Komentari

supatnikll.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Supatnik

    Ko je vama draži, budalasti Papa ili četnik Porfirije

    Jel vam se čini da sam ovih desetak godina u pravu, jel vas to iznenađuje

    avatar

    29.09.2024. (18:00)    -   -   -   -  

  • pal MOOD

    - Profitije čel(t)nik Svetosavske sekte i danas orgija, onako baš srpskosvetski, s lutajućim izbornim turistima po Crnoj Gori i kaže kako su oni Mediteranski narod, računajući valjda boravak u Grčkoj '14.-'18.
    Tražim upravo rakcije na presudu tom novinaru od strane Zovka, Severice &Co

    avatar

    29.09.2024. (19:05)    -   -   -   -  

  • Sarah

    Papa i budalast ima više ljubavi za čovječanstvo od mnogih koje poznajem.
    Ni mi vjernici/ vjernice nismo najsretniji s crkvenim dogmama. Al smjela sam o njima raspravljat ja, petnaestogodišnjakinja, u dominikanskom samostanu na Čiovu. Nisu me izbacili, ni zapalili ni protjerali, kada sam izrazila svoje mišljenje o predbračnoj čistoći. Tako je i danas. Stvari se u Crkvi mijenjaju. Polako, neprimjetno za onoga tko to ne prati. Za ateiste se ništa ne mijenja. A još ako su isključivo kritični, da ne govorim.
    Marija Magdalena na primjer, tek odnedavno smatra se Isusovom učenicom, apostolom. Bila je pismena, živjela je u Magdali i imala svoje sljedbenike. Njoj se nakon svog uskrsnuća Isus prvoj ukazao. To govori o tome kako se
    odnos prema ženama mijenjao kroz stoljeća. Poslanice su pisali kroničari ondašnjeg vremena. Ako je odnos prema ženama bio loš, a bio je, tome nije kriva katolička crkva, već zatucani muškarci kojima podjarmljena, nepismena žena kao takva odgovara.
    O stvarima treba znati puno da bi se o njima moglo imati sud i raspravljati!
    Porfirija nisam pratila. Kaj zbilja hoće velku Srbiju?
    Jesi ga čuo kako to govori, ili je to napisao neki nadobudan novinar?

    avatar

    29.09.2024. (19:14)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    Ja evo čekam da me neko od revnih blogera progresivaca prijavi pa da se i ja zeru odmorim

    avatar

    29.09.2024. (19:23)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    Papa je samo čovjek, vjerojatno dobar, ali biti dobar čovjek nije dovoljno za biti dobar Papa, jednako kao ni za biti dobar zubar ili vodoinstalater.

    Crkva je Bogu hvala institucija kojoj se pripada ili ne pripada dobrovoljno, i valjda su oni koji joj pripadaju pozvani da je urede kako god oni hoće.

    Mene u crkvi, iako nisam neki gorljivi vjernik, niko nikada ni na što nije prisiljavao, niti bilo što od mene tražio, i nikada nisam čuo nešto loše usmjereno protiv bilo koga.

    Vjerojatno se odnos prema ženama treba mijenjati, evo recimo ja sve svoje žene od one najmanje do one najveće držim ko kap vode na dlanu.

    Inače ne radim nikakvu razliku u odnosu prema ženama i muškarcima, jedino što nikad ne bi udario ženu dok ne bi ugrožavala nekog drugog.

    Prava promjena će se dogoditi onda kada žene to budu htjele, iako će proći još dosta vremena, jer velika većina žena ne zna što hoće, ali bi to odmah.

    avatar

    29.09.2024. (19:41)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    E da Porfirije kao i kompletna pravoslavna crkva hoće veliku Srbiju i oko 95 posto građana Srbije.

