moja priča... moji snovi... https://blog.dnevnik.hr/www-somethinglikecarry-com

srijeda, 16.05.2018.

Šta je novo? Ništa nije novo.

Razmišljala sam... Nakon dva tjedna, možda čak i tri, ponovo pišem post... Šta se promijenilo?! Neki bi rekli svašta, a ja bih opet rekla ništa. D.i ja pričali smo u njegovom dolasku i hoće li ostati samnom i djetetom ili će ići nazad za Australiju. Rekao je da želi doći prije poroda i ostati oko mjesec dana poslije, ali svakako se vratiti tamo i probat riješit papire za mene i bebu.

Neki koji ovo čitaju, a ne znaju cijelu priču, mislit će da je ovo divno, ali oni koji su imalo upućeni u moj blog znat će da se ti papiri razvlače ne mjesecima nego već godinu i više... Nažalost, moj muž ne može shvatiti da ja te papire neću nikada dobiti i da ja ne mogu ući u tu državu nikako iz mnogima poznatog razloga. Jedina dobra stvar u cijeloj priči je ta da se više ne svađamo skoro uopće, jer je njemu duša na mjestu što sam ja njemu "dopustila" da se nakon poroda vrati nazad. I drago mi je da se ne svađamo, ali nikome ne mogu opisati tu bol koju prolazim iznutra znajući da ću opet učiniti nešto što ne želim ni sebi, a ni bebi. Otići daleko, daleko od svih, u državu koja je opasna i za mene. Ok, nema toliko kriminala, ali ne mogu ja svoje dijete pustiti da ide samo u školu ni kad navrši 10 godina jer je to nesigurno u takvom gradu. Ne zelim da odrasta uz taj mentalitet, i da ne daj Bože upadne u društvo kakvo možda ovdje ne bi. Ja znam da ja svoje dijete ne mogu zauvijek štititi, ali znma da ga u ovoj sredini mogu bolje usmjerit na neke stvari. Jer koliko god u Hrvatskoj nema budućnosti za mnoge i koliko god sve skupa propadalo, znam da će se mnogi složiti s tim da su Hrvati ljudine... I da smo velika srca.

Nema kod mene ništa novog, trudnoća je odlično, hvala Bogu. Maleni se rita, udara k'o lud... Ali na žalost i tuga u mom srcu je jednaka.. I jako sam ljuta na sebe što uvijek biram između D.-ovog i svog života, a svi jako dobro znamo koji ću izabrati....

Pisat ću vam... sretan

16.05.2018. u 10:28 • 7 KomentaraPrint#^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.