Zagrebačka biciklijada

18.05.2012.

I ove godine pridružite se Zagrebačkoj biciklijadi. Kao i lani, organizira je KUD Prepuštovec i to u subotu, 19. svibnja.
Biciklisti se okupljaju na velikom parkiralištu na Borongaju, ispod južne tribine Dinamova stadiona u jutarnjim satima, a kolona biciklista krenut će točno u 10 sati na sat i pol dugu rekreativno-relaksirajuću vožnju u 20 km udaljen Prepuštovec.

Put od Borongaja do Prepuštovca: formirana kolona kretat će se isključivo desnom trakom Nove Branimirove, u Sesvetskom Brestju uključit će se u Zagrebačku, a u Sesvetama skrenuti u Bistričku, nastaviti Kašinskom i Vugrovečkom, a u Kašini skrenuti u Soblinečku i spustiti se u Prepuštovec.

Po dolasku u Prepuštovec slijedi razmještaj i kratki odmor biciklista, a oko 12 sati program koji uključuje razna natjecanja, nagradne igre, izbor miss i mistera biciklijade i drugo. Bit će tu i ugostiteljska ponuda po, kažu organizatori, "zbilja najpopularnijim i najprihvatljivijim cijenama , prilagođenim današnjoj situaciji i našim sve plićim džepovima i tanjim novčanicima."

Za glazbenu kulisu brinut će se glazbeni sastav „SE (za) PET“, zatim velikogorička grupa „SJAJ“, pa „KINGSI“, a sve će na kraju začiniti „ŽIGA I BANDISTI“.
Od igara izdvajamo: belot (u parovima), ekipno potezanje užeta, utrka u vrećama, vožnja spretnosti, orjentacijska vožnja po Prepuštovcu, ali u potrazi za skrivem blagom, badminton, odbojka, nogomet itd.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.