Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Voli me, ne voli me

Kad su onomad bili parlamentarni izbori Zoka budala je pokušao okupiti one koji mrze hadeze i Hrvatsku, one koji mrze hadeze a vole Hrvatsku, one koji više mrze hadeze nego šta vole Hrvatsku, i one koji vole samo sebe.

U tom pokušaju Zoka budala i idioti oko njega su bili toliko fokusirani na hadeze, da nisu shvatili da ne poistovjećuju svi hrvatsku s hadezeom kao oni, i da oni koji vole Hrvatsku, neće moći skupa s onima koji je mrze, pa su kolosalno popušili izbore i napravili budale od sebe.

Saće još zeru izbori za precjednika a Zoka budala se nada ostat precjednikom, što nije nemoguće, narod koji je dvaput bira Stilu Mesića i ne zaslužuje bolje od Zoke budale.

Izgledi da Zoka budala opet postane precjednik i nisu bili naročiti, jer je mislio primjeniti istu onu taktiku koja je njemu i idiotima oko njega donijela kolosalan poraz, što se od budale i idiota oko njega moglo i očekivati.

Ali avaj, Zoki budali dolazi neočekivana pomoć, kandidirala se hanuma od vremešnog pankera, inače Srbina izBosne, tako da sad oni koji mrze Hrvatsku, ne moraju glasat za Zoku, što automatski oslobađa Zoki prostor da privuče sve koji mrze hadeze, bez obzira kako i koliko vole Hrvatsku.

Još kad bi se kandidira pjevač ustaških šlagera i njegova žena također, do očisti Zoki prostor od onih koji vole samo sebe, izgledi da budala ponovi uspjeh Stipe Mesića bili bi reprezentativni.

Eto za očekivati je da se i kod nas na blogu tradicionalno biračko tijelo Zoke budale prikloni Ivani Kekin, tako da očekujemo da Srbi, Jugosloveni, homoseksualna zajednica i dio idiota glasa za Milinu hanumu, a ustaše antivakseri, i ostatak idiota za Zoku budalu.

Dakle pitanje je samo kako će se sada raspodijeliti idioti koji su zadnji put glasali za Zoku budalu.

Post je objavljen 10.09.2024. u 21:36 sati.