< rujan, 2024  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Rujan 2024 (13)
Kolovoz 2024 (23)
Srpanj 2024 (1)
Svibanj 2024 (18)
Travanj 2024 (21)
Ožujak 2024 (16)
Veljača 2024 (17)
Siječanj 2024 (22)
Prosinac 2023 (14)
Studeni 2023 (8)
Listopad 2023 (11)
Rujan 2023 (11)
Kolovoz 2023 (15)
Srpanj 2023 (18)
Lipanj 2023 (14)
Svibanj 2023 (12)
Travanj 2023 (19)
Ožujak 2023 (20)
Veljača 2023 (16)
Siječanj 2023 (21)
Prosinac 2022 (28)
Studeni 2022 (38)
Listopad 2022 (21)
Prosinac 2020 (1)
Kolovoz 2017 (1)
Ožujak 2017 (1)
Veljača 2017 (2)
Siječanj 2017 (7)
Studeni 2007 (2)
Srpanj 2007 (1)
Lipanj 2007 (1)
Svibanj 2007 (2)
Ožujak 2007 (1)
Veljača 2007 (11)
Siječanj 2007 (7)
Kolovoz 2006 (1)
Svibanj 2006 (3)
Travanj 2006 (1)
Siječanj 2006 (2)
Prosinac 2005 (9)
Studeni 2005 (9)
Listopad 2005 (1)
Rujan 2005 (13)
Kolovoz 2005 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
a blog

Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

supatnik
22.09.2024., nedjelja
Diskriminacija

Kada o nasilju nad ženama pišu blogeri skloni nekontroliranim ispadima i vrijeđanju blogerica, nakon kojih nikada nije uslijedila isprika, nego se kada se napravi sranje obriše blog, i nakon nekog vremena otvori novi i nastavi drvit o feminizmu, to dođe ko da Marko Skejo otvori blog i piše o antifašizmu.

Inače špranca je uvijek ista, nasilje nad ženama se uvijek povezuje sa Biblijom, odnosno katoličanstvom, jer opće poznato je da druge religije iznimno poštuju žene, i da bi nasilje bilo davno iskorijenjeno kada bi se iskorijenili katolici.

Mene baš zanima mislite li vi da Jergovići to rade slučajno.

Ah da uvijek iznova zaboravim da vas politika ne zanima.

Vrhovni sud je vratio na ponovno suđenje predmet u kojem se Željka Markić sudi s Tomaševićem radi diskriminacije, jer njenoj udruzi nije dao da okači zastave, a dopustio je pederima i lezbama.

Naravno da je diskriminacija, jednako kao što je diskriminacija kada neki drugi gradonačelnik ili župan zabrani pederima i lezbama kačiti zastave, ili kao što je diskriminacija kada neki župan ili gradonačelnik zabrani pjevat Thompsonu kao što bi bila diskriminacija da neki gradonačelnik zabrani pjevati Aleksandri Prijović, Fahreti Jahić, ili Miroslavu Iliću.

O svemu tome civili mogu imati mišljenje kakvo hoće, laprdat što hoće, protestirati i zahtijevati, to je njihovo pravo na slobodu govora i izražavanja.

Gradonačelnici i župani pak nemaju pravo na to, oni su se zakleli služiti svim građanima, i prema svima postupati jednako.

Zato je vrijeme da Vrhovni sud i mi blogeri kažemo dosta je diskriminacije, jer u protivnom dogodit će se da neko Jimmyu Staniću zabrani pjevati, ili je to već uradila neka masna spodoba.

Ako bi se malo pomnije osvrnuli na navedeno, shvatili bi da pederima i lezbama niko nikad nije ništa zabranio, jednako kao što ni jedan gradonačelnik ni župan nije zabrani pjevati Aleksandri Fahreti, ni Miroslavu.

Zabranjuje se samo Željki Markić, Thompsonu i Jimmyu Staniću.

Jel mislite vi da je to slučajno.

