Fressssssh

subota, 16.09.2017.

Bižuterija

Prvo je neki Slovenac reka da će bit rat, i tražija da se raketna pedalina Kekec sa slovenskim specijalcima Mujom i Živoradom, odma pošalje u Piranski zaljev.

Onda je Lošo reka da ćemo mi pješice doć u Ljubljanu za dva dana, pa ga je precjednica smijenila.

Nema se šta reć precjednica je još jedan put povukla pravi potez, i smijenila Lošu, koji valjda misli da bi Hrvatska vojska išla na rikverc do Ljubljane, šta bi majke ti radili dva dana, bravo precjednice, neka pati Annaboni.

Dakle došao je i taj dan, nešto sivo se uvuklo i potiralo lito, izdušili smo sve Desprcite, i labude i flamingose, i one šta paru ka govno, počeli nosit bičve, i duge gaće. Inače gaće nisu mudante nego ono gori, samo ovi balkanci nemaju izraz za mudante, pa mudante zovu gaće. Ali da se vratimo na temu, sve je nekako vlažno, pljušti ka iz pizde, a kako jedna nevolja nikad ne dolazi sama, rastali su se Jelena i Stjepan.

Baš mi je ža Jele nako prozirne ka da jon je ćaća općija sa čovičjon ribicon, ne zato šta je ostavila onu krejaturu, nego šta je gubila vrime šnjin, umisto da je našla sebi nekog bavuštelca, da je pričepi i napravi jon blizance, odma.

Nije lako tin našin pivačican, prvo tamo pivaju prid mason znojni obožavatelja, šta bi ji pričepili tako da bi izdušile ka ružničasti plamenac na bodljikavon žici, a onda poslin pivanja se moraju družit sa metroseksualcin.

To su oni muški šta izgledaju ka muški, ali se depiliraju i rade te čudne stvari pa su u stvari ženske, ka i oni Hauser, oni bi isto više volija da ga nategne neki od obožavatelje Jelene Rozge, nego išta.

Zato su nan pivačice neudate i Jelena i Maja i Nina, i Lidija, i štatijaznan, sve radi jebeni brkati žena kojima su okružene.

Tako da te naše bidne pivačice mogu imat samo homoseksualne veze ka Jelena sa Stjepanon, ili žena od Bruna Šimleše sa Brunon Šimlešon.

Obziron na razvoj situvacije, di sve mlado muško šta zna neki kurac radit ode okolo po svitu, a ostaju samo intelektuvalci sa filozofskog i politički znanosti, mi smo najebali, ako nan ti metroseksualci sa filozofskog i politički znanosti tribaju jebat pivačice i Napravit in blizance, mi smo najebali.

Eno recimo Bojan Glavašević i Peđa Grbin; šta su rekli Loši da odjebe, jerbo da nji dva ne mogu doć do Ljubljane za dva dana.

Zamislite jebate da nan budućnost ovisi o tome da Peđa Grbin uzme svoj mali tenkić i krene za Ljubljanu jebat pivačicu, ili da Bojan Glavašević triba sa cvikama u kožnon mantilu triba jebat pivačicu, ne znaš šta je gore da uspiju ili da ne uspiju.

Štaš, tako ti je kad živiš u svitu u kojon se muški tepiliraju, a ženske piju ka moj pokojni did.

Nije dobro.

- 10:29 - Komentari (29) - Isprintaj - #