Fressssssh

subota, 25.06.2016.

Beach report


Vruće je za popizdit

Baš je upeklo

More je taman, nije se još prigrijalo, mami te da ostaneš unutra do daljnjega

Kava je prije deset dana bila 9 kuna, sad je 16, ali nama domaćima, je 13, tako da je i Purgericu koštala 13, jer je bila s domaćima.

Svi u mistu radu po dva posla, oni šta ga radu cilu godinu, i oni kad je sezona, sat se plaća 50 kuna, posla ima i dalje više nego oni koji oće radit.

Na svečanu sjednicu sabora došlo dvaest zastupnika, jeben mu mater mogli smo skupiti barenko sto ovih iz mista, i platit in dvi ure po pedeset kuna, to bi bilo deset iljad kuna i ne bi se sramotili.

Večeras je utakmica, niko iz mista nije iša u Francusku, jebiga mora se radit, lako je narodu prijateljske i nesvrstane Hrvatske, njima je lito, eno i zastupnici iz Sabora in otišli u Francusku, nema take zemlje ka šta je prijateljska i nesvrstana Hrvatska, tamo se ništa ne mora.

Svi su se prije nego su išli na posa obukli u navijačke monture, i sve je nekako veselo neki pivaju od jutros.

Nema ni traga antifašistima, svi su odselili u prijateljsku i nesvrstanu Hrvatsku, ne more nji niko natirat da radu.

Kad bolje razmislin more bit da san malo prikoviše strog prema antifašistima, jebiga ka da je njima lako priznat šta su, mislim mene bi isto bilo sram priznat neke stvari, pa je onda lakše bit antifašista.

Antifašista dođe nešto ka pišo, mislin grezo je reć kurac, pa se onda kaže pišo.

Tribali bi i rič pizda izbacit iz upotribe, pa koristit rič pipica, puno manje grezo bi bilo reć nekome da je pipica od čovika, nego pizda od čovika.

Poslin ću se jopet otić okupat, bokun se rasfriškat prije utakmice.

Sva srića da nan u reprezentaciju ne igraju saborski zastupnici ili antifašisti na teren bi i izašlo najviše tri.

- 16:06 - Komentari (8) - Isprintaj - #