Vjerujete li svojim očima ili Jergovićima


- 21:10 - Komentari (15) - Isprintaj - #
Balkanskom ulicom

U svojoj bogatoj političkoj karijeri, naš precjednik od milja zvan Zoka budala je najmiliju nacijonalnu manjinu nazvao šakom jada, državljane susjedne države optužio da ne održavaju osobnu higijenu, žene nazivao narikačama, prokazivao pripadnike homoseksualne zajednice, slao specijalnu policiju na prosvjednike, i tako do današnjih dana, kada se rasističkim i ksenofobnim izjavama ničim izazvan obrušio na strance koji legalno borave i rade u Hrvatskoj.

Svemu tome uprkos, osim nekoliko stidljivih pokušaja kritike, u objektivnim i profesijonalnim hrvatskim medijima vlada omerta, a zamislimo samo da se tako nešto usudio izjaviti, ne neko iz adezeja, nego da je tako nešto rekao Marko Skejo, sve bi gorilo.

Svemu tome uprkos evo ja se kladim u vlastito spolovilo da će ukoliko se u drugom krugu precjedničkih izbora budu natjecali Zoka budala i Primorac, svi naši kolege blogeri Srbi, Jugosloveni, pripadnici homoseksualne zajednice, feministi i feministkinje, borci za ljudska prava, i welcome refugies aktivisti, glasati za srbofoba, homofoba, mizoginu svinju, ksenofoba, rasistu i nacionalistu Zoku.

Zanimljivo je da protukandidat nema nekih većih grijeha osim što ga podržava adeze, koji je desetljećima u koaliciji sa Srbima, čiji ministri su homoseksualci, koji je potpisao Istanbulsku konvenciju i uveo femicid u zakonske propise, raspisao kvote za omogućavanje rada i boravka strancima.

Jel tako da je to malo čudno, ili možda nije, možda je hrvatska neovisnost grijeh koji se adezeju ne može oprostiti, te će se onima koji su predali oružje četnicima i napuštali sabornicu u prijelomnim trenutcima to honorirati dok se službeno ne priznaju Međugorska ukazanja.

Ako ne vjerujete meni pitajte vrhunske intelektualce, i fanove Noleta i blagopočivajućih pjesnika četnika.
- 09:25 - Komentari (5) - Isprintaj - #
21.09.2024., subota
Ko puca zlo ne misli

Ne stišavaju se reakcije na taj neki dokument o Međugorju.

Uglavnom analitičari i objektivni i profesijonalni nounari koji pripadaju lijevom političkom spektru, kao da ima drugačijih, i sijaset Jergovića, i drugih budaletina svih vrsta likuje nad činjenicom da od strane Vatikana nisu decidirano priznata ukazanja.

Dakle još jednom se možemo uvjeriti koliko su lijevo orijentirani analitičari, objektivni i profesijonalni nounari i sijaset Jergovića u stvari kreteni.

Jer čovjek stvarno mira biti neopisivi kreten da bi pomislio da će jedna ozbiljna organizacija poput katoličke crkve, priznat da su ljudi od krvi i mesa komunicirali s blaženom Djevicom Marijom.

Da je Sveti otac Papa skojevac osobno svjedočio razgovoru ugodnom civila s BDM, crkva to ne bi priznala , barem dok je i jedan od civila živ.

Zato crkva kao ozbiljna organizacija traje tisućljećima, za razliku od ljevičara koji su sjebali državu, nekoliko partija i drugih organizacija uključujući i afeže, pijonire, ssrnj.

U stvari zapanjujuće je da takvi glupani imaju pristup široj čitalačkoj publici, ali to je više produkt zadojenih uredničkih politika, koje onda glupani vjerno prate.

Uostalom kroz cijelu ljudsku povijest evidentno je da se takozvanoj lijevoj političkoj misli priklanjaju uvijek lijeni i krajnje nesposobni pojedinci, koji bi uvijek nešto riješavali revolucijama i polijevali tuđu nevinu krv, jer glupani i ne znaju ništa bolje.

Recimo koliko bi vam bilo teško zamisliti Sandru Benčić ili Ivanu Kekin koje kao partizanske komesarke naređuju nečiju likvidaciju, ili ne daj Bože Mirelu Ahmetović.

Zastrašujuće zar ne.

Evo recimo i Kamila Haris lijevo orijentirana kandidatkinja za predsjednicu Amerika, kod Oprah nakon priloga o pucnjavi u školi, ničim izazvana kaže da ima pucaljku doma i ko dođe kod nje doma da će bit upucan.

