Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Santi subiti

Jeste primjetili kako su nas objektivni i profesijonalni nounari, analitičari, Srbi i Jugosloveni, pa i neki vrhunski intelektualci uvjeravali kako smo svi mi ustaše ali nismo toga svjesni, i kako obavezno triba zabraniti Čavoglave i Tonsona.

Samo nekoliko dana kasnije su nas profesijonalni nounari, analitičari, Srbi, Jugosloveni, i neki vrhunski intelektualci s bloga uvjeravali nakon koncerta na kojem su se vijorile jugoslovenske zastave, da nikakva opasnost od Jugoslavije ne postoji, da je to samo dio naše mladosti, i da je to što su nas dečki s petokrakama u zadnjem ratu ubili dvadesetak tisuća, nevažno jer su ti s petokrakama njihovim materama koje su se dovukle izBosne dali društvene stanove.

Meni je urnebesno kako ti idioti zato što većina vas šuti misle da mi pušimo te njihove priče.

U konačnici ne kaže li se da je najveći uspjeh nečastivog to što je glupane uvjerio da ne postoji.

Baš mi je žao što moj blog niko ne čita, baš bi me zanimalo, koga bi još harmonikašice, četnikuše i vrhunski intelektualci zabranili osim Čavoglava i Tonsona, ili im je kad su četnici u pitanju, važnije da su osim što su četnici i pesnici.

Eno su Šljivančanin i kapetan Dragan, pokazali izuzetan osjećaj za poeziju, vjerojatno će nakon Đolet, Noleta i Siniše Mihajlovića i oni doć na red za beatifikaciju.




Post je objavljen 07.09.2024. u 21:43 sati.