moja priča... moji snovi... https://blog.dnevnik.hr/www-somethinglikecarry-com

petak, 11.06.2021.

Kakav otac/majka želiš biti?

Pozdrav iz sunčane Slavonije svima na blogu!
Baš kao što je sunce kasnilo ove godine, tako kasni i moj život. Nije da se jadam, samo iznosim činjenice o kojima razmišljam već duže vrijeme.

Već je prošlo malo više od godinu dana kako sam se vratila kod svojih i otišla od D.
Uvijek sam govorila da je kod mojih biti maksimum pola godine. I evo me već godinu dana. Ne mogu reći, hvala im šta su me primili i šta pomognu, ali ne mogu više bit s njima jer želim svoju slobodu, slobodu odgoja, slobodu otići gdje hoću, ostat koliko želim, pronaći možda neku dadilju da mi povremeno pomogne. D.i dalje radi u inozemstvu. Novac šalje mizerni, dijete nije vidio devet mjeseci, ne planira skoro dolaziti. I dalje radi sve kako ne bi plaćao alimentaciju i kako bi se odrekao svih obveza. "Dokazat ću da dijete nije moje." Alo, kako ćeš se razočarati, dragi moj. Na žalost, njemu će razočaranje biti kada sazna da dijete jest njegovo.
Na sve slike koje pošaljem odgovori sa "super", "wow dijete jede", "opet slika iz kolica"... Nemam više ni volje ni želje tjerat ga da vlastito dijete želi i voli. Na sudu sam na prvom ročištu odustala od potpunog skrbništva jer mi ga je bilo žao i jer sam silno htjela da se poveže sa djetetom. No, na drugom ću to sigurno zatražiti ponovo.

Svaki dan legenem u krevet i pitam se, jesam li dovoljno napravila danas?! Jesam li dovoljno radila s Lavićem, je li dovoljno bio na zraku, jesam li ga zanemarila kada nisam odmah okrenula glavu kad me zvao jer sam tipkala nešto na mobitel, jesam li mu dala dovoljno pusa?! Zapita li se on to nekada? Zapita li se hoće li ga dijete prepoznati? Hoće li ga ikada prihvatiti nastavi li se ovako "truditi"? Naravno da ne.

Pisat ću vam... sretan

11.06.2021. u 15:49 • 9 KomentaraPrint#^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.