Komentari

www-somethinglikecarry-com.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • somethinglikecarry

    Malo (ne) roditeljstva

    avatar

    11.06.2021. (16:09)    -   -   -   -  

  • Galaksija

    prestrašno kako netko može biti takav prema vlastitom rodu :((( svu snagu i sreću svijeta vam želim! Snažna si, divna i samo hrabro dalje!

    avatar

    11.06.2021. (16:14)    -   -   -   -  

  • Litterula

    Nije lako biti roditelj, pogotovo u takvoj situaciji, treba puno snage i strpljenja da se izboriš za sve što je za djetetovo dobro.

    avatar

    11.06.2021. (17:48)    -   -   -   -  

  • Brojiva

    Ne poznajem Vas niti situaciju pa mogu paušalno govoriti.
    Otac se nece osjećati odgovornim sve negdje do koje 15,18. odine djeteta kad će mu se odjednom približiti. Alimentaciju ce izbjegavati svim silama. A Vi ako imate posao, pokušajte naci i smjestaj mozda se nađe i neki kompromis, vidjet ćete. A tog muškarca zaboravite. Djetetu avaki dan treba paznja, ljubav i briga ali i Vi kao kompletna i zadovoljna osoba.

    avatar

    11.06.2021. (18:39)    -   -   -   -  

  • luki2

    Jedino se osloniti na sebe - nema druga. A "otac" će doći sebi - oko djetetove osamnaeste. I ja sam dijete razvedenih roditelja - i nikada mi ništa nije nedostajalo. Upravo suprotno! Hrabro naprijed! Pozdrav!

    avatar

    12.06.2021. (01:32)    -   -   -   -  

  • križar

    Ma odhebi tog šupka! Pozzz od Skavonke!

    avatar

    13.06.2021. (16:15)    -   -   -   -  

  • marija

    Pozdrav pozdrav svima vama. Zovem se Marija Magdalena, samohrana sam majka 3 djece, želim podijeliti opipljivo svjedocanstvo o tome kako sam od bogobojazne žene, gospode Vladimire Franke, dobila zajam od 50,000 eura pod 3%. Ako vas zanima dobivanje zajma molimo kontaktirajte ga. Uvjeravam vas da je sigurno, hvala. E-adresa: (vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com)

    avatar

    13.06.2021. (16:22)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    Radiš naopako!

    Ti znaš da te pratim od trudnoće , Darkovog života u Australiji, tvoje obitelji koja nije materijalno bila moćna ali je eto, izdržala i sebe i tebe i dijete

    Radiš krivo zato što slikama misliš pridobiti Darkovu ljubav za dijete a vjerojatno i za sebe koja ga odgajaš.... Nema koristi od slika baš ništa, kad to shvatiš, a MORAŠ SHVATITI , onda ćeš prestati komunicirati s njim definitivno i sebe osloboditi od sjećanja na čovjeka, koji nikad neće biti tvoj, a ni djetetov !

    Žališ sebe jer "slobode nemaš" da odeš tamte-vamte i da ne polažeš NIKOME račune.......E, ne može tako : sada, kad je dijete tu i dok ima potrebe od tebe, a ti od svoje obitelji , nema takvih želja ma koliko bila " željna izlazaka i slobode ".

    To se zove majčinstvo koje traži žrtve !

    avatar

    13.06.2021. (16:30)    -   -   -   -  

  • Sijedi pramen

    Preteška tema da pametujem. Gurajte svaki dan naprijed koliko imate energije pa će vrijeme donijeti svoje. Gradite svoj mali svijet i svijet za dijete s onima koji su s Vama, blizu Vas. :D
    Podrška od Slavonke!

    avatar

    13.06.2021. (18:02)    -   -   -   -  

  • Ana

    Znate što je meni sad palo na pamet.

    Zamislite da ste slučajno dobili dijete redovnog razvoja i da ste ostali s tim D, čije me vam je u mislima puno prečesto, ali to već i sama znate ;).

    Zamislite da ste proveli život nesvjesni o kakvom je (tražim pravu riječ, ali je ne nalazim) riječ.

    Pa vi ste se s Lavićem spasili. On je razotkrio narav vašeg bivšeg, i molim vas, slijedite taj blagoslov spoznaje, koje vam je vaše dijete na neki način donijelo.

    Veliki poljubac Laviću, a vi, molim vas, ma zaboravite da je ikada postojao taj vaš ex, nema više opravdanja on je otac ovo ono. Ma kakav otac.

    ERASE. FOREVER.

    BE FREE

    avatar

    14.01.2022. (01:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...