Fressssssh

ponedjeljak, 16.10.2017.

s Kurcon u bolju budućnost

Bili su izbori u Austriju, pobjedija je neki Kurz, osim ako pitate jutarnji list, po njima je to šta je mlađahni Kurz, osvojio najviše glasova u stvari poraz.

Kad je nedavno Angela Merkl, dobila izbore s otprilike istim postotkom glasova bila je to veličanstvena pobjeda, a sada je poraz, pogotovo zato šta će Kurz, vjerojatno koalirat s ekstremnom desnicom.

Ta po našim novinarima ekstremna desnica u Austriji je osvojila dvadeset šest posto glasova, šta bi značilo da je svaki četvrti Austrijanac ekstremni desničar.

Nisan ima pojma da toliko fašista živi u Austriji, meni se činila prilično miroljubiva zemlja, da ne pratin hrvatske medija ne bi ni primjetija sve te silne SS postrojbe, bija bi u zabludi.

Naši ljevičari su toliki debili da ih se mater triba stidit, kad ode u mesnicu ili na pazar, nesritne žene se moraju osvrtat kad čuju neko šaputanje, ono ka Nu je di jon je oni debil, bolje bi bilo da je kamen rodila.

Evo je policija krenila apsit Todorića, tako mu i triba, moga je mučat i niko ga ne bi dira, a on navalija pisat blog, ka da svaka mona more pisat blog, jebate ovde ljudi pišu više od deset godina, svaki dan barenko jednu pismicu, a on diga glavu bit bloger, neka ga uapsu jeba mu pas mater uobraženu, on će se kurčit.

Opet nije bija smak svita, Domenico ga je čeka na plaži, o tomen bi se moga snimit film, žanra horor, ono kamera prvo snima sunce, pa galebe, pa zeru more, onda sve one guze, i toples sisice, a onda pokaže Domenica, jebate to bi nedužne gledatelje prisiklo više nego kad u Carrie iz zemlje iskoči ona ruka i ćapa ......

Jebate kako je ona Carrie mogla itat stvari, pinjure, noževe, srića da naše blogerice ne mogu tako itat pribor za jelo, vake nenormalne po svita bi pobile.

Nemojte previše brinit za kolegu blogera Ivicu, iz pouzdanih izvora doznajemo da i njega pati sinkopa.



- 09:20 - Komentari (41) - Isprintaj - #