Fressssssh

nedjelja, 19.11.2017.

Nibiru

Danas će puknit Nibiru u ovu zemaljsku balotu, i sve će se strest, i onda će bit mrčina, i svi ćete nestat ka dinosavurusi.

Jel se vama nekad učini da je ovo brod luđaka, mislin ovi blog prije svega, a onda i cila balota, da svićon tražiš nemoš nać pametnog čovika.

Saće antifašisti još malo počet srat o Božiću, konzumerizam, bla bla bla, vjernici loši bla bla bla, biskup ovaj bla bla bla, biskup onaj bla bla bla.

Pa će naš blog prštat na naslovnici od optimističnih naslova Zašto ne volim Božić, Kako sam prestao vjerovat u bejbi Đizsa, Samo nacijonalisti i fašisti jedu sarme i odojka u prosincu, i tako redom.

Javit će se svi prigodničari, oni šta pišu uvik protiv Božića, to će oduševljeno dočekat naša sekcija antifašista i poklonika bratstva i jedinstva, pa će u vjerskom zanosu svjedočit o odricanju od svih tih zaostalih običaja, polupoganskih rituala, i svega šta bi i moglo činit imalo nesuvremenima.

Na koncu kad se dobro ispljuca ta kršćanska zatucanost i sektaški pristup proslavi blagdana, će se u duhu ekumenizma sitit Stoičkova i vikat Hristo se rodi, tako da Stoičkova moremo smatrat kohezivnin faktoron prije svega, on povezuje naše antifašiste s njima samima.

Čuj da Nibiru, ako pukne priživit će samo Joža Manolić, žohari i jedna blogerica.

Sve ostalo će otić u prah, pepeo in kri, onda će ta blogerica shvatit da o njoj ovisi budućnost ljudske vrste i da se mora oplodit, pa se Joži Manoliću neće moć dignit i onda će se morat oplodit sama, pa će ić tražit Domenica jer je on sigurno isto priživija, jer on stalno čeka taj smak svita, pa se sakrija u podrum.

Pjesnička sekcija će održat poetsko večer pod nazivom Nibiru, Nubiru pusti me na miru, jedan od pjesnika će imat histerične ispade, pa će ga ona blogerica šta je priživila zvat, i uvalit mu sisu u usta da muči.

Onda će svi skupa ist ćevape i slušat priču o jednom od mnogobrojnih srpskih junaka, pa će se neko sitit i reć Ajmo se slikat, i onda će učinit selfi kojim će dominirat sisa od blogerice koja je priživila samo da more onom pjesniku uvalit sisu u usta.

Eno su uapsili Roberta Mugabea, on je bija diktator, ljudožder i prijatelj od druga Tita, došla mu je glave njegova Jovanka, šta se zove Grace, ka Grace od Monaka, šta se prije zvala Kelly dok se nije udala za tog Monaka, ona je umrla pa je boli điđi za tog Nibiruja.

Tamo u ti Zimbabve di je ti Mugabe i njegova Jovanka, svi su milijunaši, tamo svaki seljo ima više dolori nego Domenico, žvaka u Zimbabveu košta sto trideset osan milijuna dolara, pa bi Domenico jedva moga kupit kvarat žvake.

Ko zna more bit da će Nibiru bit milostiv i precizan pa pogodi antifašiste, Jožu Manolića i tu Jovanku šta se zove Grace, a nas druge pusti na miru, vidit ćemo iden sad vidit ima li štagod za izist.


- 10:19 - Komentari (71) - Isprintaj - #