8. SPORT za proljeće Crvenog nosa

10.05.2012.

Od 11. do 22. Može biti glavni grad Štajerske već uživati u 8 Festival Sport i zabava - SPORTS proljeće 2012, u organizaciji željeznica športskog kluba Maribor, Mariboru i sportskih objekata. Na nekoliko događaja će biti prikupljeni putem dobrovoljnih priloga crvenim nosom.
Otvaranje opruge sport će biti tradicionalna košarka igra u dvorani Lukna - Narodna Vrt, 11 Svibnja u 19.00 sati. Tim će igrati protiv Narodne skupštine i Mariboru političara i gospodarstvenika. Na otvorenju lova počinje u statičkim svjetskih rekorda u biciklizam. Hunt je interpretirati i Tina Ternjak Aleš Potrc, u dvorani Lukna Ljudski u vrtu, gdje smo svi se kretati cijeli dan svakih 10 dana tijekom 24 sata. Aleš Potrc, pozivajući rekord za najduži maraton na statičkim biciklima. Tina Ternjak odlučeno je da se tuku dvije svjetske rekorde na statičnom biciklu. Će pokušati pobijediti postojeći rekord za najduža udaljenost putovao u 1 sat i 12 sati.
Manifestacija će imati dobrotvornu notu - sve novac podignut će se na društvo je pomoć bolesnim i patnja - crvena nosove klaun Liječnici, koji su već u 7 redovitim tjednim i 6 mjesečnih programa, posjeti bolesnu djecu u slovenskim bolnicama. Organizatori pozivaju vas na 30 bicikla, koji se mogu koristiti kao pojedinci ili kao tim. Vježbanje u statičkom kotač će se osloboditi, dobrovoljno i možete pridonijeti crvenim nosom. Dođite poticati Alešom i Tina, zajedno ćemo uspjeti!
Crveni nos i radujemo se u subotu igra, gdje će se natjecati ekipe RK Branik Maribor i Celje Laško RK pivovara, koje već dugi niz godina podržava Red nos. Utrka će biti 12. Svibnja na 17. sati u dvorani kampa. Također očekujemo puno ljudi ovdje i možete biti među njima.
Na cijelom festivalu će biti više akcije, koja će prikupljati doprinose našem društvu. Prikupljena sredstva će podržati redovitog programa, koji se provodi u Štajerskoj. Pozivamo Vas da posjetite web stranice www.sportnapomlad.si događaja
8. Proljeće sportovi počet će sutra. Više od 50 izvođača (klubovi, udruge i organizacije) priredila je oko 280 događanja. Rekreacija i kratki tečajevi u 20 sportova, razni natječaji za entuzijaste i za one koji ulaze u svijet sporta, događaji koji prate sport proljeće od samog početka. Ponuda je prilagođen svim dobnim skupinama i na svim sportskim događanjima, posjetitelj informacije služio kvalificirane trenere. Osim sportova, pripremili smo zanimljiv program za djecu i predavanja. Većina događanja su besplatni za posjetitelje.
Crveni nos su uzbuđeni da se tako veliki događaj organizatori odlučili to pridonijeti klaun liječničkih pregleda, koji donose radost i dobru volju, bolesnima, patnja i usamljena.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.