OYO donosi pravi izbor horora za nezaboravnu Noć vještica!

31 četvrtak listopad 2013

Noć vještica je savršeno vrijeme za zabavljanje uz strašne maske, ali i za gledanje horor filmova. Donosimo nekoliko preporuka za prave hororce od kojih će vam se slediti krv u žilama, ali uz koje će ova Noć vještica sigurno ostati zabilježena u vašem sjećanju.

Za početak preporučamo film ’Ne boj se mraka’ s Katie Holmes kao jednim od glavnih aduta. No, Katie nije glavni lik ovog filma, već je to mala djevojčica Sally koja istražuje novo imanje na kojem živi s ocem i njegovom djevojkom. Ne odoljevši svojoj znatiželji, Sally otvori vrata paklenskog podzemlja iz kojeg dopiru glasovi. Upozorava sve u kući na užas koji je oslobodila, no nitko joj ne vjeruje. Provjerite hoće li ih uvjeriti na vrijeme ili će postati samo iduće poglavlje u stoljećima dugoj stravičnoj priči imanja Blackwood.

Postavljamo Vam izazov – pokušajte sljedećih nekoliko dana ne primijetiti svaki šušanj nakon gledanja ovog filma!

Film 'Ne boj se mraka' pogledajte OVDJE.

'Pustite me unutra' američki je remake hvaljenog i izrazito uspješnog švedskog filma 'Neka uđe onaj pravi' iz 2008. godine. Snimljen prema knjizi priznatog autora Johna Ajvidea Lindqvista, koji je i koscenarist ove nove verzije, film 'Pustite me unutra' priča je o dječaku koji se mora suočiti sa realnošću da mu je jedina prijateljica koju ima zapravo okrutna vampirica. Prema mnogima ova američka verzija je čak i bolja od genijalnog originala! No, najbolje da pogledate obje verzije dostupne na OYO i prosudite sami koja je bolja.

Američku verziju pogledajte OVDJE, a švedski original OVDJE.

Film ’Opsjednutost’ pravi je izbor za ljubitelje horora koji svoju priču temelje na istinitim događajima. Naime, temeljen je na događajima dokumentiranima u američkoj saveznoj državi Tennessee, između 1818. i 1820. godine. Obitelj Bell iz mjesta Red River posjetila je nepoznata i nevidljiva pojava te ih počela terorizirati... Do danas je to jedini dokumentirani slučaj u američkoj povijesti u kojemu je duh ili pojava uzrokovala smrt ljudskog bića. Sigurni smo kako će ovaj odlični horor natjerati gledatelje da sami provjere više o slučaju.

Film pogledajte na linku OVDJE.

OYO vam donosi i film ’Mučenice’, proglašen jednim od najžešćih horora, što ne iznenađuje s obzirom da se radi o filmu francuske produkcije poznate po nemilosrdnim scenama. Takvo je i uznemirujuće putovanje iz ovog filma koje počinje kada dvije mlade djevojke otvaraju vrata pakla pokušavajući se osvetiti za brutalno mučenje i otmicu kojoj je jedna od njih bila izložena kao djevojčica. Ono što će otkriti je toliko zastrašujuća noćna mora i toliko nevjerojatna tajna da ćete biti primorani preispitati svijet kakav poznajete! Briljantno odglumljen, fenomenalne fotografije i snažne režije, ’Mučenice’ predstavljaju remek-djelo koje nadilazi svoj žanr!


Film pogledajte na linku OVDJE.

Ako ste ljubitelj prirode i istraživač, možda je bolje da preskočite ovaj naslov jer se u protivnom vaš sljedeći izlet u prirodu možda i neće dogoditi. Film ’Špilja užasa’ prati priču šest žena koje se sastaju u udaljenom dijelu Apalača kako bi istražile špilju skrivenu duboko u šumi, kao dio ekstremne avanture na otvorenom na koju idu jednom godišnje. Duboko ispod površine zemlje, katastrofa nastupa kad urušavanje kamenja blokira otvor i ostaju bez izlaza, a pod zemljom postoji nešto što napada bez upozorenja, ponovno i ponovno... Tamna špilja, malo prostora i čudovište koje vreba u mraku. Ako vam to ne sledi kosti, ništa neće.

Film pogledajte na linku OVDJE

I za kraj, preporuka jednog klasičnog uratka s ovih prostora. Film 'Davitelj protiv davitelja' priča je o dva beogradska davitelja koja su se sukobila oko vrata iste djevojke, što je imalo nesagledive posljedice. Po prvi put u povijesti kriminala jedan kreće protiv drugog. U tom sudaru strada jedna nevina, ali nesimpatična djevojka i jedan poletan, ali staromodan inspektor.

Film pogledajte na linku OVDJE.

Za dodatni izbor hororaca, svakako posjetite OYO i potražite svoju dozu straha!

Prognoze za superfinale MMA lige: Evo koga prvaci vide kao pobjednike u subotu


U prosincu nas čeka veliko superfinale Hrvatske MMA lige. Prošlosezonski pobjednici protiv ovosezonskih. Evo koga prošlosezonski pobjednici vide kao pobjednike u subotu...

Krenuli smo redom od najlakše kategorije. Marko Burušić osvojio je prošle sezone kategoriju do 70 kilograma. U polufinalu je slavio protiv Filipa Pejića, u finalu protiv Patrika Pereše. Dvojca koji se bori u subotnjem finalu.

''Mislim da je Pereša daleko kvalitetniji borac. Puno je duže u ovom sportu, to je njegova prednost. S Pejićem imam korektan odnos, no možda ga nekad košta preveliko mišljenje o sebi pa ga sustigne karma. Eto to je onako iskreno. Ne vjerujem da će ovaj meč otići do kraja, prognoziram pobjedu Pereše tehničkim nokautom u drugoj rundi.''

Luka Vrkić, talentirani parteraš iz UFK Trešnjevka imat će najteži zadatak. U prosinačkom superfinalu mogao bi se suprostaviti svom bratu Lovri koji se u subotu bori protiv Zdravka Dukića.

''Brat slovi kao blagi favorit. No Dukić ima svoje šanse. Prvenstveno zbog činjenice da Lovro do sada nije bio u drugoj rundi, nema to iskustvo. Brzo je završavao svoje mečeve, dok je Dukić već vidio kako se odrađuje meč na bodove. Lovro je kao i svi iz našeg kluba odličan parteraš. Nadam se da sam bio koliko je to moguće objektivan haha.''

Uz Dorijana Ilića, najimpresivniji borac prošle godine bio je David Vasić. Borac pulskog Trojana sve je protivnike završavao u prvoj rundi. Antonio Mijatović i Zoran Đođ dogurali su do finala srednje kategorije.

''Mijatović je veliki favorit da uzme pojas ove godine. Iako Đođa mnogi nisu vidjeli u finalu svaka mu čast. Napredovao je puno i u polufinalu je Jurina koji je kotirao kao favorit brzo i efektno završio. Mislim da je u ovom meču 70:30 u postocima na strani Mijatovića. Naučio je taktizirat, mečevi mu često odu na bodove. Možda i ovaj ode, u svakom slučaju jako su obojica napredovali.''


''Zadarski Tyson'' Božo Mikulić ostao je upamćen po najbržim nokautima prošle godine. U ovosezonskom finalu našao se čovjek kojem je Božo nanio jedini poraz u karijeri – Matej Batinić. On će u kavez protiv neporaženog Kristijana Peraka.

''Obojica su hrvači. Malenu prednost dajem Peraku zato što je nešto fizički jači od Batinića. Općenito mislim da je to ponajbolji meč koji se nudi na meniju u subotu. I prije početka druge sezone kada sam vidio sam njih dvojicu kao ovosezonske finaliste.''

Kraljevska, teška kategorija ove godine nije ponudila zvijezdu poput Dorijana Ilića. No Dražen Glavaš ponovno se našao u finalu. Njegov protivnik je Saša Milinković, a evo kako njihov sudar vidi Dorijan.

''Glavaš je u prednosti. Znam da dobro trenira, i to najviše parter. Milinković je ipak hrvač, ali iskustvo je ipak na strani Glavaša. Nikad se ne zna hoće li meč otići na bodove, ali poučen mečevima iz teške kategorije vjerojatno će završiti prekidom i to relativno brzo. Malenu predost dajem Glavašu.''

Čuli smo kratke analize prvih prvaka naše MMA lige, u subotu navečer ćemo vidjeti koliko su dobri prognozeri.

Prijenos UŽIVO finalne večeri Hrvatske MMA lige gledajte na OYO i na Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Analiza Tomislava Novosela: Najrazočaranja i najpoboljšanja MMA lige

30 srijeda listopad 2013

Uvijek je nezahvalno raditi ovakve liste i analize, ali činjenice porazi i pobjede daju nam za pravo da se pozabavimo s borcima koji su od prošle godine napravili korak naprijed ili koji ove godine nisu ispunili očekivanja. Na listi su se našli i oni kojima je ovo tek premijerni nastup a oduševili su već u svojoj prvoj sezoni.

Veliko iznenađenje je definitivno Zoran Đođ iz X Teama Bjelovar. Iako ga je njegov trener Zoran Žiža još u kvalifikacijama najavljivao kao finalista, Đođovi argumenti s onim što je nudio u kavezu prošle sezone nisu mu dali za pravo. No pokazao je koliko je dobar u klinču i kako je napredovao u razmjenama udaraca. Bjelovarski traktor je ponudio odličan meč protiv Jurina u polufinalu u kojem je možda bio i ''underdog''. U finalu ga čeka težak posao protiv Antonija Mijatovića koji je apsolutno prvi favorit srednje kategorije od početka sezone.

Zdravko ''kesa'' Dukić je pak koktelom sreće i upornosti došao do druge pozicije na toj listi. Borac zadarskog Bandoga ne bježi od razmjene udaraca, slavio je u kvalifikacijama, pa je u četvrtfinalu iskoristio tešku ozljedu Drobca nakon što je teško preživljavao prvu rundu. Iskoristio je i u polufinalu Radmanov minus jer je ušao u borbu s kilogramom viška i pametno odradio meč do kraja na bodove.

Saša Drobac nije dogurao ni do polufinala no definitivno mu je po talentu mjesto u samom vrhu veltera. Ponudio je nezaboravna dva meča i potez sezone. Prvo leteća poluga u kvalifikacijama i onda odličan meč s Dukićem u kojem je slomio ruku. Dignuo je Draženov dom na noge u oba meča, pravo osvježenje.

