znala je, baš je znala da će se svadit s Milon, i da je dobro učinila šta nije otvorila emajle, koje je dobila, lipo jon piše da se ne uvaljuje u tračove pa ih neće ni otvarat.

Za to vrime Mile je prošeta sa pasin, pokupija jaja u kokošinjcu i naranijo prasad, i sad je jedva čeka da Blagica otiđe kod nekoga u selo na kavu da na miru more pogledat šta piše njegova Gentle lady, razmišlja je da otvori još jedan blog na kojem bi se zva The Mile, bijo je siguran da ga niko ne bi pripozna, čak ni Blagica jer ne zna engleski

- 10:04 - Komentari (84) - Isprintaj - #