Snaga Tvokuna https://blog.dnevnik.hr/torakvokun

petak, 22.12.2017.

PMS

Postoji li nešto gore od tog crnog PMS-a??!?!?!
U početku sam mislila da su to samo izmišljotine, da žene svoju glupost i klasične ženske mušice opravdavaju tim nekim PMS-om.
Jedini problemi koje sam ja imala bili su nezamislivi bolovi i padanja u nesvijest od istih, nikakve promjene raspoloženja, štoviše uvijek sam bila raspoložena i zabavna!

Ali to se na žalost promijenilo. Shvatila sam da žene ne izmišljaju ... PMS zbilja postoji!! crycrycry

Kakve se sve stvari stvore u mojoj glavi, koliko tužna i ljuta mogu biti .. to se ne može ni opisati riječima. Ništa mi ne odgovara, rijetki su ljudi koji mogu normalno razgovarati samnom. Doslovno me nervira disanje osobe kraj mene ( i ne, nije to samo neka glupa šala koju vidite na 9gag-u, to je istina)! I da, sve bi to bilo oke da se onda maknem i budem sama i da to fino svi skupa preživimo ... naravno da ni to ne može! Ja baš želim pažnju, da me netko mazi, pazi, ljubi, grli (iako ni to ne valja jer i tu nađem stvari koje me živciraju!).

O glupim scenarijima u svojoj glavi ne moram ni pričati. U svojoj glavi se posvađam sa svima, ne pričam ni sama sa sobom a ne s drugima. U toj glavi se dogode neki imaginarni razgovori s dečkom (za koje on naravno ne zna) i onda počnem nervozirat i živčanit na njega a on, nesvjestan tih "naših razgovora" niš ne kuži i trudi se shvatiti ali na kraju i on puca burninmad jer taj moj PMS ne traje dva dana... to trajee barem tjedan dana ako ne i malo više. Postanem naporna sama sebi tako da mislim da ne mogu ni zamisliti koliko nerviram ljude oko sebe.

Hormoni, promjene raspoloženja, plakanje, smijanje, hiperaktiva, depresija, ŽDERANJE svega !, opet plakanje, opet depresija, nespretnost, ŽDERANJE, plakanje, plakanje, vikanje, živčanjenje, svađanje, plakanje (na romantične filmove), ..... i tako to traje do beskonačnosti !

Ne razumijem čemu to sve ?! Zar je zbilja to sve potrebno ? Ne trebaju mi neka medicinska objašnjenja ... ! Zanima me postoji li nešto čime se ti simptomi mogu smanjiti ?! Dajem sve pare na tonaughtynaughty jer ja ne mogu više bit kreten, ne mogu podnijeti da tlačim ljude oko sebe i to one do kojih mi je najviše stalo. ( Mama se skoro pa iseli iz stana kad vidi da je ludilo krenulo!) namcor

P.S. Imaju svi razumijevanja, ali ja nemam i ne želim imati razumijevanja za sebe ! Žensko sam i oke moram trpit tu glupu mnegu i moram trpit bolove i oke ajde ... ali ne želim da drugi mene moraju trpit ! namcor

Danas je napokon sve gotovo ! pjeva Probudila sam se sretna na najjače i s osjećajem "normale" ! smijehsmijeh

Ovaj post služi kao isprika na najjače svima oko mene koji trpe moje promjene raspoloženja i moje divljanje ! Volim Vas sve i oprostite na mojoj predugoj jezičini i oštrim riječima ! I hvala Vam što se trudite shvatit me i što me trpite !

cerekcerekcerekcerek

#PMS #crazy #woman #problems #staypositive

22.12.2017. u 11:06 • 7 KomentaraPrint#^

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.