Lovro Vrkić je kao i brat Luka figurirao kao veliki talent, što je i dokazao. Sjajni mladi parteraš, s velikom je mirnoćom završavao svoje protivnike u parteru i dokazao koliko su na tlu opasni svi borci UFK Trešnjevka.

Kristijan Perak ušao je u MMA ligu s pet profi mečeva, onoliko koliko je i smio najviše imati da uopće uđe u ligu. Zelg Galešić, stručni komentator Nove tv, odmah ga je stavio u sam vrh poluteške, i s lakoćom je odradio oba meča do finala. Brat jednog od naših najboljih boraca Mare ima savršen omjer i tešku prepreku u finalu – Mateja Batinića.

S borcima od kojih se više očekivalo od prošle sezone krenut ćemo s Teom Radnićem. Udarač iz splitskog Pit Bulla koji je oduševljavao prošle sezone odradio je kvalifikacije u drugoj brzini. Iako mu se predviđao sam vrh poluteške. Već u četvrtfinalu vrlo brzo ''gušenjem'' ga je zaustavio Perak.

Anto Radman jedan je od zaštitnih znakova MMA lige. ''Minotaur iz Lučkog'' atraktivni borac UFK Novi Zagreb prošle je sezone poražen u finalu veltera od Luke Vrkića. Bio je ove sezone najveći favorit te kategorije no platio je danak svojoj staroj mani – višku kilograma. Problemi s vagom koštali su ga finala. Ušao je u polufinale s bodovnim minusom kojeg nije nadoknadio.

Tonči Peruško se našao na ovoj listi zahvaljujući onome što je pružio u prve dvije borbe ove sezone. Spartanac iz pulskog Trojana bio je dominantan u kvalifikacijama i četvrtfinalu no u polufinalu je napravio istu grešku kao i sezonu prije. Mnogi su ga vidjeli u finalu, no u polufinalu je protiv Lovre Vrkića trajao nešto više od minutu.

Božu Mikulća, nokautera iz zadarskog Bandoga gledali smo zapravo samo u jednom meču ove sezone. I to u revijalnom protiv Sandora Okoroša iz Mađarske. Iako je Okorošov omjer od 3-3 bio sve samo ne impresivan, pomalo je razočarala očito loša Božina fizička priprema. Već na kraju prve runde u kojoj je bio bolji, izgledao je potpuno iscrpljeno. Mađar je to iskoristio u drugoj rundi, dobra opomena za budućnost.

Tomislav Burec jedan je od rijetkih koji je promijenio kategoriju. Popeo se iz srednje u polutešku i bio dobar u kvalifikacijama. Čak je dobro počeo četvrtfinale no deklasirao ga je koljenima Nino Vladušić, borac iz Osijeka. Priznajemo, od Bureca smo očekivali malo više.

Korak naprijed:
1. Zoran Đođ
2. Zdravko Dukić
3. Saša Drobac
4. Lovro Vrkić
5. Ivan Vladimir ili Kristijan Perak

Korak nazad:
1. Teo Radnić
2. Anto Radman
3. Tonči Peruško
4. Božo Mikulić
5. Tomislav Burec

Prijenos UŽIVO finalne večeri Hrvatske MMA lige gledajte na OYO i na Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

OSVOJI ULAZNICE: odgovori na nagradno pitanje 'Za kojeg borca ćeš navijati u finalu i zašto si baš njegov navijač?' - odgovor pošalji na e-mail natjecaj@novatv.hr, a najbolje odgovore nagrađujemo s po 2 ulaznice za FINALE HRVATSKE MMA LIGE, 2. studenog u Ciboni!

Održana svečana premijera trilera 'Nije sve u lovi'


Sinoć je u kinu Cineplexx Centar Kaptol u Zagrebu održana svečana premijera novog filma redatelja Darija Pleića – „Nije sve u lovi“. Riječ je o trileru u kojem se u glavnim ulogama pojavljuju Marko Cindrić, Sara Stanić i Nikša Butijer koji su, između ostalih, prošetali crvenim tepihom i među prvima u Hrvatskoj pogledali ovaj novi domaći uradak neobičnog žanra za hrvatske kino filmove.

Osim glavnih glumaca iz filma i redatelja Darija Pleića, svečanoj premijeri u prepune dvije dvorane kina Cineplexx Centar Kaptol nazočili su i redatelj Vinko Brešan sa suprugom, Ksenija Pajić, Judita Franković, Urša Raukar, Nera Stipičević, Alma Prica, Mislav Čavajda, Jelena Jovanova, Doris Šarić Kukuljica, Csilla Barath Bastajić, Željko Vukmirica i mnogi drugi.

Podsjetimo, triler „Nije sve u lovi“ govori o mladom paru – Ines i Robiju – koji imaju 7 dana da otplate Robijev dug kamatarima ili će oboje nastradati. Kada upoznaju imućnog bankara Marka koji bi ih pozajmicom mogao spasiti, Ines i Marko se zbližavaju. U suludoj utrci s vremenom stvara se ljubavni trokut čudnih emocija, laži i strasti koji može završiti na samo jedan način...

Film „Nije sve u lovi“ u domaća kina stiže u četvrtak, 31. listopada.

Kino najavu i priloge o snimanju filma 'Nije sve u lovi' potražite na OYO.

Poslastica večeri MMA finala: hrvatski Kličko protiv ledenog Purgera


Meč koji se iščekuje još od početka kvalifikacija, meč o kojem se pričalo... Matej Batinić i Kristijan Perak srušili su sve prethodne prepreke i u subotu ćemo ih gledati jedan nasuprot drugog!

Finale poluteške kategorije zaista nudi meč za domaće MMA sladokusce. Matej Batinić koji je u 11 mečeva upisao 10 pobjeda i Kristijan Perak koji je u svojh šest mečeva neporažen, trebali bi biti garancija kvalitetne predstave.

''Težak protivnik, ima 10 pobjeda to dovoljno govori o njemu. Neću ga podcijeniti. Kao svoju prednost mogu navest činjenicu da imam možda više težih mečeva s težim protivnicima od njega u karijeri'', respektira svog protivnika Perak. Velike najave i ''trash talk'' nismo ni očekivali od studenta Politologije Mateja.

''Spremao sam se za svog protivnika kao i za svakoga do sada ali ipak s malo jačim tempom jer ipak se radi o finalu. Proučio sam njegove vrline i mane i probat ću iskoristit njegove mane protiv njega.'' Prošle je godine zaustavljen u polufinalu protiv Bože Mikulića.

''Pobjeda mi osigurava titulu prvaka Hrvatske, veću cijenu za iduće borbe i revanš s Mikulićem koji će se ovoga puta drugačije odvijati, a mom klubu osigurava titulu najboljeg MMA kluba u Hrvatskoj, makar smo to nas trojica u finalu potvrfili. Znam da se i borci iz dubrovačkog Gladiatora svrstavaju u vrh i zaista su dobri, no ako uspijem pobjediti Peraka to znači da i mi nešto znamo haha...''

Perak je na MMA ligi debitirao protiv Denisa Jakulja u kvalifikacijama. Odmah je dao do znanja da je došao osvojiti ovu kategoriju.

''Odlična liga, zaista sjajna stvar za ovaj sport u Hrvatskoj. Pogotovo druga sezona u kojoj su mnogi napredovali, vidi se kvalitativni pomak.''

Kristijan je brat poznatog hrvatskog majstora slobodne borbe Mare, a ističe se i zanimljivim nadimkom.

''Zovu me Kličko, valjda od Kristijan. Samo nisam toliko dosadan u kavezu i ringu kao on haha...''

Posljednja poruka uoči subote?

''U subotu očekujte vatromet i pravi meč!''

Prijenos UŽIVO finalne večeri Hrvatske MMA lige gledajte na OYO i na Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

OSVOJI ULAZNICE: odgovori na nagradno pitanje 'Za kojeg borca ćeš navijati u finalu i zašto si baš njegov navijač?' - odgovor pošalji na e-mail natjecaj@novatv.hr, a najbolje odgovore nagrađujemo s po 2 ulaznice za FINALE HRVATSKE MMA LIGE, 2. studenog u Ciboni!

Vrkić protiv Vrkića: Pobijedi li Lovro Dukića, u superfinalu će se naći 'oči u oči' s vlastitim bratom!

29 utorak listopad 2013

Lovro Vrkić već je svojim debijem u kavezu najavio da pred publikom Cibone stoji talent. Tada je polugom na ruci pobijedio prezimenjaka iz Omiša te pokazao da je, baš poput svog starijeg brata Luke, velika nada Hrvatske MMA lige u svojoj kategoriji.

U svom drugom nastupu, Vrkić je ekspresno nakon svega 25 sekundi savladao Smolčića polugom na nozi, a finale MMA lige izborio je pobjedivši Tončija Peruška polugom na ruci. Ovaj dečko s Trešnjevke poluge radi kao od šale, a u subotu ćemo vidjeti kako će se snaći u okršaju s pakleno prgavim udaračem Zdravkom Dukićem.

- Idem na pobjedu, naravno. Želim superfinale! Sviđa mi se njegov stil i zato se jako veselim toj borbi. On ne dolazi nužno pobijediti, već dati sve od sebe, pokazati se publici i uvijek pruži onu atraktivnost zbog koje volimo MMA. Znam da ćemo dati borbu za pamćenje – izjavio je Lovro Vrkić.

Lovro Vrkić ima i jedan dodatni motiv zašto želi superfinale MMA lige u prosincu. Naime, u slučaju da “prođe“ Dukića, u kavezu za obranu titule, naći će se “oči u oči“ s vlastitim bratom Lukom koji je prošle godine uzeo pojas u velter kategoriji. U slobodnoj borbi nije zahvalno nagađati, no uslijedi li takav tijek događaja, okršaj Vrkića protiv Vrkića zaslužuje filmsku adaptaciju.

- To bi bila borba kao i svaka druga, dobro ne baš kao i svaka druga (smijeh). Ne bi išao na to da mu “otkinem glavu“, tj. ozljedim ga jer ipak smo braća. Ali, ja ni inače ne idem u kavez sa željom da ozlijedim protivnika, već sa željom da ga pobijedim. Znam da moj brat ne bi štedio mene, pa bi ja onda bio prisiljen ne štedjeti njega. On je bio dosta skeptičan oko mojih nastupa za MMA ligu i nije vjerovao da ću doći do njega. A, eto me, tu sam. Samo je još jedna prepreka do borbe mene i njega – ispričao je Lovro.

