Fressssssh

nedjelja, 08.10.2017.

Ja se konja bojim

Jedan od najbriljantnijih mladih umova u Hrvata Gordan Maras, inače Čovik sa dva šupka, oće silom bit precjednik povjerenstva za Gazdu.

Gordan Maras je inače osim šta je bija ministar, u prebogatoj karijeri bija neko kratko vrime i nešto u Olimpijskom centru u Bjelolasici, šta je rezultiralo ritualnim samospaljivanjem istog centra, i ekonom u esdepeju za koji znamo da je u bankrotu, i toliko opterećen kreditima, da ukoliko bi se sad održali izbori i ukoliko bi dobio broj zastupnika sukladno rejtingu, stavio bi ključ u bravu, i kolektivno se samoubio bistom druga Tita sa orlovim mudima.

Daklen veliki stručnjaci iz esdepeja koji je u bankrotu, oće ispitivat Gazdu koji je isto u bankrotu, baš lipo.

Inače obzirom da većina ima kratko pamćenje pa misli da Gazda ima oduvik cilu Hrvatsku, činjeničnog stanja radi, do konca devedesetih mi koji smo živili u ostatku Hrvatske, smo Konzum vidili samo kad bi dolazili u Zagreb, tu je bio jedan od dućana, ne i jedini.

Konzum se izvan Zagreba pojavljuje tek 2000. Kad otvara prvi dućan u Splitu, i doživljava nekontroliranu ekspanziju i pokorava Hrvatsku, upravi u vrime vladavine Marasove partije.

O onome što se događalo kad je Marasova partija bila na vlasti drugi put, me tribamo ni govorit.

Dakle svi su izgledi da ono šta nisu uspila generacije Hrvata, domoljuba, Ustaša, i ko sve nije pokušava, uspit će Beri i Marasu, nji dva će rasturit partiju ko beba zvečku.

To će bit jedan veliki korak naprid za demokraciju, i opstojnost Hrvatske, napokon će se smanjit neprirodan i neproporcionalan Jugoslavenskog i Srpskog lobija, odnosno za očekivat je da se isti zbog ostvarivanja osobnih probitaka počnu učlanjivat u hadeze, tako da ćemo imat sva govna na jednom mistu.

Inače ovo šta se sad svi čude šta je Gazda radio, to rade svi, iz dva razloga, prvi je jer ih niko ne nadzire, a drugi ako ih i nadziru, nadziru ih stručnjaci iz porezne, koji vride točno onih pet tisuća kuna mjesečno koje dobivaju tamo.

U biti nije problem, svaki od poduzetnika u Hrvatskoj toliko krši zakone da bi dobio doživotnu samo da mu neko pogleda što radi, zato niko i ne gleda šta ko radi.

Vlada ovim svojim egzibicijama koje izvodi, i koje nota bene unatoč laprdanjima mnogih, dobro radi, ne spašava ni sebe ni Gazdu, ni bilo koga drugoga, nego loše plasmane banaka.

Šta bi se dogodilo da je Gazda stvarno oša u stečaj, pola operacija bi preuzeli Lidl, Kaufland, Plodine etc., u Irsku i Njemačku bi otišlo dvadeset tisuća ljudi više koji će ionako otić dogodine, dakle ništa pretjerano značajno osim što bi bankama propala velika lova koju su dale Gazdi i jatacima, tako da ovi manevri nisu ništa drugo nego kupovanje vrimena bankama da se prizbroje.

Dakle možemo sa sigurnošću utvrdit da je onaj ko se sitio ovoga puno veći stručnjak od šupljeg Marasa.

Doduše i Marica šta prodaje sir i vrhnje na Dolcu je neusporedivo veći stručnjak od Marasa.

Koliko je to sve skupa nevažno tribali bi shvatit 15.10. Za koji je zakazan novi Smak svita, obzirom da su svi do sada zakazani bili neuspješni, vjerojatno će taki bit i ovaj, ali neprijatelj nikad ne spava.

Kažu da se ženama tijekom seksa ne smiju dirat stopala, i da ako je ostavila čarape na nogama da ih se nikako ne smi skidat.

Jebate da se mi muški oćemo jebat s nekim u čarapama, onda bi to radili međusobno, mi naime ne želimo bit u krevetu s Al Bundyem.

Zar nije dovoljno šta vam hulahopke toleriramo, mislim da nema ništa tako aseksualno ka žena u hulahopkama, pari ka loše upakirani crknuti jelen.

U stvari meni nije jasno zašto bi neko ko ima fetiš na prirodne materijale, a sve žene to imaju zapakira u plastično crivo za kobasice, i čemu u stvari to služi, ako ti je ladno obuci gaće ka i mi muški, jeste li emancipirate ili šta.

Jebate da mi je znat kako su pokoljenja žena priživila dok neko nije izumislija to plastično sranje, koje i najzgodniju ženu čini seksipilnom kao nježnik s navučenim prezervativom.

- 13:10 - Komentari (35) - Isprintaj - #