Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Ispraćaj

Nekako ovih dana prije trideset i koju godinu su promicatelji bratstva i jedinstva u Beogradu ispraćali ovacijama 30000 pripadnika JNA, 600 tenkova, 500 borbenih vozila, i svu silu ostale borbene tehnike.

Po ko zna koji put tada su se udružili Jugosloveni i četnici i bacali cvijeće na kolonu koja je išla prema Vukovaru.

Danas je na portalima udarna vijest nekakav dokument koji je Vatikan pod trenutnim vodstvom skojevca iz Argentine, donio o Međugorju.

Evidentno je po komentarima u medijima da su se jako uzbudili birači Zorana Milanovića, dok je većina Hrvata poglavito vjernici ostala poprilično suzdržana.

Baš je nama Hrvatima i poglavito vjernicima nužno da nam neko rastumači Međugorje, i da nam precizno objasni šta bi mi trebali vjerovati i na koji način kako bi Jergovići bili zadovoljni.

Mi Hrvati i poglavito vjernici smo imali svog Papu, u vremenima kad nam je bilo najteže kao brižni otac se brinuo o nama, bio je istinska veličina, i znao odoljeti izazovima vremena u kojem smo živjeli.

Obzirom da su i Pape samo ljudi, možemo biti sretni što smo živjeli u vremenu jednog od najvećih ikada i što nas je toliko volio, ne smijemo biti neskromni možda je to za jedan život dovoljno.

Inače, pohvalio bi vas vjernike katolike na blogu, nikada niko od vas nije zapjenjeno uvjeravao ni jednog ateistu da vjeruje ili ne vjeruje u bilo što na bilo koji način, isto ste se uvijek primjereno odnosili prema sljedbenicima svih drugih religija, pa se nikada ni jedan katolik, nije ponašao kao kreten, prema drugima, niti im je laprdao o komercijalizaciji pravoslavnog Božića, ili Hanuke, Bajrama ili bilo čega.

Nikad niste tražili da se Hari Kriškama zabrani da tamburaju po trgovima, niti ste ikada uvjeravali ikoga da buda, ne postoji, ili da svamiđi nemore materijalizirati Seiko satove iz ničega.

Uvijek ste bili dostojanstveni za razliku od kretena koji vas okružuju, i baš sam ponosan na vas.

Ostanite zauvijek takvi, i nikada ali baš nikada nemojte bacati cvijeće po tenkovima koji krenu iz Zagreba prema nekom gradu u Srbiji ili Jugoslaviji, zaustavite tenkove svojim tijelima ako treba, budite bolji od onih koji su bacali cvijeće, nije to neki problem.

Post je objavljen 19.09.2024. u 19:54 sati.