To je ta visprena inteligencija.



- 12:23 - Komentari (13) - Isprintaj - #
19.09.2024., četvrtak
Ispraćaj

Nekako ovih dana prije trideset i koju godinu su promicatelji bratstva i jedinstva u Beogradu ispraćali ovacijama 30000 pripadnika JNA, 600 tenkova, 500 borbenih vozila, i svu silu ostale borbene tehnike.

Po ko zna koji put tada su se udružili Jugosloveni i četnici i bacali cvijeće na kolonu koja je išla prema Vukovaru.

Danas je na portalima udarna vijest nekakav dokument koji je Vatikan pod trenutnim vodstvom skojevca iz Argentine, donio o Međugorju.

Evidentno je po komentarima u medijima da su se jako uzbudili birači Zorana Milanovića, dok je većina Hrvata poglavito vjernici ostala poprilično suzdržana.

Baš je nama Hrvatima i poglavito vjernicima nužno da nam neko rastumači Međugorje, i da nam precizno objasni šta bi mi trebali vjerovati i na koji način kako bi Jergovići bili zadovoljni.

Mi Hrvati i poglavito vjernici smo imali svog Papu, u vremenima kad nam je bilo najteže kao brižni otac se brinuo o nama, bio je istinska veličina, i znao odoljeti izazovima vremena u kojem smo živjeli.

Obzirom da su i Pape samo ljudi, možemo biti sretni što smo živjeli u vremenu jednog od najvećih ikada i što nas je toliko volio, ne smijemo biti neskromni možda je to za jedan život dovoljno.

Inače, pohvalio bi vas vjernike katolike na blogu, nikada niko od vas nije zapjenjeno uvjeravao ni jednog ateistu da vjeruje ili ne vjeruje u bilo što na bilo koji način, isto ste se uvijek primjereno odnosili prema sljedbenicima svih drugih religija, pa se nikada ni jedan katolik, nije ponašao kao kreten, prema drugima, niti im je laprdao o komercijalizaciji pravoslavnog Božića, ili Hanuke, Bajrama ili bilo čega.

Nikad niste tražili da se Hari Kriškama zabrani da tamburaju po trgovima, niti ste ikada uvjeravali ikoga da buda, ne postoji, ili da svamiđi nemore materijalizirati Seiko satove iz ničega.

Uvijek ste bili dostojanstveni za razliku od kretena koji vas okružuju, i baš sam ponosan na vas.

Ostanite zauvijek takvi, i nikada ali baš nikada nemojte bacati cvijeće po tenkovima koji krenu iz Zagreba prema nekom gradu u Srbiji ili Jugoslaviji, zaustavite tenkove svojim tijelima ako treba, budite bolji od onih koji su bacali cvijeće, nije to neki problem.
- 19:54 - Komentari (10) - Isprintaj - #
15.09.2024., nedjelja
Žrtve feminizma i nečasti

Eto bili su izbori u esdepeju, i niko se ne uzbuđuje, od tradicionalnih glasača esdepeja Srbi, Jugosloveni i homoseksualci su se preorjentirali na sektu koja sama sebi tepa možemo, što je nakon pametno jedan od najingenioznijih naziva.

Tako su simpatizeri i članovi esdepeja ostali oni koji su članstvo unovčili, starčad i idioti, koji eto nisu u prvom krugu izabrali precjednika iako je Hajdaš i Dončić također najizgledniji pobjednik.

U nesmiljenoj bitci za precjedništvo najviše glasova je imala Biljana Borzan, pa Mirela Ahmetović, koje su tako automatski postale potpredsjednice stranke, treća po broju glasova je bila Sabina Glasovac koja ipak nije postala potpredsjednica jer potpredsjednika mora bit jednako muških i ženskih, pa moramo zaključiti da je Sabina žrtva militantnog feminizma.

Nedavno smo i ovdje na blogu spominjali HAZU koja je eto izbacila književnicu iz samo njima prihvatljivih razloga.

Taj isti HAZU se grčevito bori za vlasništvo nad arbotetumom u Trstenom, naime navedeni arboretum je bio privatno vlasništvo, neko ga je osobno izgradio i zasadio i kao takav je jedan od najstarijih u Europi.

