Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/supatnikll

Marketing

Kiša će

Mi blogeri smo kao kolumnisti na portalima, uvijek pišemo jednu te istu priču, i nastojimo nadmašiti sebe iz prethodne kolumne.

Onako kako je većina kolumnista evoluirala u Jergoviće, ilitiga netalentirane iskompleksirane kretene izBosne, tako smo i mi evoluirali u predvidljive netalentirane iskompleksirane glupane uvjerene da je poželjno da vlastite gluposti nadmašimo ponavljajući iste te gluposti.

U najvećoj oporbenoj stranci biraju precjednika.

Simptomatično je da jednako kao što vladajuća stranka nije našla kandidata za precjednika države, tako ni skojevci nisu našli suvislog kandidata za precjednika skoja.

Ko zna možda se pretvaramo u zdravu demokraciju u kojoj precjednici neće biti nešto pretjerano značajni.

Eto u Ameriki se natječu pretjerano ambiciozna glupača i psihopata, Nemce je sjebala bebuskara trajno oštećena životom u komunističkoj vukojebini, Francuzima vlada latentni homoseksualac žrtva pedofilske predatorice, tako da ni najmanje nije čudno da precjednik skoja postane mutavi Hajdaš i Dončić također, i konačno eutanazira skoj.

Hrvatski predstavnik u natjecanju za nagradu Oskar, bavi se načinom na koji su partizani i kasnije komunisti tretirali homoseksualce.

Tema je intrigantna i edukativna, možda rezultira time da ubuduće pederi ne budu na gej paradama nosili jugoslovenske zastave, i divili se maršalu Titu.

Ovako kako je sada taj dio populacije ispada neopisivo glup, ali uostalom što očekivati od onih koji tvrde da muškarac koji to jako želi može postati žena, stvarno koliki debil moraš biti za tvrditi tako nešto.

Dakle ovo je bio još jedan uvijek isti post, napisan u dokolici s ciljem da iznervira glupane, jer bez glupana bi zlo bilo bespomoćno.


Post je objavljen 14.09.2024. u 16:40 sati.