Tko će biti najbolji MMA borac u Hrvatskoj? Prestižna titula MMA prvaka rezervirana je samo za najodvažnijeg. Pojas može ponijeti samo onaj koji ide na sve ili ništa. Bez kalkulacija. Traži se čista snaga, srčanost i stav pobjednika.

Još malo i čeka nas veliko finale Hrvatske MMA lige koje će se održati 2. studenog u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Vrhunac MMA lige donosi adrenalinski spektakl finalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu te borbe za treće mjesto Hrvatske MMA lige. 20 boraca, 10 borbi, jedan kavez.

Prijenos UŽIVO je na OYO i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.
Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

OSVOJI ULAZNICE: odgovori na nagradno pitanje 'Za kojeg borca ćeš navijati u finalu i zašto si baš njegov navijač?' - odgovor pošalji na e-mail natjecaj@novatv.hr, a najbolje odgovore nagrađujemo s po 2 ulaznice za FINALE HRVATSKE MMA LIGE, 2. studenog u Ciboni!

Feriha je hit u arapskim zemljama!


Nakon prikazivanja serije ´Djevojka imena Feriha´, koja je u arapskim zemljama bila iznimno popularna, Hazal Kaya postala je prava televizijska zvijezda! Način života koji prikazuju turske dramske serije uvelike se razlikuje od kulture Bliskog istoka, što ih nije spriječilo da zavladaju ovim dijelom svijeta i postanu apsolutni hit. Lijepa Hazal je presretna što je na Bliskom istoku mnogi smatraju najpopularnijom glumicom. Jedva čeka priliku da posjeti Dubai i arapske zemlje, a u nedavnom intervjuu za arapski list Al-Hayat nije krila ni želju za suradnjom s producentima s tog područja.

Uloga Ferihe Hazal je osigurala status najpopularnije glumice na Bliskom istoku.

Turski dnevni list Milliyet prenio je vijest o glumičinoj novoj tituli koja nikoga nije iznenadila. I njezine prethodnice, koje su zavladale srcima arapskih gledatelja, također su junakinje turskih serija. Tako je Hazal s trona popularnosti skinula Beren Saat, junakinju Izgubljene časti. Prije Saat, titulu najpopularnije nosila je zvijezda serije Asi, Tuba Büyüküstün, pa zato ni ne čudi što je sada i Feriha očarala svoje istočne susjede.

Neodoljive melodije i pregršt emotivnih trenutaka u novoj epizodi 'Stelle'


U glazbenom spektaklu ’Stella’ napetost je sve veća, a tko će na kraju biti pobjednik postaje sve neizvjesnije i to zbog privatnih problema omiljenih nam sudionika showa. Osma nas epizoda uz poznate melodije i privlačne nastupe uvodi u svijet snažnih emocija koje iz različitih razloga pokreću protagoniste. Lanini dosadašnji postupci i njihovi rezultati dovode je do ozbiljnog preispitivanja i shvaćanja kako se njene vizije ne poklapaju s onima koji je okružuju. Kristijanovo suočavanje s dugo zatomljavanom tajnom iz njega oslobađa loše uspomene te nagle i nepromišljene reakcije zbog kojih će morati donijeti najtežu odluku.

Matijina prijateljska gesta dirne Jasminu, koja postaje sve sigurnija u sebe, a time i njezin nastup na ’Stelli’ sve bolji. Za razliku od Lane koja se sve teže nosi s frustracijama te se po prvi puta u životu odlučuje otvoreno suprotstaviti Eli. Nezadovoljna razvojem događaja, Ela postaje sve nesigurnija u konačan ishod natjecanja, ali i svoj odnos s kćeri. Dok njezine frustracije sve više isplivavaju na površinu, Lana u kafiću nailazi na neočekivanu naklonost i podršku kod osobe koju do tad nije uopće doživljavala. Kristijan je čvrsto odlučio zauvijek napustiti grad, i odlazi to podijeliti s Jasminom. Iako je očekivao da ona to neće najbolje prihvatiti, njezina ga reakcija ostavlja bez teksta…

Nemojte propustiti glazbeno-dramski spektakl ’Stella’ u kojem Vas uz pregršt zabave uz pjesme i plesne nastupe naših kandidata očekuju i još neizvjesniji zapleti tijekom natjecanja koje se zahuktava! Nova epizoda prikazati će se u nedjelju u 20:00 sati na Novoj TV, a već sredinom tjedna biti će dostupna na OYO!

Nikša zavolio psa, Marko postao kladioničar, a Saru mučila glavobolja...


Triler 'Nije sve u lovi' samo što nije došao u domaća kina, a glavni glumci Marko Cindrić, Sara Stanić i Nikša Butijer odlučili su s nama podijeliti par riječi o najzanimljivijim anegdotama sa snimanja novog filma redatelja Darija Pleića.

U trominutnom video prilogu pogledajte kako su se Nikša i Sara snalazili s ogromnim psom Boškom tijekom snimanja zajedničkih scena. Marko će ispričati posebno zanimljivu anegdotu koja mu se dogodila dok su snimali scene u kladionici u kojoj je postao bogatiji za 200 kuna, a Sara će se prisjetiti neugodnog iskustva snimanja scene na velikom vrtuljku (inače se boji visine), a pogotovo trenutka kada redatelj Pleić kaže: 'Idemo još jednom!'

Film 'Nije sve u lovi' je triler koji govori o mladom paru – Ines i Robiju – koji imaju 7 dana da otplate Robijev dug kamatarima ili će oboje nastradati. Kada upoznaju imućnog bankara Marka koji bi ih pozajmicom mogao spasiti, Ines i Marko se zbližavaju. U suludoj utrci s vremenom stvara se ljubavni trokut čudnih emocija, laži i strasti koji može završiti na samo jedan način...

Intrigantni triler 'Nije sve u lovi' u domaća kina stiže u četvrtak, 31. listopada!

Prilog o filmu (anegdote sa snimanja) i kino najavu pogledajte na OYO.

Plesne akrobacije Chrisa Browna!

28 ponedjeljak listopad 2013

Još je manje od mjesec dana ostalo do dolaska fantastičnog plesnog spektakla 'Kraljevi plesnog podija' u kojem je pjevačka (i plesačka) super-zvijezda Chris Brown ostvario jednu od glavnih uloga! Ovim putem donosimo vam samo dio njegovog plesnog umijeća, ali ne samo njegovog nego i kompletne ekipe glumaca/plesača koji se pojavljuju u ovoj priči koju je režirao Benson Lee. Uz Chrisa Browna glavnu ulogu u filmu ostvarila je i zvijezda serije 'Izgubljeni' – Josh Holloway!

'Battle of the Year' naziv je međunarodnog plesnog turnira koji privlači najbolje plesne skupine iz cijelog svijeta. Također, to je turnir u kojem Amerikanci već punih 15 godina nisu pobijedili. Hip hop mogul iz Los Angelesa, Dante (Laz Alonso) želi zemlju koja je izmislila taj sport ponovno vratiti na vrh. Zbog toga zatraži pomoć od svog prijatelja Blakea (Holloway), uspješnog trenera pobjedničkog košarkaškog tima, kako bi od Danteove ekipe napravio pobjednike. Ohrabreni teorijom da pravi trener od svakog tima može napraviti prvake, njih dvojica osnivaju Dream Team najboljih plesača iz SAD-a. Međutim, samo su tri mjeseca ostala do turnira 'Battle of the Year' pa Blake mora koristiti svaku taktiku koju poznaje kako bi dvanaestero talentiranih pojedinaca spojio u pobjednički tim ako žele vratiti trofej u Ameriku.

Film 'Kraljevi plesnog podija' u domaća kina stižu krajem listopada!

Isječak iz filma i kino najavu filma pogledajte na OYO.

'Doktor' Martić u smjenama spašava živote, a stres liječi u MMA kavezu!


Hrvoja Martića (31) publika Cibone upoznala je kada je ekspresno 'ugušio' Manuela Karića. U Hrvatskoj MMA ligi pokazao se kao izrazito eksplozivan i spreman borac, no ta eksplozivnost nije mu bila dovoljna u polufinalnom ogledu protiv sjajnog Antonija Mijatovića. Martić se tada žilavo branio, no jednoglasnom odlukom sudaca na kraju je slavio Mijatović.

Hrvoje Martić netipičan je MMA borac, a prati ga epitet 'doktora' među rabijatnim momcima. Tome je tako zato što Hrvoje već deset godina radi kao medicinski tehničar u zagrebačkoj Hitnoj pomoći. Kaže da se nagledao svih mogućih scenarija crne kronike, a MMA borbama kanalizira ogroman pritisak koji donosi rad u Hitnoj. Zanimljiv je taj polaritet u Martiću, s jedne strane bavljenje sportom u kojem se nanose ozljede, a s druge strane liječenje tih istih ozljeda i spašavanje života.

- Tek sam s 27 godina ušao u dvoranu. Trenirao sam grappling, a zadnje dvije godine otkrivam MMA. Smatram da svakog čovjeka pokreću dvije osnovne emocije: ljubav i strah. U slobodoj borbi iskusiš i jedno i drugo. Lagao bi kada bi rekao da nema straha. Ali, MMA je moja ljubav, bavim se ovim sportom iz čistog užitka. Čitav život imam problema s koncentracijom, ali kada uđem u kavez sve prestaje. Bez obzira na ishod. Osjećam apsolutni mir i fokusiranost. Nije mi taj osjećaj potpunog mira bio poznat do tada - ispričao je Hrvoje Martić.

U subotu ga u Ciboni čeka borba za treće mjesto Hrvatske MMA lige gdje će snage odmjeriti s opakim udaračem Matejom Jurinom. Kojem će od njih dvojice trebati liječnička intervencija, otkrit ćemo za nekoliko dana.

- Oboje dolazimo nakon poraza. Siguran sam da će on dati sve od sebe. Pokazao se kao izuzetno čvrst i srčan borac. Respektiram ga. Siguran sam da ćemo pružiti dobru borbu. Vjerujem u svoju pobjedu – osvrnuo se Martić.

Još malo i čeka nas veliko finale Hrvatske MMA lige koje će se održati 2. studenog u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Vrhunac MMA lige donosi adrenalinski spektakl finalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu te borbe za treće mjesto Hrvatske MMA lige. 20 boraca, 10 borbi, jedan kavez.