Taj arboretum su komunisti oteli stvarnim vlasnicima i dali ga u nekom momentu akademicima na upravljanje.

I zamislite sada te akademike, intelektualce koji bi između ostalog trebali biti časni ljudi, a koji se grčevito bore da prisvoje nešto za što dobro znaju da nije njihovo, nego da je u jednom totalitarnom sustavu oteto pravim vlasnicima.

Nema u tome ničega časnoga, a uostalom šta će toj nakupini truleži koja sebe pretenciozno naziva akademicima arboretum, ko zna, obzirom da je procjenjen na 37 milijuna eura, možda je tek lova u pitanju.


- 10:40 - Komentari (12) - Isprintaj - #
14.09.2024., subota
Kiša će

Mi blogeri smo kao kolumnisti na portalima, uvijek pišemo jednu te istu priču, i nastojimo nadmašiti sebe iz prethodne kolumne.

Onako kako je većina kolumnista evoluirala u Jergoviće, ilitiga netalentirane iskompleksirane kretene izBosne, tako smo i mi evoluirali u predvidljive netalentirane iskompleksirane glupane uvjerene da je poželjno da vlastite gluposti nadmašimo ponavljajući iste te gluposti.

U najvećoj oporbenoj stranci biraju precjednika.

Simptomatično je da jednako kao što vladajuća stranka nije našla kandidata za precjednika države, tako ni skojevci nisu našli suvislog kandidata za precjednika skoja.

Ko zna možda se pretvaramo u zdravu demokraciju u kojoj precjednici neće biti nešto pretjerano značajni.

Eto u Ameriki se natječu pretjerano ambiciozna glupača i psihopata, Nemce je sjebala bebuskara trajno oštećena životom u komunističkoj vukojebini, Francuzima vlada latentni homoseksualac žrtva pedofilske predatorice, tako da ni najmanje nije čudno da precjednik skoja postane mutavi Hajdaš i Dončić također, i konačno eutanazira skoj.

Hrvatski predstavnik u natjecanju za nagradu Oskar, bavi se načinom na koji su partizani i kasnije komunisti tretirali homoseksualce.

Tema je intrigantna i edukativna, možda rezultira time da ubuduće pederi ne budu na gej paradama nosili jugoslovenske zastave, i divili se maršalu Titu.

Ovako kako je sada taj dio populacije ispada neopisivo glup, ali uostalom što očekivati od onih koji tvrde da muškarac koji to jako želi može postati žena, stvarno koliki debil moraš biti za tvrditi tako nešto.

Dakle ovo je bio još jedan uvijek isti post, napisan u dokolici s ciljem da iznervira glupane, jer bez glupana bi zlo bilo bespomoćno.

- 16:40 - Komentari (16) - Isprintaj - #
12.09.2024., četvrtak
Eto sa onoga svijeta

Poznato je da se ja ne razgovaram s kretenima, doduše ne razgovaram se i s nekima za koje ne mislim da su kreteni, s nekima jer ja neću da se razgovaram s njima, dok neki neće da se razgovaraju sa mnom, ko zna možda oni misle i da sam ja kreten, ko bi ga znao.

Uglavnom fascinantno je kako kreteni s kojima ne razgovaram, aktiviraju svoje stare blogove i misle valjda da ću se naivan kakav jesam razgovarati s njima, o tempera, o ona druga.

U prijateljskoj i nesvrstanoj Nemačkoj, osim što svako malo nekoga prikolju, sve više maha uzima i tradicionalno grupno silovanje, tako su nedavno osamnaestogodišnju švabicu grupno silovali šest muškaraca i jedna žena.

Zasigurno bi se i kod nas na blogu našlo retarda koji bi tvrdili da to nema veze s pogrešnom i pogubnom politikom bivše kancelarke, trajno oštećene životom u komunističkoj vukojebini.

Vaš današnji zadatak je da pogodite kojeg porijekla su silovatelji mlađahne švabice.

Danas sam putovao s posla uru vrimena autom trinaest kilometara, pala je kiša pa su svi lumeni koji se inače voze tramvajima biciklima i romobilima, sili u aute i voze po gradu ka da padaju bombe.

Smrdljiva poslovično nesposobna sekta, nije završila baš ništa od radova, koji su trebali biti gotovi prije nego počne škola.

