moja priča... moji snovi... https://blog.dnevnik.hr/www-somethinglikecarry-com

nedjelja, 19.02.2023.

Put, istina i život

Danas sam shvatila da nisam pisala već skoro godinu dana! Godinu dana! Naravno, nije namjerno, ali s obzirom na zadnju godinu faksa, završni rad, dijete, posao... Ne znam ni kako sada stignem pisati. No, dobro. Samo nekoliko riječi.

Život mi se napokon okrenuo na bolje i to ne zato što je Lavić manje zahtjevan ili zato što imam više novaca... Bog je jednostavno imao svoj plan za mene. Njegov je plan uvijek bolji od moga i kako god okrenem uvijek tako ispadne. Kada sam počela čitati Bibliju prije nekih pola godine, počela živjeti po Njegovoj volji, sve mi je pošlo za rukom i kako treba. A čak i kada nešto nije išlo po planu zahvalila sam Bogu što će on odabrati bolji put. Lavić je zdrav, ja sam zdrava, imamo dovoljno, višak uvijek dam nekome kome više treba, nastojim se družiti sa ljudima koji zrače pozitivno i jedni druge podižemo. Pokušala sam čak doći u kontakt sa D.da mu kažem kako mu sve opraštam, da mi savjest bude čista i da mogu krenuti dalje bez ljutnje prema ikome. Znam da njemu moja isprika ništa ne znači jer ionako misli da nije za ništa kriv, ali meni bi bilo lakše. Ali od njega naravno ni traga ni glasa već više od godinu dana. Nema veze, neka mu je sa srećom i neka nađe svoj put koji će ga ispuniti.

Uvijek sam bila u vjeri, tako blizu Kristu, a opet tako jakoooo daleko. Znam da postovi na ovu temu nisu zanimljivi široj publici, ali nadam se da će pročitati barem netko kome će pomoći da se vrati na pravi put.

Pisat ću vam... sretan

19.02.2023. u 12:14 • 8 KomentaraPrint#^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.