Prijenos UŽIVO je na OYO i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

OSVOJI ULAZNICE: odgovori na nagradno pitanje 'Za kojeg borca ćeš navijati u finalu i zašto si baš njegov navijač?' - odgovor pošalji na e-mail natjecaj@novatv.hr, a najbolje odgovore nagrađujemo s po 2 ulaznice za FINALE HRVATSKE MMA LIGE, 2. studenog u Ciboni!

Pejić: Katarina me čini nezaustavljivim u kavezu MMA lige!

25 petak listopad 2013

Filip Pejić dobro je poznat publici zagrebačke Cibone. Polufinale Hrvatske MMA lige izborio je nokautiravši Antonija Majksnera. Bolje nije prošao ni Ivan Vladimir kojem je Pejić zadao seriju udaraca zbog kojih je sudac prekinuo borbu i tako izborio finale.

Nakon te eksplozivne pobjede Pejiću je u kavez uletjela djevojka Katarina i uslijedila je rijetko romatična scena koju baš ne viđamo na MMA ligi – padali su poljupci, za udarce se pričekala slijedeća borba.

Reklo bi se da ljepšem spolu nije baš lako gledati ponekad brutalne MMA scene, ali Katarina i čak četrdeset posto publike u Ciboni koju čine žene zapravo dokazuju suprotno.

- Volim taj adrenalin. Ponese me navijanje. Dečki su spremni, treniraju i žive za borbu, a u kavezu pokazuju što znaju. Ima nešto divno divlje u svemu tome. Ponekad mi nije lako gledati Filipa kako se bori, ali zapravo ne strepim puno jer vjerujem u njega, pa onda vjerujem i u njegovu pobjedu. Znam da će pobijediti u finalu. Kad počinje borba ja ne čujem i ne vidim nikoga, a kad pobijedi, sva se tresem od adrenalina. Meni je važno da on ima svoj cilj, on kada trenira ima onaj žar u očima, znam koliko voli MMA. A, ja volim njega, pa kako onda ne bi voljela to čime se on bavi. I on mene podržava u mom studiranju i u svemu što radim. Apsolutno smo ravnopravni, jedino mu popuštam prije borbe. Tada je u posebnom stanju svijesti, a ja se trudim biti jako tolerantna. Jedva čekam finale MMA lige – ispričala je Katarina Šelendić, djevojka Filipa Pejića.

Filip je svjestan koliku podršku ima i kaže da ga Katarina potiče da bude nezaustavljiv u kavezu MMA lige.

- Katarina mi je ogromna potpora. Prije borbe nekad poludim, a ona je ta koja me smiruje. Tu smo jedno za drugo. Bila borba u kavezu ili borba u životu, nas dvoje se zajedno borimo – otkrio je Filip Pejić.

Protivnik u finalu Hrvatske MMA lige mu je viceprvak prošle sezone, sjajni Patrik Pereša iz pulskog Trojana. Pejić kaže da na sve svoje protivnike isto gleda.

- Ne želim nikoga podcjenjivati, ali ni dizati u nebesa. Svi smo mi ljudi, i svatko može pobijediti, ali i izgubiti. No naravno da idem na pobjedu. Nemam nikakvih ozljeda po prvi put. Prošle godine sam izgubio od Burušića i puno sam naučio iz tog poraza, trebao mi je tad poraz. A, sada je došlo vrijeme za revanš. Želim superfinale s Burušićem! Želim ga izbaciti iz kaveza (smijeh). Uglavnom, Burušiću nemam što poručiti, sve ću mu predočiti u kavezu – izjavio je Pejić.

Tko će biti najbolji MMA borac u Hrvatskoj? Prestižna titula MMA prvaka rezervirana je samo za najodvažnijeg. Pojas može ponijeti samo onaj koji ide na sve ili ništa. Bez kalkulacija. Traži se čista snaga, srčanost i stav pobjednika.

Još malo i čeka nas veliko finale Hrvatske MMA lige koje će se održati 2. studenog u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Vrhunac MMA lige donosi adrenalinski spektakl finalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu te borbe za treće mjesto Hrvatske MMA lige. 20 boraca, 10 borbi, jedan kavez.

Prijenos UŽIVO je na OYO i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

OSVOJI ULAZNICE: odgovori na nagradno pitanje 'Za kojeg borca ćeš navijati u finalu i zašto si baš njegov navijač?' - odgovor pošalji na e-mail natjecaj@novatv.hr, a najbolje odgovore nagrađujemo s po 2 ulaznice za FINALE HRVATSKE MMA LIGE, 2. studenog u Ciboni!

Halloween u Cineplexx kinima!


Noć vještica sve je bliža, a s njom dolazi i ona... Naravno, riječ je o hororu 'Carrie' koji u kina stiže sljedećeg četvrtka, 31. listopada – točno na Noć vještica! Povodom ovog posebnog događaja, kina Cineplexx u Zagrebu (Centar Kaptol, City Center one East) i Splitu (City Center one) organizirala su Noć vještica u svojim mračnim, ali udobnim kino dvoranama. Naime, uz posebnu cijenu kinoulaznica (25 kn) za sve posjetitelje, svi oni koji dođu maskirani i budu najbrži na blagajnama dobit će DVD/Blu-ray iznenađenja!

Carrie je vjerojatno najpoznatija filmska tinejdžerica čija je priča prvi puta ispričana u popularnom romanu autora Stephena Kinga objavljenom 1974. godine. To je bio ujedno i njegov prvi objavljeni roman koji je postigao nezapamćeni uspjeh, a prema izjavi samog autora knjigu 'Carrie' napisao je u samo dva tjedna. Novu horor verziju 'Carrie' koja od četvrtka 31. listopada dolazi u domaća kina režirala je Kimberly Peirce (redateljica iznimno hvaljenog filma 'Dečki nikad ne plaču' za koji je glumica Hilary Swank osvojila svog prvog Oscara u karijeri).

Carrie White je mlada tinejdžerka, sramežljiva djevojka koju njezini vlastiti vršnjaci i prijatelji odbacuju iz svog društva, a koju njezina izrazito religiozna i zaštitnički preduboko nastrojena majka neprestano terorizira. Uskoro Carrie, na vlastito iznenađenje, otkriva da posjeduje telekinetičke sposobnosti koje će upotrijebiti u malom gradiću u kojem živi tijekom proslave maturalne večere...

U ovoj najnovijoj filmskoj verziji klasične horor priče glavne uloge tumače mlada zvijezda Chloe Grace Moertz ('Kick Ass', 'Pustite me unutra') i četiri puta nominirana za nagradu Oscar Julianne Moore ('Kralj pornića', 'Daleko od raja', 'Sati') dok se u sporednim ulogama pojavljuju Gabriella Wilde, Portia Doubleday, Alex Russell, Judy Greer i drugi. Film Carrie proteklog se vikenda započeo prikazivati u američkim kinima i u prva tri dana utržio je 17 milijuna dolara.

Ne propustite novu horor verziju 'Carrie' za Noć vještica u Cineplexx kinima u Zagrebu (Centar Kaptol, City Center one East) i Splitu (City Center one) – u četvrtak, 31. listopada!

Kako bi se pripremili za film, prilog o filmu i kino najavu pogledajte na OYO!

Priča iz zagrebačke Dubrave: Ban zna kako se stvaraju prvaci!

24 četvrtak listopad 2013

Bernard Ban legenda je borilačkog svijeta. Rođen je 1961. u Zagrebu, a borilačkim sportovima se počeo baviti još 1974. godine. Ovaj svestrani hrvač bio je višestruki prvak bivše Jugoslavije u grčko-rimskom i slobodnom stilu, a kasnije i prvak Hrvatske. Kao reprezentativac bivše države sudjelovao je na tri svjetska i tri europska prvenstva. Prvi značajniji rezultat ostvario je 1981. u Kanadi kada je osvojio četvrto mjesto na Svjetskom prvenstvu. Može se pohvaliti i sudjelovanjem na Olimpijskim igrama u Seulu.

No, kada pričate s Banom, ništa od toga nećete saznati. Iako djeluje ponosno i gordo, nikada se nije hvalio svojim sportskim podvizima. Ono o čemu voli pričati su njegovi dečki. Dečki iz Dubrave. Dečki koje svaki dan spartanski trenira. Filip Pejić, Antonio Mijatović i Matej Batinić dio su njegovog Ban (dream) team-a. Sva trojica su se plasirali u finale Hrvatske MMA lige, svaki u svojoj kategoriji. U ove dvije sezone MMA lige niti jednom klubu to nije uspjelo, Banu jest.

U zagrebačkoj Dubravi često nije bilo lako odrastati, mnogima su tučnjave po kafanama uvijek bile draži izbor od udaranja u vreću i discipliniranog treniranja najzahtjevnijeg sporta današnjice. No, ne i Filipu Pejiću (21), na kojeg je Bernard Ban posebno ponosan.

- Filip je odrastao na ulici, bio je dijete ulice u pravom smislu te riječi. Ovaj sport ga je maknuo s te iste ulice. Shvatio je da živi za MMA. I potpuno mu se posvetio. Dugo nisam vidio nekoga tko tako srčano trenira i živi za borbu. Strašno je talentiran i napreduje nevjerojatno brzim koracima. Kada uđe u kavez iz njega pršti energija. U Filipa vjerujem stopedeset posto – izjavio je Bernard Ban.

Drugi Banov pulen, Matej Batinić (21) nezaustavljivi je MMA 'stroj' koji je u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri nanizao čak 11 pobjeda i samo jedan poraz.

- Matej je čista suprotnost Filipu. Na trećoj je godini Agronomskog fakulteta u Zagrebu i ponosni smo što ispite daje redovito. Nekad zna učiti do tri ujutro, ali ujutro dođe na trening. Strašno je fokusiran, spreman na žrtvu. Takvo što se rijetko viđa u tako mladog čovjeka. Osim nastupa na Hrvatskoj MMA ligi, borio se i na FFC-u i pobjeđivao. Pejić je naglo eksplodirao, a Matej ide svojom dobro utabanom linijom. Nevjerojatno je hladnokrvan, zna se dogoditi da čak zaspi prije borbe. Zamislite, druge borce puca adrenalin, a on zaspe! Njemu je odlazak u kavez kao odlazak u dućan. Zahvalan sam što ga imam u timu – ispričao je Ban.

Treći član Ban team-a talentirani je Antionio Mijatović (21) za kojeg Ban tvrdi da je najemotivniji u klubu.