Idioti su raskopali pola grada i bilo je evidentno da ništa neće biti gotovo, kao što su uostalom, neki od nas govorili jer na gradilištima nije bilo nikoga.

Sad će kolega vjetar s Dinare reć da mi dotepenci moremo flixbusom iz Zagreba, jer eto ne dijelimo njegovo oduševljenje, purgerima iz sekte na vlasti Tomaševićem, Todorom Celakoskim, i stanovitim Radom Borićem, sve Agramerima od kolina.

Sve je to u konačnici kriv gradonačelnik Mile, onaj kojega je u fazi detuđmanizacije izabralo isto biračko tijelo kao i sektu, sastavljeno od Srba Jugoslovena, produkata miješanih brakova, homoseksualne zajednice, i idiota, a koji je natprirodnim paranormalnim volšebnim moćima, drža cijevi da ne pucaju, i uz pomoć domaćih iz priča Ivane Brlić Mažuranić završava radove prije škole, da bi sada sve sjeba i napakostiti Agramerima iz sekte sa onoga svijeta.
- 19:49 - Komentari (22) - Isprintaj - #
11.09.2024., srijeda
Helou Kiti

Bila je debata između Trumpa i Kamile, bilo bi za očekivat da bilo ko od šale potaraca idiota kakav je Trump, ali avaj gej friendly, pseudoliberali koji se u Amerikami nazivaju demokratima, su toliko degenerično izopačeni da pored njih i idiot poput Trumpa izgleda kao intelektualna gromada.

Po portalima sam vidio da su se glupani jako uzbudili
Jer je idiot Trump rekao da je Kamila žena bez djece s mačkama.

Koliko znam to je činjenično točno, bez obzira što je idiot htio uvrijediti Kamilu, što nas po ko zna koji put vraća na pitanje je li u redu smatrati uvredljivim ono što je činjenično točno.
Također je činjenično točno da ljudi kad nemaju i kad imaju djecu imaju različite perspektive, osobno smatram da je perspektiva koja uključuje djecu puno bolja za društvo u cjelini.

To nikako ne znači da se ljudi koji nemaju djecu bez obzira je li to njihov izbor, ili posljedica nečeg drugoga, mogu diskriminirati na bilo koji način, ili proglašavati manje ili više vrijednima, ali ne vidim razloga da ne bi mogli razgovarati o različitim perspektivama, pogotovo u slučajevima kada je nemanje djece pitanje osobnog odabira.

Evo i kod nas na blogu imamo ljude koji nemaju djecu a bili bi siguran sam divni roditelji, imamo i onih koji imaju djecu, a možda bi bilo bolje da ih nemaju, imamo i onih koji ih nemaju i dobro je da ih nemaju.

U svakom slučaju kao i mnoge druge stvari u životu, koje nas određuju, naši osobni izbori, svjetonazori, ideologije i sve ostalo koje nam donosi različite perspektive, ne može biti izuzeto od rasprave, pogotovo kad su političari u pitanju, kako ćemo uostalom odabrati one prave ako ćemo dopustiti tabu teme, kojih je što vrijeme odmiče sve više.

Inače najmanje socijalno osjetljiva hrvatska vlada je bila ona u kojoj su potpredsjednici bili Ratko Čačić i Slavko Linić, zanimljivo obadvojica bez djece, nemam pojma jesu li imali mačke.

- 19:25 - Komentari (9) - Isprintaj - #
10.09.2024., utorak
Voli me, ne voli me

Kad su onomad bili parlamentarni izbori Zoka budala je pokušao okupiti one koji mrze hadeze i Hrvatsku, one koji mrze hadeze a vole Hrvatsku, one koji više mrze hadeze nego šta vole Hrvatsku, i one koji vole samo sebe.

U tom pokušaju Zoka budala i idioti oko njega su bili toliko fokusirani na hadeze, da nisu shvatili da ne poistovjećuju svi hrvatsku s hadezeom kao oni, i da oni koji vole Hrvatsku, neće moći skupa s onima koji je mrze, pa su kolosalno popušili izbore i napravili budale od sebe.

Saće još zeru izbori za precjednika a Zoka budala se nada ostat precjednikom, što nije nemoguće, narod koji je dvaput bira Stilu Mesića i ne zaslužuje bolje od Zoke budale.

