Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Love is on the air

Onomad kad je Anđelija inače tada na funkciji Nemačke kancelarke, trajno oštećena životom u komunizmu, otvorila pandorinu kutiju sa ciljem nabavke nove radne snage u nesuvislog pokušaju održanja, neodrživog mirovinskog sustava, strančica imena aefde se borila za ulazak u parlament.

Već tada su birači Zorana Milanovića, ovdje po blogu ćurlikali o fašizmu, nedepilirane skojevke su se zaklinjale Titu da će svakom nesvrstanom koji naiđe dat pičke, homoseksualci su se zalagali za prava islamskih fundamentalista, koji kamenuju homoseksualce, feministkinje su klicale Are You Syrious, i dočekivale buljuke mladih Arapa koji grupno siluju žene i tjeraju ih da odaju po vaseljeni zamotana ko nindže.
Nekako su tih dana i Srbi koji glume Jugoslovene, vrhunski intelektualci, i filozofi s Temua, osjetili još jedared potrebu da se obruše na neke biskupe i katoličku crkvu.

Koliko me pamćenje služi tada sam idiotima rekao da će kretenskom politikom koju su predvodili gore spomenuta Anđelija i žrtva pedofilske predatorice, na funkciji precjednika Francuske, dovest aefde koji se Borio za ulazak u parlament, na vlast.

Danas dva izborna ciklusa kasnije krajnja desnica kako je idioti vole nazivati ili ekstremna čak, je na vlasti u Finskoj, Češkoj, Nizozemskoj, Slovačkoj, Švedskoj, Italiji, relativni su pobjednici u Austriji, u Njemačkoj dobijaju po trideset posto, u Francuskoj je krajnje neprirodna koalicija pseudoliberala i neokomunista bila potrebna da bi se spriječilo desnicu da osvoji vlast.

Zato je danas povijesna odgovornost na vama glasačima Zorana Milanovića, da priznate da ste glupani koji o ničemu nemate pojma, da je vaša zadojenost i vaše sumanute ideje, jedina stvarna opasnost za vaseljenu, pa bi bilo dobro da zašutite i pustite pametnijima od vas da govore, jer ako nastavite laprdat sjebat ćete vaseljenu.

Zapitajte se što je to što veže vas Zokine birače, koje su dodirne točke, nedepiliranih skojevki, antivaksera, rusofila, homića, produkata mješanih brakova, idiota i onih koji glume Jugoslovene.

Što je to tako jako da vas tako povezuje, ljubav nije sigurno, a ako je mržnja jel vam barem malo neugodno.



Post je objavljen 30.09.2024. u 20:06 sati.