Najave događanja za 8. studeni 2010.

08.11.2010.

Ove su najave samo za danas.
Velike najave za cijeli tjedan napravit ću tjekom večeri.

- Vjeronauk za studente i radničku mladež u Palmi u Zagrebu je večeras u 20 sati. Nakon vjeronauka je druženje u SKAC klubu.

- (IKA) – Hrvatsko katoličko liječničko društvo podružnica Split organizira predavanje na temu "Ultrazvučni probir mokraćnog sustava i klinički značaj dvostrukih kanalnih sustava bubrega u djece", u ponedjeljak 8. studenoga u 20 sati u velikoj dvorani Katoličkoga bogoslovnog fakulteta Sveučilišta u Splitu. O temi će govoriti mr. Kristina Drnasin, pedijatar, uz sudjelovanje: prof. dr. Marijana Sarage, pedijatra-nefrologa, i prof. dr. Mirne Saraga-Babić, histologa-embriologa.

- (IKA) – U ponedjeljak 8. studenoga s početkom u 18.30 sati u župnoj dvorani župe sv. Nikole biskupa, Medpotoki 1a u Zagrebu Mali tečaj Kursiljo organizira duhovnu obnovu za sudionike tečaja. Duhovnu obnovu održat će Ljiljana Matković Vlašić s nagovorom na temu "Bolest u službi zdravlja".

- (IKA) - Hodočasnički dan Gospi brze pomoći u studenome proslavlja se u ponedjeljak 8. studenog u župi i svetištu Gospe brze pomoći.
Mise su u 6.30 u 8.30 u 12, u 17 i u 18.30.
Središnju hodočasnički misu u 10.30 sati predvodi mons. Antun Perčić, kancelar Varaždinske biskupije.

- (IKA) - Vrhovna uprava i sve regionalne poglavarice Družbe klanjateljica Krvi Kristove svoj redoviti godišnji susret na temu "Hod u službi života" održat će od 8. do 12. studenoga u Zagrebu. Na međunarodnom susretu raspravljat će o stanju u pojedinim regijama Družbe i pripremi za Vrhovni sabor koji će se održati u Karnataki u Indiji od 3. do 28. srpnja 2011. godine.
Prošireno vrhovno vijeće, kako je nazvano to kolegijalno tijelo uprave, s 14 članica, započet će susret hodočašćem u svetište Predragocjene Krvi Kristove u Ludbregu. Sudjelovat će na župnoj misi u nedjelju 7. studenoga u 11 sati, a zatim će pohoditi vanjsku zavjetnu kapelu i druga važnija mjesta u Ludbregu.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.