Sajam stipendija 2008.

16.10.2008.

Sajam stipendija 2008. planiramo održati 22. listopada 2008. u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici (NSK) u Zagrebu od 10 do 18 sati. Namjera nam je ovogodišnji, četvrti po redu, Sajam stipendija učiniti još uspješnijim i dodatno podići njegovu kvalitetu i vidljivost te smo ga stoga obogatili novim uslugama za izlagače i posjetitelje.

Sajam stipendija se sastoji od nekoliko dijelova – u velikoj auli NSK će izlagači tj. institucije koje dodjeljuju stipendije predstaviti na štandovima svoje programe stipendiranja. Usporedo s izlagačkim dijelom, u maloj auli NSK, održavat će se popratni program s predavanjima, okruglim stolovima i drugim događanjima vezanim uz stipendiranje i financiranje studija. Svi oni koji neće moći posjetiti Sajam stipendija u NSK, moći će razgledati naš virtualni On-line Sajam stipendija na www.stipendije.info.

Izlagači
Institucije koje dodjeljuju i/ili administriraju stipendije na svojim će izlagačkim štandovima imati predstavnike koji će predstavljati programe stipendiranja i druge oblike financijske potpore za visoko obrazovanje. Na Sajmu stipendija 2008. planirano je sudjelovanje više od 25 izlagača. Opširnije.

Popratni program
Osim štandova izlagača za vrijeme trajanja Sajma odvijat će se i bogati popratni program koji će se sastojati od prezentacija institucija koje dodjeljuju i/ili administriraju stipendije. Za vrijeme 20-minutnih prezentacija posjetitelji Sajma mogu saznati više o pojedinim institucijama koje dodjeljuju stipendije te o uvjetima za dobivanje pojedinih stipendija. Opširnije.

On-line Sajam stipendija 2008.
On-line Sajam stipendija bit će pokrenut na službenoj internetskoj stranici Sajma, www.stipendije.info. On-line Sajam će trajati 6 mjeseci nakon održavanja fizičkog Sajma (od 23. listopada 2008. do 01. svibnja 2009. godine) te će objediniti sve informacije o izlagačima i stipendijama za studij u Hrvatskoj ili inozemstvu.

Brošura Sajma stipendija
U službenu brošuru Sajma stipendija (koja će biti distribuirana svim posjetiteljima tijekom održavanja Sajma) bit će uvršteni tekstovi s osnovnim informacija o izlagačima te o programima stipendiranja i financijskoj potpori njihovih institucija. Posjetitelji će na taj način na jednom mjestu dobiti pregled različitih mogućnosti stipendiranja koje će biti predstavljene na Sajmu, kao i ključne informacije o pojedinim izlagačima.

Sponzori, pokrovitelji i partneri
Kako bi Sajam stipendija učinili što kvalitetnijim i vidljivijim u javnosti, Institut za razvoj obrazovanja radi na osiguravanju sponzora, oglašivača, partnera, institucionalnih i medijskih pokrovitelja sajma. Ukoliko ste zainteresirani za jedan od navedenih oblika suradnje molimo vas da nas kontaktirate.

Sponzor:
Spozor Sajma stipendija 2008. je Zagrebačka banka d.d. (Zlatni sponzor). Zagrebačka banka je drugu godinu za redom Zlatni sponzor i značajno pridonosi uspjehu i kvaliteti Sajma stipendija.



* * * * *

Kroz sljedećih 5 koraka saznajte kako postati sponzor Sajma stipendija 2008.:

1. O SPONZORSTVU SAJMA STIPENDIJA 2008.

Institut za razvoj obrazovanja poziva sve zainteresirane tvrtke da podrže Sajam stipendija 2008., jedinstveni hrvatski obrazovni brand, kroz sponzorstvo i omoguće da ovaj događaj bude još uspješniji i kvalitetniji za njegove sudionike te vidljiviji u javnosti. Namjera nam je uspostaviti strateška partnerstva s ključnim predstavnicima gospodarskog sektora u Hrvatskoj koji svojim djelatnostima promiču ulaganje u ljudske potencijale i društvo znanja.

Sponzorima nudimo atraktivne mogućnosti promidžbe u sklopu četiri sponzorska paketa: platinasto, zlatno, srebrno i brončano sponzorstvo. Također smo u mogućnosti ponuditi generalno sponzorstvo, koje obuhvaća sva četiri sponzorska paketa. Tvrtka koja je zainteresirana za generalno pokroviteljstvo nad Sajmom stipendija 2008. bit će jedini sponzor Sajma i imat će ekskluzivno pravo na sve usluge navedene u svim sponzorskim paketima. Sklapanjem ugovora o generalnom sponzorstvu, IRO neće sklapati nikakve dodatne oblike suradnje i sponzorstva s drugim tvrtkama čime generalni sponzor osigurava maksimalnu vidljivost i ekskluzivnost u promociji svoje tvrtke i pripadajućih proizvoda.

Sponzorski paketi pružaju jedinstvene promotivne usluge tvrtkama prije, tijekom i nakon održavanja Sajma – ovdje možete pronaći detaljan opis usluga.



2. ZAŠTO POSTATI SPONZOR SAJMA STIPENDIJA 2008.?

Pridružite se tvrtkama koje su prepoznale značaj ovog događaja i važnost stipendija za otvaranje pristupa visokom obrazovanju i programima stručnog usavršavanja. Ulaganje u visoko obrazovanje i cjeloživotno učenje ključno je za snažniji gospodarski rast i stvaranje društva znanja.