    I Srbi i Jugosloveni koji žive u Hrvatskoj bi podržali Veliku Srbiju iako znaju da bi u njoj živjeli dosta lošije nego u Hrvatskoj.

    avatar

    29.09.2024. (19:43)    -   -   -   -  

  • Sarah

    Tak je, svaki iole razuman muškarac treba razmislit prvo kakav je prema svojoj ženi, kćeri, unuci, kolegici na poslu, prijateljici, susjedi, kolegici blogerici, vozačici u prometu...prije nego li počne uopće istraživati krivca za femicide koji su postali učestaliji u zadnje vrijeme i diskriminaciju općenito..
    Sve da to hoće, žene ne bi ni mogle biti poput muškaraca, zbog svog mentalnog sklopa i zbog svoje tjelesne građe.
    Naravno da ima izuzetaka, al oni su tu da potvrde pravilo.
    Promjene se događaju. Idu li u pravom smjeru nisam sigurna. Žene su si na pleća nejaka natovarile samo puno previše obaveza. Tak da se može reć da su nas feministkinje sjebale.
    Niti jedan Srbin kojeg znam, ni u ludilu ne želi veliku Srbiju.
    Valjda spadaju u onih pet posto. Ne mogu podnijeti Vučiča i smatraju ga budalom.

    Srbi koji ovdje kod nas rade presretni su da to mogu.
    Jugoslavene ne poznajem:-)

    avatar

    29.09.2024. (19:58)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    Ispravak netočnog navoda broj femicida, kao i ubojstava generalno se značajno smanjio, nedovoljno naravno ali ipak ide na bolje.

    Inače žene se najčešće ubijaju u jutarnjim satima, ponedjeljkom, najviše u lipnju, i u odnosu na broj stanovnika najviše u osječko baranjskoj županiji, značajno više u gradovima nego u ruralnom području.

    Inače ja nisam sreo Srbina koji je glasao za Vučića, a onda Vučić dobije osamdeset posto glasova, i još petnaest posto gori od njega.

    Tako da u toj priči nešto ne štima.

    Nema od toga ništa, ali je glupo zabijati glavu u pijesak na čemu inzistiraju oni s lošim namjerama, jer uvijek postoji opasnost da se skupi dovoljna količina glupana, koji će zlu omogućiti da dejstvuje

    avatar

    29.09.2024. (22:16)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    Znam Srbina, bivšeg oficira malog čina , ali vezistu u ondašnjoj vojsci koji je u HR od svoje 14. godine po vojnim školama. Oženjen, dida sada, sve ratne godine proveo na terenu u Hrvatskoj vojsci kao JEDINI vezista Maslenica je njegova u najtežoj formi.
    Kad je sve prošlo i kad je mir došao ,jedva da je do kvartovskog dućana prošao da mu mulci iz ulice nisu vikali "begaj Srbine "
    Njegov osobni rat počeo je nakon Domovinskog kad je dobio PISMENU zabranu prelaska preko Bajakova ; umrla mu je majka, umro mu je jedini brat i ni na jedan sprovod NIJE smio ići jer, Srbija ga ima na crnoj listi.

    Ovakav, kakav jest on je pošteniji Hrvat nego oni s rukom na srcu. A Srbin iz nekog sela kojega nema na karti. K tome kažem, Hrvat od 14-do danas, 77.godine života

    avatar

    30.09.2024. (00:13)    -   -   -   -  

  • Demetra

    Kažeš lustraciju,,, a tko bi dozvolio da se provede ovi koji sve kroje u državi, a prvi su na redu za lustraciju. Žalosno je da poslije svih ratova u ovoj našoj prekrasnoj zemlji sve ostaje jednako kao i prije osim što Hrvata sve manje ima. Tužna sam kada čitam kako se pljuje po roditeljima koji imaju tzv previše djece, a nikoga ne zanima da će za kojih desetak godina HR možda i biti velika Srbija jer neće ju imati tko braniti od srpske pravoslavne vjekovne želje.
    A žene, da sam mogla birati biti samo majka i supruga ne bih bila službenica, ali s više djece nije se moglo ni tada, a ni sada. U mojoj ulici je prije, kada su moje bile malene, bilo djece za dva, tri razreda, samo u 3 obitelji ih je bilo 13, danas u cijeloj ima 4, a nije da nema mladih roditelja. Ne žele djecu i ne misle što će kada starost dođe.
    Raspisah se umjesto da samo uživam u ovom plavom i gore i dolje.

    avatar

    30.09.2024. (07:40)    -   -   -   -  

  • Supatnik

    Koja je poanta komentara

    avatar

    30.09.2024. (18:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...