moja priča... moji snovi... https://blog.dnevnik.hr/www-somethinglikecarry-com

ponedjeljak, 19.06.2017.

Vaša viza je odobrena! :D

Dobila sam vizu!!!!

Vijest dana, a vjerojatno i vama koji me pratite veoma sretna. Najme, dat ću vam nekoliko uputa(za studente) ako planirate ići u tu ekstra nedohvatljivu zemlju AUSTRALIJU.

Prva stvar je da imate važeću putovnicu što je logično, drugo je to da imate potvrdu fakulteta na engleskom da studirate i da vam dopuštaju odsutstvo s fakulteta.Treća stvar je ta da navedete bilo koga, ako ćete posjetit u Australiji(rodbinu, prijatelje...) i po mogućnosti da oni napišu potvrdu da dolaziš. E sad, bitno je da navedete svoje radno stanje(ja sam navela redovna primanja u T-comu i ostale manje posliće). NAJVAŽNIJA stvar je, pretpostavite sami, stanje na računu protekla tri mjeseca. Naravno da ne bih dobila vizu da mi teta nije uplatila 20000kn na karticu jer mojih sirotinjskih 1500kn ne bih bilo od koristi. E da, isto je jako bitno da nigdje NI SLUČAJNO ne navedete da planirate tamo razmatrati planove za budućnost ili da vam je tamo muž, dečko.. Ni slučajno! Oni ne žele višak imigranata! I to je u biti to. Ja sam još predala kopiju indeksa i isplate i uplate na računu proteklih 3 mjeseca.

I uz samo ''malo napora'' dobila sam i ja vizu nakon 7 mjeseci! HA HA....

Iskreno, nekako me strah. Stah me da se ne razočaram u D.-a i možda u cijeli sustav. Stah me da se ne izgubim na putu do tamo.(Ako netko ima iskustava s presijedanjima neka mi napiše!) Možda me i strah kako će on reagirati. Hoće li me voljeti i cijenit i dalje. Možda me ne treba biti strah, ali takva sam. Volim paničariti, kako bi D.rekao. Ja sam toliko uzbuđena ljudi moji da imam osjećaj da ću eksplodirati!

Molim vas ako imate bilo kakve savijete, ili čak putujete u 7.mjesecu u Sydney, javite mi!

Pisat ću vam... sretan


19.06.2017. u 22:33 • 7 KomentaraPrint#^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.