Razlozi koji Vam mogu pripomoći u odluci da postanete sponzor Sajma stipendija 2008.:

Više od 6.000 posjetitelja Sajma stipendija u jednom danu.
Na Sajmu očekujemo više od 30 domaćih i inozemnih institucija koje će predstaviti više od 70 programa stipendiranja za studij u Hrvatskoj i inozemstvu.
Institucionalni pokrovitelji Sajma će biti Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa RH, Ured Predsjednika RH, Rektorski zbor visokih učilišta RH te Hrvatska gospodarska komora (pregovori u tijeku).
Medijski pokrovitelji Sajma će biti najutjecajniji hrvatski elektronski (televizija, radio, web-stranica) i tiskani mediji (dnevne novine).
Očekujemo medijsku pokrivenost s više od 100 članaka, priloga i najava o Sajmu.
Partneri u promociji će biti najvažnije i najveće studentske udruge na Sveučilištu u Zagrebu.
Distribuirat ćemo 25.000 letaka, 1.800 plakata te 5.000 brošura o Sajmu u cijeloj Hrvatskoj, a najviše u Zagrebu.
Službena internetska stranica Sajma (www.stipendije.info) zabilježit će više od 200.000 posjeta u periodu od 22.10.2008.-01.05.2009.
Bit će Vam omogućen izravan kontakt s ciljnom skupinom 16-35 godina (srednjoškolci, studenti preddiplomskih i diplomskih studija te mladi profesionalci koji teže daljnjem profesionalnom usavršavanju).
Vaša tvrtka će biti percipirana u javnosti kao društveno odgovorna kompanija.
Atraktivni paketi promotivnih usluga koje nudimo sponzorima.
U niže navedenim dokumentima možete pronaći dodatne argumente koji će Vam pomoći pri odlučivanju o sponzorstvu ovogodišnjeg Sajma stipendija:

Izvještaj i statistike o uspjehu Sajma stipendija 2007. (pdf)
Evaluacija Sajma stipendija 2007. (pdf)
Isječci iz medija
Fotogalerija


3. SPONZORSKI PAKETI ZA SAJAM STIPENDIJA 2008.

Osmislili smo četiri atraktivna sponzorska paketa koji pružaju različite oblike promidžbe za tvrtke: platinasto, zlatno, srebrno i brončano sponzorstvo, te generalno sponzorstvo koje obuhvaća sva četiri sponzorska paketa.

Ukoliko je Vaša tvrtka zainteresirana za sponzorstvo Sajma stipendija 2008., saznajte sve detalje o pogodnostima i uslugama koje nudimo sponzorima:

Sponzorski paketi (pdf)

Svaki sponzorski paket uključuje jedinstveni set usluga vezanih uz pojedine programske cjeline Sajma.

Izdvajamo neke od usluga koje su vezane uz naše promotivne materijale:

Oglas u službenoj brošuri Sajma stipendija 2007. (pdf)
Objava logotipa na letku (pdf)
Objava logotipa na plakatu (pdf)
Objava logotipa na roll-up banneru (pdf)


4. CIJENE I ROKOVI

Ove godine smo Vam u mogućnosti ponuditi sljedeće sponzorske pakete i cijene za Sajam stipendija 2008.:

Platinasto sponzorstvo: 50.000,00 Kn
Zlatno sponzorstvo: 40.000,00 Kn
Srebrno sponzorstvo: 30.000,00 Kn
Brončano sponzorstvo: 20.000,00 Kn
Generalno sponzorstvo: 150.000,00 Kn
Rokovi za prijavu sponzorstva:

rok: 20. lipnja 2008. (ukoliko želite osigurati objavu logotipa na službenim tiskanim materijalima i oglasa u službenoj brošuri Sajma)
rok: 20. rujna 2008.
5. KAKO POSTATI SPONZOR SAJMA STIPENDIJA 2008.?

Ukoliko je Vaša tvrtka zainteresirana za sponzorstvo Sajma stipendija 2008., molimo Vas da se obratite osobi zaduženoj za Sponzorstva Sajma stipendija 2008. gđici. Ani Marinović na niže navedene kontakte.

Ukoliko Vam je potrebno više informacija ili želite da Vam detaljnije predstavimo sponzorske pakete, rado ćemo održati kraću prezentaciju o sponzorstvu.

Unaprijed Vam zahvaljujemo na razmatranju našeg prijedloga i veselimo se budućoj suradnji.

Institut za razvoj obrazovanja
Kontakt osoba: Ana Marinović, amarinovic@iro.hr
Preradovićeva 33/I, 10000 Zagreb
Telefon: 01/4817-195, 01/4555-151
Fax: 01/4555-150

Partneri i pokrovitelji:
Organizator Sajma, Institut za razvoj obrazovanja, ima osobitu čast zahvaliti partnerima i pokroviteljima Sajma stipendija 2008. koji su prepoznali važnost Sajma te svojim vrijednim doprinosom omogućili da ovogodišnji Sajam postane još kvalitetniji događaj.

Partneri i pokrovitelji Sajma stipendija 2008.

Glavni partner
Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu

Pokrovitelji
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa
Hrvatska gospodarska komora
Rektorski zbor visokih učilišta Republike Hrvatske

Medijski pokrovitelji
www.tportal.hr
www.vecernji.net
www.radio101.hr

Partneri u promociji
Poslovni kalendar
Hrvatska studentska asocijacija
Studentski ogranak IEEE
Klub studenata sociologije Diskrepancija
e-STUDENT
CroMSIC - Međunarodna udruga studenata medicine Hrvatska
BEST Zagreb

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.