- Mijatović strašno emotivno reagira, kontrola emocija snažno ovisi o njegovom raspoloženju. Impulzivan je, ide u krajnosti, kod njega je sve crno-bijelo. Posjeduje srčani temperament koji ga gura naprijed. Nevjerojatno je talentiran, odskače do vrha. Kada nauči obuzdati vlastite emocije, bit će svjetska klasa – izjavio je Bernard Ban.

Ritam MMA treninga je ubitačan, pa Ban kaže da često ima osjećaj kao da žive u dvorani. Momci poštuju njegov autoritet, ali ističe kako su prijatelji i ne osjeća generacijski jaz. U šali kaže kako ga pomlađuju te da voli slušati njihove fakinske priče. Ta jaka povezanost s trenerom vidljiva je nakon svake njihove pobjede u MMA ligi, uvijek se nakon borbe trči Banu u zagrljaj. Emotivno, srčano i timski, baš onako muški.

Na pitanje kako postiže takvu bliskost s njima, odgovara:

- U dvorani smo jako često i puno, zaista puno razgovaramo. Nije sve samo u udaranju! – zaključio je Ban.

Još malo i čeka nas veliko finale Hrvatske MMA lige koje će se održati 2. studenog u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat uz izravan prijenos na OYO.

Vrhunac MMA lige donosi adrenalinski spektakl finalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu te borbe za treće mjesto Hrvatske MMA lige. 20 boraca, 10 borbi, jedan kavez.

Prijenos UŽIVO je na OYO i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

OSVOJI ULAZNICE: odgovori na nagradno pitanje 'Za kojeg borca ćeš navijati u finalu i zašto si baš njegov navijač?' - odgovor pošalji na e-mail natjecaj@novatv.hr, a najbolje odgovore nagrađujemo s po 2 ulaznice za FINALE HRVATSKE MMA LIGE, 2. studenog u Ciboni!

Nikša Butijer kakvog još nikad niste vidjeli


Iako ga je domaća publika do sada navikla gledati u humorističnim ulogama ('Svećenikova djeca', 'Kauboji'), Nikša Butijer u trileru 'Nije sve u lovi' glumi jednu potpuno drugačiju ulogu – puno ozbiljniju i mračniju od bilo koje dosadašnje. Naime, Nikša u filmu tumači ulogu Marka, bankara i ozbiljnog muškarca koji igrom sudbine upozna mladu konobaricu Ines s kojom započinje turbulentnu, strastvenom i snažnom erotikom nabijenu ljubavnu vezu. Premda Ines misli da koristi Marka zbog njegovog imovinskog statusa, Marko je zapravo taj koji skriva duboku, mračnu tajnu koja prijeti da uništi ljubavni trokut između njega, Ines i njezinog dugogodišnjeg partnera Robija.

Uz Nikšu Butijera u trileru 'Nije sve u lovi' glavne uloge tumače Marko Cindrić (Robi) i Sara Stanić (Ines). Što o svom liku ima za reći Niška, a što redatelj filma Dario Pleić pogledajte u dvominutnom prilogu na OYO.

Službena kino najava za film izašla je prije par tjedana, a sudeći prema vrućim scenama seksa i intrigantnoj radnji sigurni smo da se radi o novom domaćem kino hitu.

Triler 'Nije sve u lovi' u domaća kina stiže 31. listopada. Radi se o trileru koji govori o mladom paru – Ines i Robiju – koji imaju 7 dana da otplate Robijev dug kamatarima ili će oboje nastradati. Kada upoznaju imućnog bankara Marka koji bi ih pozajmicom mogao spasiti, Ines i Marko se zbližavaju. U suludoj utrci s vremenom stvara se ljubavni trokut čudnih emocija, laži i strasti koji može završiti na samo jedan način...

Kino najavu i priloge o filmu pogledajte na OYO!

Feriha kao voditeljica festivala turskog filma u Rimu


Hazal Kaya, koja se na Festivalu turskog filma u Rimu pojavila u ulozi voditeljice, postala je štićenica Ferzana Özpeteka, poznatog turskog redatelja svjetskoga glasa koji živi u Italiji.

Hazal Kaya, koja je utjelovila Ferihu, miljenicu hrvatske publike u seriji 'Djevojka imena Feriha', nedavno je vodila program Festival turskog filma u Rimu gdje je oduševila prisutne svojim tečnim talijanskim, ljepotom i šarmom.

Glumica koja je maturirala u talijanskoj gimnaziji u Istanbulu, nije skrivala svoju veliku sreću zbog pohvala: 'Nikada nisam mislila da će mi poznavanje talijanskog jezika toliko koristiti. Najveći mi je san sudjelovati u projektima na svjetskoj razini'.

Turski redatelj s prebivalištem u Italiji, Ferzan Özpetek, zasukao je rukave kako bi mladu glumicu predstavio u toj zemlji. Özpetek, koji je u Italiji stekao veliku popularnost zahvaljujući svojim filmovima, Hazal Kayi će navodno dati ulogu u jednom od svojih sljedećih filmova.

Serija: Djevojka imena Feriha

Lana smišlja pakleni plan!

23 srijeda listopad 2013

U sedmoj epizodi 'Stelle' Jasmina i Kristijan sve više uživaju u svojoj ljubavi, koristeći svaki slobodan trenutak da ga provedu zajedno. U jednom od takvih susreta zatekne ih Gavran, a njegova pojava uzruja Kristijana. Postaje očito kako se njih dvojica otprije poznaju i kako se nisu razišli u najboljim odnosima. Orsat priznaje Kiki što osjeća prema njoj. Iako je ona i dalje u grču zbog svoje prošlosti, ipak pristaje Orsatu dati šansu. Franjo se odlučuje ispričati Neri zbog šoka i straha koji joj je prouzročio svojim nespretnim pokušajem pljačke. Razgovor s njom dodatno mu potvrđuje sumnje kako stvari u pekari nisu onakve kakvima se čine, pa se odlučuje zaposliti kod Martina kako bi ga mogao držati na oku.

Lana shvaća kako Jasmina nije jedina kojoj je potrebna novčana nagrada za pobjednika 'Stelle'. Naime, slučajno otkriva kako su ona i Ela pred bankrotom. Neplaćeni računi su se nagomilali i prijete im ovrhe. Iako Ela nastoji umanjiti ozbiljnost situacije govoreći kako će se ona za sve pobrinuti. Odlučna da se dodatno osigura prije finala, smišlja pakleni plan kako da se riješi konkurencije.

Glazbeno-dramski spektakl 'Stella' svake nedjeljne večeri pruža gledateljima mnoštvo pjesme i plesa, ali i intrigantnih zapleta stoga ne propustite nove dogodovštine vaših omiljenih likova u 20.05 sati na Novoj TV! Novu epizodu premijerno možete pogledati na OYO već sredinom tjedna!

Povijest pišu pobjednici, a svatko od MMA finalista želi pojas pobjednika!


Veliko finale Hrvatske MMA lige je pred vratima. Dani nas dijele od adrenalinskog spektakla u Ciboni. Ulog je veliki – titula MMA prvaka Hrvatske. Povijest pišu pobjednici, a svatko od deset finalista u pet težinskih kategorija želi pojas pobjednika, pa s pravom očekujemo vrhunske borbe.

Bez kalkulacija, beskompromisno, pojas MMA lige čeka samo najspremnijeg i najodvažnijeg hrvatskog MMA borca.

Finale Hrvatske MMA lige donosi 10 vrhunskih borbi koje će se odigrati 2. studenogu dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.
Nakon napetih borbi za treće mjesto Hrvatske MMA lige, poslastica večeri bit će finalni okršaji za titulu prvaka Hrvatske u slobodnoj borbi.

Teško i nezahvalno je prognozirati ishod finalne večeri u Ciboni te nagađati što će od viđenog biti vrhunac spektakla, ali naš stručni MMA stožer smatra da će pojedini ogledi pokazati rijetko viđenu raskoš slobodne borbe.

- Peruško je prošlogodišnji osvajač trećeg mjesta i ovu sezonu ga zapravo brani. Nasuprot mu stoji Radman koji se u odnosu na drugo mjesto iz prošle sezone, sigurno neće zadovoljiti time da ove godine završi bez minimalno bronce. U ogledu između Željezića i Ivanušića gledat ćemo reprizu iz četvrtfinala. Naime, ozljedama i nemogućnostima borbe, a opet ždrijebom te sustavom Hrvatske MMA lige unazad, Ivanišić je dobio priliku za revanš i objeručke ga prihvatio. Zanimljiv meč i pitanje hoće li ovaj puta Željezić rutinski obaviti posao ili će Ivanišić poravnati međusobni score.

U finalnoj borbi između Pereše i Pejića, njih dvoje ne gledaju jedan u drugog, već preko ramena žele prošlogodišnjeg pobjednika Burušića. Pejić u polufinalu, a Pereša u finalu, prošle sezone izgubili su baš od Burušića i silno žele taj revanš. Ulog je jako velik za oba borca, stoga ne sumnjamo u odličnu izvedbu. U srazu superteškaša, Glavaš je ponovno u finalu. Silno želi pojas, a i priliku za revanš protiv Ilića. S obzirom na izvedbu u polufinalu, gdje je njegov napredak i laicima vidljiv, lako bi mu se mogle ostvariti želje. S druge strane, Milinković je do sada pokazao izrazitu smirenost i veliko samopouzdanje. Praktički ne pokazujući nikakav preveliki napor stigao je do finala. Vjerujem da skriva nešto specijalno za finale i veselim se početku borbe
– prokomentirao je Tomislav Novosel, koordinator Hrvatske MMA lige.

Još malo i čeka nas veliko finale Hrvatske MMA lige koje će se održati 2. studenog u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Vrhunac MMA lige donosi adrenalinski spektakl finalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu te borbe za treće mjesto Hrvatske MMA lige. 20 boraca, 10 borbi, jedan kavez.

Prijenos UŽIVO je na OYO i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.
Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

OSVOJI ULAZNICE: odgovori na nagradno pitanje 'Za kojeg borca ćeš navijati u finalu i zašto si baš njegov navijač?' - odgovor pošalji na e-mail natjecaj@novatv.hr, a najbolje odgovore nagrađujemo s po 2 ulaznice za FINALE HRVATSKE MMA LIGE, 2. studenog u Ciboni!

Vladimir: U Metkoviću i klinci od šest godina već udaraju u boksačku vreću!

