Selekcija komentara

20.11.2020.

Iako sam u komentare obećao drugi post, malo ću ga staviti na čekanje, zbog nekih tehničkih komplikacija (masa fotki pa treba
napraviti selekciju, to ću ovih dana napraviti) ovaj post će biti selekcija nekih od komentara ostavljenih na nekim ranijim postovima koji su mi se specijalno svidjeli, da su konstruktivni kvalitetni i potencirali su super interakciju.
kad sam otvarao blog nisam očekivao nešto puno komentara specijalno ne ovako kvalitetnih i konstruktivnih, eto drago mi je da sam bio u krivu i da se ispostavilo kontra. Lagana rekapitulacija rondanje arhivom me inspiriralo na osvježavanje nekih od kvalitetnijih
komentara ispod određenih postova."osobnost je neizostavna u umjetnosti, i kada se osvrćemo na neko djelo ne možemo pobjeći od sebe, što istina bog vrijedi gotovo za svaki naš izričaj, ali što je tema bliža nekom osobnom doživljaju, to je u tom odnosu i više nas, što je u konačnici nešto što možemo nazvati dodana vrijednost u umjetnosti, jer ona vrijedi samo ako pobuđuje pažnju, u čemu si i ti doprinio svojim postovima, stoga, čestitka i podrška, čak možda i za šire okvire od ovih naših domaćih"


Sophi na postu "stotka"


"Pa ovo je baš super fora! I ja bih takve novine hehehehe. Tko se ne bi sjećao tog super filma a vjerujem da i predstava će biti genijalna.
Mislim da baš ovaj film spada među najkvalitetnija filmska ostvarenja na našim područjima.
A novine su stvarno supr ideja. Post ti je izvanredan, svaka čast!"


Teuta na postu novine iz 1935


"Znaci, nekome je zapalo za oko da to kino ima dobru lokaciju: sledi 'iseljavanje' pa propast, a lokaciju dobija, 'slucajno' taj doticni poslovni covek koji je znao gde podmazati? Klasika. I u Beogradu su ojadili na taj nacin mnoge dobre stvari. Naravno, postavlja se pitanje - sta se moglo uraditi? Takav bioskop u danasnje vreme ne uspeva se sam finansijski izvuci jer ljudi vise ne idu u kino, gledaju filmove kod kuce. Resenje je onda napraviti muzej od toga - kako je kino nekad izgledalo, te ulozitri novac da se daju predstave probranih filmova, okupljenih u neku tematiku, sa nekim komentarom koji ih povezuje sa odredjenim istorijskim i/ili savremenim desavanjima, sto se onda moze komentarisati u kaficu u sklopu kina.
Al za to drzava treba da prepozna vrednosti i sukne pare...."


Vlad na postu zatvaranje kina Grič

"Dobre vijesti zaista! 8. povjerenik je stvarno vrhunski film, to je bila tvoja jako dobra preporuka ":)


Unusual suspect na postu Beograd film festival

"čim je HBO preuzeo seriju, znala sam da mora biti odlična"


Shadow na postu Uspjeh-glumci o ulogama

"Pa koji idiot je ovako visoko postavio mikrofon, čovječe, jedva razumijem tu i tamo tek po koju riječ?Jel on postavio za košarkašku NBA ekipu dvometraša i više , no dobro, sve u svemu jako lijepo si ovo posložio i prikazao, glazbene numere svojim glasovima ( tonalitetom mislim) posložili su maestralno, a "lijevi bek"tenor me iznenadio posve.-)
Ne prepoznajem tko je taj mladić, ali glas zaista ima, svaka čast prvo njima , svakom ponaosob, jer bez njih, dubok sam uvjerena, ovaj svijet bi bio jako, jako zločesto mjesto, potom tebi koji si sve ovo skup lijepo složio i prikazao pa se čovjek naprosto osijeća kao da je i sam bio tamo i treće ,ako me sluh ne vara i svojim glasom( u pozadini) dao si svoj obol:-)
svaka čast, uživala sam gledajući ove video -klipove
tp. od sveg srca ti posljednji Mohikanče glumačke izvještavačke umjetnosti, elana, entuzijazma , kako god
,šaljem"


Isabelči na postu Dan otvorenog trga sezona 6

život je pozornica,dramska umjetnost je njegova projekcija

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.