moja priča... moji snovi... https://blog.dnevnik.hr/www-somethinglikecarry-com

petak, 21.12.2018.

Prva operacija i Božić u bolnici...

Mali Lavić je jučer imao prvu operaciju. Trajala je 5 sati. Tehnički je sve dobro prošlo i sada je na intenzivnoj. Za sada stabilan, tlak malo nizak, temperature više nema(jučer nešto malo imao)...
Dragi Bog ga čuva i pazi. Rekla sam mu da pošalje i mog anđela kod njega jer meni nije potreban za sada.

Toliko roditelja, toliko djece, toliko različitih bolesti i problema. Strašno za gledati koliko je boli u očima i na licima roditelja i uplašene djece... Svi ćemo mi za Božić biti tu uz svoju djecu. I nikome nije do Božića ako su doma bez djeteta. Mali Lavić, sva sreća, nije svjestan šta se događa. Na idućoj operaciji za godinu dana će biti malo svjesniji, ali će i to zaboraviti. Ja ću pomoći da se osjeća kao kod kuće. Jedino mene i ima kad D.ni ne pita kako je.

Željela bih samo svim roditeljima koji imaju zdravu djecu poručiti da zahvale dragome Bogu na tome i da nikada ne pomisle da su financije ili ocjene u školi ili ponašanje djeteta gore od bilo čega jer bez zdravlja vaše dijete nema ono šta mu je najpotrebnije. I budite sretni ako imate dobru ženu ili muža koji će biti uz vas u teškim situacijama i bodriti vas da ne padnete. Budite zahvalnim na tome jer to je najljepši dar za Božić!

Pisat ću vam... sretan

Btw voljela bih vam odgovoriti na drage komentare, ali ne znam mogu li i kako u kometar označiti osobu kojoj odgovaram?

21.12.2018. u 16:16 • 8 KomentaraPrint#^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.