22 utorak listopad 2013

Ivan Vladimir (24) talentirani je borac koji dolazi iz Metkovića. U Hrvatskoj MMA ligi nametnuo se nevjerojatnom strašću za borbom i sposobnošću da radi preokrete kada bi drugi borci predali meč. Njegovu karizmu prepoznali su brojni navijači koji ga prate na svakoj borbi u Ciboni. Podrška njegovih Metkovčana neće izostati ni 2. studenog kada će mu protivnik u borbi za treće mjesto biti Burhan Ameti iz Poreča.

U polufinalu je izgubio od Filipa Pejića koji ga je nokautirao te je tada bio jako ljut na sebe zbog tog poraza. Sada je hladne glave prokomentirao taj okršaj koji ga je doveo do borbe za treće mjesto Hrvatske MMA lige.

- Nisam bio svoj u tom meču. Njegov udarac je sjeo na pravo mjesto i to je bilo to. Ostali smo prijatelji, čak smo i odradili koji trening poslije toga. Ali, jako bi volio imati revanš s njim uskoro – odlučan je Vladimir.

Kaže da se sjajno pripremio za sraz sa žilavim Ametijem i jedva čeka užarenu atmosferu Cibone.

- Ameti je dobar borac, želi ozlijediti protivnika i ide u borbu. To mi odgovara. Ovaj put želim to taktički odraditi. Imam super tim s kojim sam se pripremao u Croatian Combat Academy u dvorani CrossFit Zagreb, a moji mentori su Luka Jelčić, Matej Truhan, Goran Reljić i Krešo Merčep. Želim uzeti treće mjesto Hrvatske MMA lige – izjavio je Ivan Vladimir.

Vladimir trenutno zbog borbe u Hrvatskoj MMA ligi boravi u Zagrebu, ali bez predumišljaja kaže kako za ništa ne bi mijenjao svoj Metković.

- Metković je najbolji grad za život, nije ubrzan, a opet ima meni potrebnu dinamiku. Imamo sve, ljeti imamo lubenice, a zimi mandarine. Što ćeš više ha ha? Šalim se, ali u biti mi jako lijepo živimo. Ja imam svoju dvoranu za boks gdje rekreativno treniram sve uzraste. Najmlađi član ima šest godina, a najstariji 26. A, taj klinac od šest već lupa po vreći! Naravno da su vježbe prilagođene djeci njegovih godina, ali smiješno ga je vidjeti kako se trudi udarat' po njoj. To su Metkovci! Snažni od malih nogu – ispričao je Ivan.

Tko će biti najbolji MMA borac u Hrvatskoj? Prestižna titula MMA prvaka rezervirana je samo za najodvažnijeg. Pojas može ponijeti samo onaj koji ide na sve ili ništa. Bez kalkulacija. Traži se čista snaga, srčanost i stav pobjednika.

Još malo i čeka nas veliko finale Hrvatske MMA lige koje će se održati 2. studenog u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Vrhunac MMA lige donosi adrenalinski spektakl finalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu te borbe za treće mjesto Hrvatske MMA lige. 20 boraca, 10 borbi, jedan kavez.

Prijenos UŽIVO je na OYO i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

OSVOJI ULAZNICE: odgovori na nagradno pitanje 'Za kojeg borca ćeš navijati u finalu i zašto si baš njegov navijač?' - odgovor pošalji na e-mail natjecaj@novatv.hr, a najbolje odgovore nagrađujemo s po 2 ulaznice za FINALE HRVATSKE MMA LIGE, 2. studenog u Ciboni!

William Levy ('Kubanski Brad Pitt') za ljubav je spreman prebroditi i najveću oluju!


'Oluja u srcu' najpoznatije produkcijske kuće telenovela, Televise, okupila je zvjezdanu glumačku postavu, na čelu s proslavljenim Williamom Levyjem, a okupljeni su i glumački veterani poput Daniele Romo i Césara Évore. Burna ljubavna priča na obali mora definitivno nosi epitet najiščekivanije ovogodišnje telenovele.

'Oluja u srcu' ljubavna je priča između prelijepe Marine (Ximena Navarrete) i hrabrog kapetana Damiána (William Levy). Mjesto radnje je malo ribarsko mjesto u koje se Marina preselila sa svojom majkom. Ondje u lokalnoj tvornici upoznaje ribara Damiána. Ubrzo se dvoje mladih zaljubi, ali drugi će učiniti sve da njihova ljubav nestane kao u oluji.

Marina Reverte (Ximena Navarrete) radi kao upraviteljica hotela, ali dobije otkaz nakon što uglednog poduzetnika, Ernesta Contrerasa (Manuel Ojeda), prijavi za seksualno zlostavljanje zaposlenice hotela. On se zaklinje da će joj se osvetiti. Uz sve to, Marina primi žalosnu vijest da njezina majka, Beatriz Reverte (María Sorté), boluje od opasne bolesti, zbog čeka mora neprestano mirovati, a liječnici joj preporučuju čak i promjenu mjesta stanovanja.

Istodobno, u mjestu Nuestra Seńora del Mar, Damián Fabré (William Levy), zgodni mladić i kapetan ribarskog broda imena Oluja, opskrbljuje ribom tvornicu ribljih konzervi Neptun. Esthercita (Laura Carmine), kći gradonačelnika spomenutog mjesta, opsjednuta je Damiánom. On isprva ne reagira na njezino očijukanje, ali naposljetku popusti i zavede je.

Mercedes Artigas (Daniela Romo), uglađena i tajanstvena žena, nudi Marini posao poslovne i financijske upraviteljice tvrtke Neptun. Budući da je ostala bez posla i njezina majka mora živjeti u mirnome mjestu, ona tu ponudu i prihvaća. Tako Marina stiže u mjesto Nuestra Seńora del Mar, gdje upoznaje Damiána. Mercedes je zapravo Marinina biološka majka. Kao djevojka je ostala trudna i našla se u nemilosti Ernesta Contrerasa, koji joj je oteo njezinu drugu kćer blizanku, Magdalenu (Ximena Navarrete). Mercedes je stvorila bogatstvo, a time i stekla poštovanje okoline te dovoljnu moć da se suprotstavi svojim neprijateljima. Posvetila je život pronalasku svojih kćeri, zbog čega se morala povezati s ljudima iz podzemlja i trgovcima robljem. Postala je Dama noći i tako uspjela spasiti mnogo mladih djevojaka.

Pri njihovu prvome susretu u tvrtki Neptun Marina se prema Damiánu odnosi svisoka, tretirajući ga kao običnog zaposlenika. S druge strane, Damián Marinu ignorira i razmeće se svojim autoritetom pred očima svoje posade. Marina, bijesna zbog poniženja, odluči razvrgnuti ugovor s njime. Olinto (Luis Manuel Ávila), nadzornik tvornice, objasni joj da se ugovor s kapetanom Fabréom ne može razvrgnuti. Marina u selu naleti na Hernána Saldańu (Iván Sánchez), staroga školskog kolegu, koji je sada moćni poduzetnik. Hernán radi s mafijom koja se bavi otmicom i trgovinom ljudima, osobito ženama, koje tjera na prostituciju. Mjesni načelnik, Fulgencio (César Évora), njegov je saveznik. Hernán mu naredi da uništi tvornicu i Damiánov brod kako bi uklonili zapreke sa svog puta. Marina ne zna da Hernán stoji iza napada na tvornicu, koji uzrokuje veliku štetu. Sada će Marina i Damián biti prisiljeni potpisati primirje i ujediniti snage, ali ubrzo i priznati da su se zaljubili.


O glavnim glumcima:

Jimena ´Ximena´ Navarrete Rosete rođena je 22. veljače 1988. u Guadalajari u Meksiku. Manekenstvom se počela baviti u dobi od 16 godina, a pet godina kasnije osvojila je titulu Nuestra Belleza México. U Las Vegasu je, kao druga Meksikanka u povijesti, okrunjena titulom Miss Universe 2010. Svoju je slavu iskoristila kako bi pomogla zakladi koja brine o siromašnoj i napuštenoj djeci u rodnoj Guadalajari. U 2013. godini prvi je put uplovila u glumačke vode upravo u telenoveli 'La Tempestad' gdje glumi dvije sestre blizanke.

Latino zavodnik William Levy rođen je 29. kolovoza 1980. u židovskoj obitelji iz ribarskog mjestašca Cojimar na Kubi, odakle je sa 14 godina emigrirao u Miami. U SAD-u je 'spajao kraj s krajem' radeći kao građevinski radnik sve dok ga nije otkrila jedna agencija za modele. Svoju slavu stekao je glavnom ulogom u telenoveli 'Oprezno s anđelom', nakon toga u 'Magičnoj privlačnosti', a svjetsku publiku osvojio je u američkom izdanju emisije 'Ples sa zvijezdama' u kojoj je nastupao sa Cheryl Burke. Prije deset godina, 2003., započeo je burnu vezu sa meksičkom glumicom Elizabeth Gutiérrez s kojom ima sina Christophera i kćer Kailey. Javno su objavili svoj prekid 2011. nakon glasina o njegovoj nevjeri, ali ubrzo nakon toga obnovili su vezu te su trenutno zaručeni. Časopis 'People' za španjolsko govorno područje proglasio ga je 2011. godine najseksi muškarcem. Glumio je u spotu Jennifer Lopez 'I'm Into You', a sumnja se da je brak između prekrasne Jennifer i Marca Anthonyja propao upravo zbog njega.

Zanimljivosti:
- Naslovnu pjesmu serije 'Hoy tengo ganas de ti' pjevaju Alejandro Fernández i Christina Aguilera.
- Glavna glumica, prelijepa Ximena Navarrete, osvojila je titulu Miss Universe 2010., a glasine govore kako je William Levy inzistirao da upravo ona bude izabrana za njegovu glumačku partnericu.
- Šuškalo se kako će se poznati serijski par Maite Perroni i William Levy po treći put spojiti u ovoj seriji, no to se ipak nije dogodilo.
- Marinina majka u seriji, poznata glumica Daniela Romo otpjevala je dva dueta koji se koriste kao soundtrack serije
- Telenovela 'Oluja u srcu' ('La Tempestad') remake je kolumbijske telenovele 'La Tormenta' iz 2005., koju je emitirala Nova TV pod nazivom 'Oluja'
- Scene uz more snimane su na obalama Veracruza u Meksiku

Seriju 'Oluja u srcu' možete gledati od 28. listopada na Doma TV, a epizode unaprijed već su sada dostupne na OYO.

Jeste li spremni za novu dozu strave i užasa?