Izgledi da Zoka budala opet postane precjednik i nisu bili naročiti, jer je mislio primjeniti istu onu taktiku koja je njemu i idiotima oko njega donijela kolosalan poraz, što se od budale i idiota oko njega moglo i očekivati.

Ali avaj, Zoki budali dolazi neočekivana pomoć, kandidirala se hanuma od vremešnog pankera, inače Srbina izBosne, tako da sad oni koji mrze Hrvatsku, ne moraju glasat za Zoku, što automatski oslobađa Zoki prostor da privuče sve koji mrze hadeze, bez obzira kako i koliko vole Hrvatsku.

Još kad bi se kandidira pjevač ustaških šlagera i njegova žena također, do očisti Zoki prostor od onih koji vole samo sebe, izgledi da budala ponovi uspjeh Stipe Mesića bili bi reprezentativni.

Eto za očekivati je da se i kod nas na blogu tradicionalno biračko tijelo Zoke budale prikloni Ivani Kekin, tako da očekujemo da Srbi, Jugosloveni, homoseksualna zajednica i dio idiota glasa za Milinu hanumu, a ustaše antivakseri, i ostatak idiota za Zoku budalu.

Dakle pitanje je samo kako će se sada raspodijeliti idioti koji su zadnji put glasali za Zoku budalu.
- 21:36 - Komentari (8) - Isprintaj - #
07.09.2024., subota
Santi subiti

Jeste primjetili kako su nas objektivni i profesijonalni nounari, analitičari, Srbi i Jugosloveni, pa i neki vrhunski intelektualci uvjeravali kako smo svi mi ustaše ali nismo toga svjesni, i kako obavezno triba zabraniti Čavoglave i Tonsona.

Samo nekoliko dana kasnije su nas profesijonalni nounari, analitičari, Srbi, Jugosloveni, i neki vrhunski intelektualci s bloga uvjeravali nakon koncerta na kojem su se vijorile jugoslovenske zastave, da nikakva opasnost od Jugoslavije ne postoji, da je to samo dio naše mladosti, i da je to što su nas dečki s petokrakama u zadnjem ratu ubili dvadesetak tisuća, nevažno jer su ti s petokrakama njihovim materama koje su se dovukle izBosne dali društvene stanove.

Meni je urnebesno kako ti idioti zato što većina vas šuti misle da mi pušimo te njihove priče.

U konačnici ne kaže li se da je najveći uspjeh nečastivog to što je glupane uvjerio da ne postoji.

Baš mi je žao što moj blog niko ne čita, baš bi me zanimalo, koga bi još harmonikašice, četnikuše i vrhunski intelektualci zabranili osim Čavoglava i Tonsona, ili im je kad su četnici u pitanju, važnije da su osim što su četnici i pesnici.

Eno su Šljivančanin i kapetan Dragan, pokazali izuzetan osjećaj za poeziju, vjerojatno će nakon Đolet, Noleta i Siniše Mihajlovića i oni doć na red za beatifikaciju.



- 21:43 - Komentari (9) - Isprintaj - #
06.09.2024., petak
Vlada i masoni

eto četnici i njihovi vjerni saveznici jugosloveni su se oprostili od vojvode Bore

kažu nema veze što je četnik, važno da je pesnik

to je uznemirilo one koji bi eto voljeli da su se četnici, njihovi vjerni saveznici, i idioti, suzdržali, poput vrhunskog intelektualca, koji je valjda shvatio da se nepotrebno razotkriva, pa bi naši zagovaratelji mira u svijetu, i ljubitelji pliskavica, najradije kad se već dogodilo, da što prije nestane i ako je ikako moguće da se okrive oni drugi

inače kad sam ja bio mlad, davno li je to bilo dijelili smo se na team čorba i team azra

imali smo kao valjda i svi ostali tih osamdesetih, o kojima pjeva Ban a koje smo mi punim plućima živjeli, svoj bend, nazvan po čuvenom skladatelju, u kojem sam ja bio manager , jer mi je to išlo bolje nego bas gitara, koju je onda svirao Boro naravno ne vojvoda, nego nounar

