moja priča... moji snovi... https://blog.dnevnik.hr/www-somethinglikecarry-com

četvrtak, 08.07.2021.

Svi su isti? Ili nisu? Ili ipak, možda, jesu?!

Pozdrav svima na blogu! Opet me nije bilo dugo, ali ne tako dugo kako je nekada znalo biti. Danas malo drugačija tema...
Ove vrućine me ubijaju, promjene vremena i slično.
Prije par dana bila sam na kupanju sa Lavićem na rijeci(nebitno kojoj, na kupalištu uglavnom). I tako on se igrao sa kremom za sunčanje nekih 20 minuta, dok sam ja nabila prevelike sunčane i gledala malo ljude, po običaju.

Već u prvih par minuta poslala sam frendici poruku:"Šta su ovdje svi muškarci izašli iz photoshopa?"
Ali stvarno je bilo tako. Sve puno pločica, tetovaža, leže, sunčaju se, ten bolji od mene deset puta.
I tako gledam ja muško meso i udišem testosterone, jer eto kad ne mogu ništa drugo barem ću uživat u pogledu...
Baš ispred nas se našla djevojka koju ne možeš ne uočiti koliko je zgodna, kad ju ja kao žensko gledam, možete misliti kako su ju muškarci gledali. I ne samo njenih godina (ima možda oko 25) nego i preko 30, preko 40, nečiji očevi također ... Muškarci su doslovno stavljali šaku u usta kad se ženska okrenula svojom pozadinom prema njima. Ok, moramo biti svjesni da je ona jako dobro znala šta radi da je jako svjesna svog izgleda. No, odmah sam se morala zapitati, kako je došlo do toga da je fizički izgled toliko bitan? I je li bio toliko bitan prije 30,50 godina i više? Mene to muško ponašanje toliko zaprepastilo, iako znam da tako razmišljaju, ali uvijek sam si nekako mislila da ce to ostati samo u njihovim mislima.

I tako krecemo moj Lavić i ja doma nakon nekih dva sata i morali smo proći kraj puno ljudi do auta. I naravno, neizbježno, prolazimo kraj grupe muškaraca oko 30 godina(naravno, uvijek oko 30) i gdje jedan od njih drugome kaže:"Šta si ga htio samo malo UMOČIT u njoj ili?" i svi naravno umiru od smijeha, a meni se povrača i mislim si, jesmo li se mi žene stvarno pretvorile samo u objekt požude? Jesmo li si to same napravile ili?
Molim vas pišite mi jer ne mogu sama dokučiti, jesu li svi muškarci takvi i ako nisu kako znati kad neki normalan muškarac dođe da neće tako pričati o vama u društvu prijatelja?

Pisat ću vam... sretan

08.07.2021. u 15:35 • 15 KomentaraPrint#^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.