21 ponedjeljak listopad 2013

Noć vještica sve je bliža, a s njom dolazi i ona... Naravno, riječ je o Carrie, vjerojatno najpoznatijoj filmskoj tinejdžerki čija je priča prvi puta ispričana u popularnom romanu autora Stephena Kinga objavljenom davne 1974. godine. To je bio ujedno i njegov prvi objavljeni roman koji je postigao nezapamćen uspjeh, a prema izjavi samog autora knjigu 'Carrie' napisao je u samo dva tjedna. U domaćim kinima najnoviji filmski remake dolazi u četvrtak, 31. listopada – točno na Noć vještica – pod redateljskom palicom Kimberly Peirce (redateljice iznimno hvaljenog filma 'Dečki nikad ne plaču' za koji je glumica Hilary Swank osvojila svog prvog Oscara u karijeri).

Carrie White je mlada tinejdžerka, sramežljiva djevojka koju njezini vlastiti vršnjaci i prijatelji odbacuju iz svog društva, a koju njezina izrazito religiozna i zaštitnički preduboko nastrojena majka neprestano terorizira. Uskoro Carrie, na vlastito iznenađenje, otkriva da posjeduje telekinetičke sposobnosti koje će upotrijebiti u malom gradiću u kojem živi tijekom proslave maturalne večere...

U ovoj najnovijoj filmskoj verziji klasične horor priče glavne uloge tumače mlada zvijezda Chloe Grace Moertz (Kick Ass, Pustite me unutra) i četiri puta nominirana za nagradu Oscar Julianne Moore (Kralj pornića, Daleko od raja, Sati) dok se u sporednim ulogama pojavljuju Gabriella Wilde, Portia Doubleday, Alex Russell, Judy Greer i drugi. Film Carrie proteklog se vikenda započeo prikazivati u američkim kinima i u prva tri dana utržio je 17 milijuna dolara.

U domaća kina, nova horor verzija Carrie stiže za Noć vještica – u četvrtak, 31. listopada!

Pogledajte kino najavu i prilog iz filma na OYO!

Finale MMA lige: Pojas može ponijeti samo onaj koji ide na sve ili ništa!


Nestrpljenje raste. Tko će biti najbolji MMA borac u Hrvatskoj? Prestižna titula MMA prvaka rezervirana je samo za najodvažnijeg. Pojas može ponijeti samo onaj koji ide na sve ili ništa. Bez kalkulacija. Traži se čista snaga, srčanost i stav pobjednika.

Još malo i čeka nas veliko finale Hrvatske MMA lige koje će se održati 2. studenog u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat uz prijenos UŽIVO na OYO!

Vrhunac MMA lige donosi adrenalinski spektakl finalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu te borbe za treće mjesto Hrvatske MMA lige. 20 boraca, 10 borbi, jedan kavez.

Prijenos UŽIVO je na OYO i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

FIGHT CARD

Borbe za 3. mjesto:

Do 70 gk: IVAN VLADIMIR, BANDOG ZADAR vs. BURHAN AMETI, PRIME POREČ
Do 77 kg: TONČI PERUŠKO, TROJAN PULA vs. ANTO RADMAN, UFK NOVI ZAGREB
Do 84 kg: MATEJ JURIN, LEON GYM vs. HRVOJE MARTIĆ, EXTREME CRO TEAM
Do 93 kg: KRISTIJAN SVRTAN, CROMMA GYM vs. PETER BULJAN, PRIME POREČ
+93 kg: GORAN ŽELJEZIĆ, UFK TREŠNJEVKA vs. JOSIP IVANIŠIĆ, UFK NOVI ZAGREB

Borbe za 1. mjesto:

Do 70 kg: PATRICK PEREŠA, TROJAN PULA vs. FILIP PEJIĆ, BAN TEAM
Do 77 kg: ZDRAVKO DUKIĆ, BANDOG ZADAR vs. LOVRO VRKIĆ, UFK TREŠNJEVKA
Do 84 kg: ZORAN ĐOĐ, PROTEH TEAM X vs. ANTONIO MIJATOVIĆ, BAN TEAM
Do 93 kg: KRISTIJAN PERAK, UFC GLADIATOR vs. MATEJ BATINIĆ, BAN TEAM
+93 kg: DRAŽEN GLAVAŠ, CROMMA GYM vs. SAŠA MILINKOVIĆ, HK OSIJEK

Najiščekivanija telenovela godine 'Oluja u srcu' uskoro na Doma TV-u i OYO!

18 petak listopad 2013

Najiščekivanija telenovela godine koja će se uskoro početi prikazivati na programu Doma TV-a, 'Oluja u srcu', ljubavna je priča između prelijepe Marine (Ximena Navarrete) i hrabrog kapetana Damiána (William Levy). Mjesto radnje malo je ribarsko mjesto u koje se Marina preselila sa svojom majkom te u lokalnoj tvornici upoznaje ribara Damiána. Dvoje se mladih tog trenutka zaljube, ali drugi će učiniti sve da njihova ljubav nestane kao u oluji.

'Oluja u srcu' najpoznatije produkcijske kuće telenovela, Televise, okupila je zvjezdanu glumačku postavu ovog televizijskog žanra na čelu sa zavodnikom Williamom Levyjem kojeg ste na OYO već mogli (i možete još uvijek) gledati u serijama 'Oprezno s anđelom' i 'Pobjeda ljubavi', a okupljeni su i glumački veterani poput Daniele Romo i Césara Évore. Burna ljubavna priča na obali mora definitivno nosi epitet najiščekivanije telenovele ove godine, a kemije među glavnim glumcima neće nedostajati, u što ćete se uskoro moći uvjeriti, jer prve epizode serije stižu već sljedeći tjedan na OYO.

Već prije samog prikazivanja nova hit serija iz Televisine radionice podigla je prašinu i uzburkala javnost jer se čini da su glavni glumci serije, latino zavodnik Levy i prelijepa Ximena, osim na malim ekranima, ljubavnu priču doživjeli i u stvarnom životu. Glasine govore kako je sam Levy, još prilikom odabira glavne glumice, izrazio želju da njegova glumačka partnerica u seriji bude upravo Ximena, vlasnica titule Miss Universe 2010. Iako se nagađalo kako će mu u ovoj seriji po treći put partnerica biti Maite Perroni, s kojom je glumio u telenovelama 'Oprezno s anđelom' i 'Pobjeda ljubavi', ponovno okupljanje ovog najpoznatijeg TV para iz svijeta telenovela nije se dogodilo te je za glumicu u 'Oluji u srcu' odabrana upravo Ximena.

Provokativna uloga Sare Stanić u trileru 'Nije sve u lovi'


Talentirana glumica Sara Stanić pozornost na sebe skrenula je prije dvije godine nastupom u prvom hrvatskom erotskom filmu – '7 seX 7' redateljice Irene Škorić. Ove je godine privukla pozornost na filmskom festivalu u Puli svojom prvom glavnom ženskom ulogom i to u intrigantnom trileru 'Nije sve u lovi' redatelja Darija Pleića. U tom filmu Sara glumi Ines – mladu djevojku rastrganu između stare ljubavi prema problematičnom Robiju i nove, strastvene ljubavi nabijene snažnom erotikom prema bankaru Marku koji možda skriva mračnu tajnu koja ih svo troje može uništiti.

Uz Saru Stanić u filmu su glavne uloge ostvarili Marko Cindrić (Robi) i Nikša Butijer (Marko). Posebno je zanimljiva činjenica da je potonji donedavno bio Sarin profesor na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.

Što o svom liku ima za reći Sara, a što redatelj Dario Pleić i glumac Marko Cindrić možete pogledati u kratkom dvominutnom prilogu OVDJE.

Službena kino najava za film izašla je prije par tjedana, a sudeći prema vrućim scenama seksa i intrigantnoj radnji sigurni smo da se radi o novom domaćem kino hitu.

Triler 'Nije sve u lovi' u domaća kina stiže 31. listopada. Film govori o mladom paru – Ines i Robiju – koji imaju 7 dana da otplate Robijev dug kamatarima ili će oboje nastradati. Kada upoznaju imućnog bankara Marka koji bi ih pozajmicom mogao spasiti, Ines i Marko se zbližavaju. U suludoj utrci s vremenom stvara se ljubavni trokut čudnih emocija, laži i strasti koji može završiti na samo jedan način...

U rubrici 'Promo' na OYO pogledajte prilog o filmu sa Sarom Stanić te kino najavu filma.

Najbolji film godine pretpremijerno u kinima!

16 srijeda listopad 2013

Već od 17. listopada, prepremijerno će se u domaćim kinima (po redovitim cijenama kinoulaznica) započeti prikazivati jedan od najboljih filmova godine – 'Kapetan Phillips'! Riječ je o novom redateljskom uratku Paula Greengrassa, široj publici najpoznatijeg po režiji odličnih akcijskih trilera 'Bourneova nadmoć' i 'Bourneov ultimatum' te nominiranog za prestižnu nagradu Oscar u kategoriji najboljeg redatelja za odličan film 'Let 93'.

Akcijski triler 'Kapetan Phillips' prošloga je tjedna svečano otvorio filmski festival u Londonu, a proteklog se vikenda započeo prikazivati u kinima diljem SAD-a gdje je u samo tri dana utržio preko 25 milijuna dolara. Na popularnoj internetskoj stranici Rotten Tomatoes koja prikuplja kritike filmskih kritičara iz raznih medija film ima čak 95% pozitivnih ocjena – rezultat kojim se ove godine može pohvaliti tek šačica filmova. Kritičari su uglavnom složni u dvije stvari: da se radi o jednom od svakako najboljih filmova 2013. godine, ali i da je Tom Hanks ostvario možda čak i najbolju ulogu u svojoj karijeri tijekom koje je već dva puta osvojio pozlaćeni kipić ('Philadelphia' i 'Forrest Gump'). I domaći kritičari koji su jučer imali priliku pogledati film na novinarskoj projekciji složni su u mišljenju da se radi o vrlo dobrom filmu, odlične režije i glumačkih ostvarenja.

'Kapetan Phillips' je film snimljen prema istinitom događaju iz 2009. godine kada je grupa somalskih pirata otela američki teretni brod Maersk Alabama. Kroz jedinstvene leće redatelja Paula Greengrassa, radi se istovremeno o napetom trileru i kompleksnom portretu bezbrojnih posljedica svjetske globalizacije. Radnja filma fokusirana je na odnos između kapetana broda Alabama, Richarda Phillipsa (Hanks) i somalskog vođe pirata, Musea (Barkhad Abdi) koji ga otima. Phillips i Muse nađu se u nezaustavljivom vrlogu kada Muse i njegova banda napadnu Phillipsov nenaoružan brod; duboko na pučini, 145 milja od somalske obale, njih dvojica će se naći u nemilosti sila koje se nalaze van njihove kontrole.