šta da vam pričam, bila je to jedna silna mladost, nezaustavljiva, moćna,

Sad smo stari ljudi, jedan je profesor na faksu, drugi je i pensiji ima peteespe, treći je vlasnik mesne industrije u Švedskoj, nounar piše za Pupovca, četvrti je negdi u Češkoj, a ja, ja ratujem s domaćim izdajnicima na blogu

Jučer je bila neka utakmica u spomen na Dražena, bila je njegova luda mater, i još masu svita, Željko Obradović i Bobi Marjanović, dva velika Srbina, od kojih je jedan i visok, su doživjeli ovacije, od zagrebačke publike, a onda je ista ta zagrebačka publika izviždala Vladu Divca, kako to, kako to

Možda je vlada, možda su masoni

- 18:14 - Komentari (11) - Isprintaj - #
05.09.2024., četvrtak
PRONAĐI RAZLIKU



kao što vidite danas se bavimo enigmatikom, tražimo razliku između dva četnika koji su potom postali slovencima




Oće da se ocepe bečki konjušari.

Pa, neka se ocepe, šta će nam, u stvari.

Oće da se ocepe bečki kočijaši.

Pa neka se ocepe, kad nisu naši.

Zbogom lipicaneri i Postojinska jamo, Bohinji i Bledovi, koji ću tamo.

Zadržite Triglave i brda kod Kranja, planinare, smučare i ostala sranja.

Pa veselo jodlujte i igrajte šotu, ne treba mi ništa vaše u životu.

Daćemo vam Kardelja, to je vaša loza, daćemo vam Krško i Josipa Broza."




Laku noć braćo Janezi
Shvatam vas, sve su to geni
Mame vas habsburški kavezi
Neko je rođen da seni

Malo ste plebiscirali
Pre tog ste puno rovarili
Tovariši, dugo ste svirali
Dok se niste natovarili

Ajte vi, braćo Slovenci,
Nemojte s tim da se šalite
Samo vas čekaju Nemci
Samo im vi još falite

Kvarni ste, jadna vam majka,
Nismo iz istog filma
I dečki iz trećeg rajha
Za vas su GG firma

Ne kunem, ne kunem i ne pretim
Sve ovo smatrajte šalom
Ja neću da vas se setim
Ni kad budem gledao slalom

Na nama svako ućari
I vi ste tako odlučili


ko pogodi koju je pjesmu pisao koji četnik, dobit će rijetko viđeni stalak za lakat

- 08:38 - Komentari (8) - Isprintaj - #
02.09.2024., ponedjeljak
zajednički nazivnik

tvrdnjama kolege Mariana uprkos, nisu svi koji su u Imackom pjevali Juru i Bobana, ustaše, dapače većina njih nisu ustaše, pitanje je u stvari je li iko od njih ustaša

nisu ni svi koji pjevaju i linkaju partizanske i pionirske pjesmice komunjare, u stvari većina njih nisu komunjare, pitanje je je li iko od njih komunjara

nisu ni svi oni koji pljuju i pjevaju o jugoslaviji, jugosloveni, u stvari vcećina njih nisu jugosloveni, pitanje je u stvari je li iko od njig jugosloven


međutim i jedni i drugi i treći se mogu svrstati pod zajednički nazivnik, svi ti pjevači su budale, notorni idioti koji relativiziraju zlo koje je od jednih, drugih, petih počinjenoi na ovim prostorima


a budale ko budale za čas ih nagovoriš da kolju one druge

zato nemojte da vam prodaju muda za bubrege, nemojte dopustiti ološu koji sanju veliku Srbiju, i patološki mrzi vašu domovinu, da vam prodaju nostalgiju kao neku prihvatljivu alternativu, jer svi ovi umjereni koji vam prodaju laži o negdašnjem blagostanju i uspjehu propale tvorevine, da se njihovi primaknu bliže bi prokazivali one koje treba odvesti u logor, ili neku novu ovčaru, kao što su njihovi sunarodnjaci onomad prokazivali gdje god su njihovi došli

ne možete ništa napraviti po pitanju njihove mržnje, ona je patološka i neizlječiva, sve što možete je da vi budete bolji od Jure i Bobana i svojom ispravnošću istjerate ološ na čistinu i popišate se po njemu


- 13:04 - Komentari (31) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>