Film 'Kapetan Phillips' u hrvatskim kinima prepremijerno počinje igrati već od ovoga četvrtka, 17. listopada!

Na OYO u rubrici 'PROMO' pogledajte kino najavu filma te 2 scene iz filma.

Neočekivani događaji donose uzbudljive zaplete u novoj epizodi serije 'Stella'


Za razliku od Ele i Lane čiji odnos postaje sve napetiji, Kikin i Orsatov odnos napokon je krenuo u smjeru koji on želi. Taman kad je počeo rušiti zid koji je Kika podignula oko sebe, dolazak nove glazbene gošće u 'Stellu' pomrsit će mu planove. Atraktivna glumica Barbara Ban (Tamara Garbajs) očito nema samo plemenitu namjeru da pomogne mladim nadama, a njezin teatralan nastup izbacuje Kiku iz takta. Kika sve teže podnosi Gavranovu prisutnost i odlučuje mu sasuti u lice sve što ga ide. U njihovu svađu umiješa se Orsat, a kad incident završava fizičkim obračunom i dolaskom policije, nastavak natjecanja dolazi u pitanje…

U šestoj epizodi 'Stelle' Franjo i Jasmina su iznenađeni Amarovom posjetom, a još više kad im otkrije pravi razlog dolaska. Isprva skeptičan, Franjo popušta pred Amarovim nagovaranjem i pušta Jasminu s njim u nepoznato. Uvjeren kako zna pravi put na kojem će Jasmina pronaći svoju unutarnju snagu, vodi je na mjesto na kojem će njezin talent napokon zasjati u punom sjaju.

Nera otkriva Jasmini da ponovno imaju manjak u blagajni, i svoju sumnju na Franjinu umiješanost, što dodatno pogađa ionako nesretnu Jasminu. Čini se kako joj je Jasmini jedina svijetla točka u životu Kristijan, koji joj pjesmom izjavljuje iskrenu ljubav.

Da je ljubav oduvijek bila najjača inspiracija za glazbu potvrdit će nova epizoda glazbeno–dramskog spektakla 'Stella</strong>' koja svojim gledateljima donosi 'Čaroliju', prekrasnu skladbu koju je, nadahnut Jasminom i ljubavlju prema njoj, napisao Kristijan.

Ne propustite nova uzbuđenja, neočekivane obrate te još više glazbe i plesa u 'Stelli', ove nedjelje u 20.05 sati na Novoj TV, a već danas na OYO!

Humoristična serija 'Balkan ekspres' na Doma TV i OYO!

15 utorak listopad 2013

Petorica glazbenika čiji se orkestar zove 'Balkan ekspres', zapravo je skupina sitnih lopova koji prve mjesece rata provode brinući se jedino kako sačuvati živu glavu. A onda, tragikomičnom igrom slučaja, postaju pomagači partizanske divizije i heroji. Poslije toga im jedino preostaje pobjeći u drugi kraj zemlje, s gestapovcima za petama.

U seriji se pojavljuje i karizmatična Ena Begović, tragično preminula hrvatska kazališna i filmska glumica.

Serija je utemeljena na dijelovima filma 'Balkan ekspres' iz 1983. godine. Na satiričan način prikazuje vrijeme Drugog svjetskog rata u Srbiji gdje se svatko trudi snaći i preživjeti kako najbolje zna i umije. To se odnosi i na glazbenike grupe 'Balkan ekspres'.

No, oni su zapravo skupina lopova i prevaranata, koji lutaju od grada do grada, pod izgovorom da su glazbeni sastav. Igrom slučaja, u tim ratnim vremenima, postaju pomoćnici partizanske diverzije, a naposljetku i ratni heroji. Redovno upadaju u nevolje iz kojih se vješto izvuku, iako ih gestapovci neumorno proganjaju.

Glavni glumac Bora Todorović (1930.) poznati je srpski filmski i kazališni glumac. Na filmu je ostvario veliki broj značajnih i prepoznatljivih uloga, od kojih se mnoge i dan danas citiraju. Uloge su to u nekima od najpoznatijih filmova jugoslavenske kinematografije: ’Ko to tamo peva’ (1980.), ’Maratonci trče počasni krug’ (1982.), 'Balkan Ekspres’ (1983.), ’Balkanski špijun’ (1984.), ’Dom za vešanje’ (1988.) itd. U Zagrebu je proveo četiri godine, gdje je došao 1957. te je radio u HNK.

Ne propustite pogledati nevjerojatne zgode neobične družine u seriji 'Balkan ekspres' ove subote u 20 sati na Doma TV-u, a prve dvije epizode već su sad dostupne na OYO!

Filmski debi Marka Cindrića u trileru 'Nije sve u lovi'

14 ponedjeljak listopad 2013

Mladog talentiranog hrvatskog glumca Marka Cindrića domaća publika najviše pamti po njegovim ulogama u popularnim televizijskim serijama 'Pod sretnom zvijezdom', 'Larin izbor' i 'Loza'. Ove jeseni Marko će ostvariti svoj filmski kino debi – naime, u kina od 31. listopada dolazi triler 'Nije sve u lovi' u kojem je upravo Cindrić ostvario glavnu mušku ulogu.

Što o svom liku ima za reći Marko, a što njegova kolegica Sara Stanić te redatelj filma Dario Pleić možete pogledati u ovom kratkom dvominutnom prilogu.

Službeni trailer za film izašao je prije par tjedana, a sudeći prema vrućim scenama seksa i intrigantnoj radnji sigurni smo da se radi o novom domaćem kino hitu.

Triler 'Nije sve u lovi' u domaća kina stiže 31. listopada.

Film 'Nije sve u lovi' je triler koji govori o mladom paru – Ines i Robiju – koji imaju 7 dana da otplate Robijev dug kamatarima ili će oboje nastradati. Kada upoznaju imućnog bankara Marka koji bi ih pozajmicom mogao spasiti, Ines i Marko se zbližavaju. U suludoj utrci s vremenom stvara se ljubavni trokut čudnih emocija, laži i strasti koji može završiti na samo jedan način...

Handina ljubav vrijednija je od obiteljskog bogatstva

10 četvrtak listopad 2013

Veza poznate glumice Ceyde Ates, koju gledamo u seriji 'Djevojka imena Feriha', razljutila je obitelj njezinog dečka koji se zbog nje odrekao lagodnog života.

Ceyda Ateş u Hrvatskoj je poznata kao Hande u seriji 'Djevojka imena Feriha', ali u Turskoj je pažnju privukla i gotovo bajkovitom pričom. Ljubav između nje i odabranika njezinog srca, turskog biznismena Bura Toplusoya, razljutila je njegovu obitelj. Prema pisanju turskog portala sabah, njegov otac vezu nikako ne prihvaća. Svom sinu namijenio je upravljanje obiteljskom tvrtkom koju pomno grade u poslovno carstvo posljednjih 30 godina. Ali je sinu, nakon što je odbio raskinuti vezu s popularnom glumicom, umjesto poslovnog prijestolja uručio – otkaz. Bura, koji je prošle godine imenovan predsjednikom izvršnog odbora obiteljske tvrtke, tako je prekinuo sve veze s tvrtkom, a i rijetko se viđa s obitelji.

Zanosna turska glumica, voditeljica i model Ceyda Ateş rođena je u Ankari 14. rujna 1987. godine. Već od malih nogu Ceyda je bila prava ljepotica: pobijedila je dječjem izboru ljepote sa samo pet godina te tako zakoračila u svijet televizije. Pohađala je satove glume u Kulturnom centru Bar1ş Manço, a jedno vrijeme je radila i kao voditeljica showa 'Dizi Magazin' na kanalu Cine5. Do 25. godine života Ceyda je nanizala više od 30 uloga u televizijskim serijama te na filmu, a uloge u serijama 'Yer Gök Aşk', 'Doludizgin Y1llar' i 'Yalan Dünya' samo su neke od njih.

Indira napravila dernek u kuhinji restorana


Ovotjedno izdanje rubrike inMagazina 'Petkom s Petkom' predstavlja pjevačicu grupe Colonia, Indiru Vladić u izdanju u kakvom je nikad nismo vidjeli!

Naime, zajedno s voditeljem Daliborom Petkom, Indira je odlučila prirediti iznenađenje svojoj prijateljici Mariji za njezin rođendan. Snimanje se odvijalo u ranu zoru, budući da je prijateljicu trebalo dočekati na poslu, u kuhinji restorana. Indira je odmah prionula poslu, sjeckajući mrkve i kuhajući čobanac.

'U pet ujutro sam lijepila umjetne trepavice!', smijala se popularna pjevačica kojoj za lijepo iznenađenje ništa nije bilo teško. Pjevalo se, plesalo, nazdravljalo, a koga je od svojih kolega Indira odlučila pozvati u pomoć vidjet ćete ovog petka, u 17:25 sati na Novoj TV. Nakon emitiranja, snimku emisije moći ćete kao i uvijek pronaći na OYO.

Posebna ponuda: OYO - 1 mjesec probe bez obveze!

07 ponedjeljak listopad 2013

Stigla nam je jesen, a s njome i kraći dani, kiša i hladnije vrijeme. No, osim promjene vremena, jesen donosi i nove, zanimljive TV sadržaje, a mi (srećom) imamo više vremena za odgledati sve te novosti.

Kako bi ova jesen bila još zabavnija, OYO i B.net osigurali su posebnu ponudu za sve B.net korisnike! Svi B.netovci mogu aktivirati 1 mjesec probe OYO usluge, bez obveze! Nazovi 0800 13 13 ili posjeti B.net prodajno mjesto najkasnije do 10. studenog i aktiviraj mjesec dana pristupa na OYO putem B.neta za 1 kn.

Budi redatelj vlastite zabave i surfaj kroz više od 3.500 sati filmova, serija, emisija, vijesti te sportskih i dječjih sadržaja.

OYO je dostupan u sklopu B.net Videoteke kao zaseban katalog u kojem se nalaze svi tvoji omiljeni sadržaji – filmovi, serije, emisije te dječji i sportski sadržaji. OYO sadržaji su u B.net Videoteci grupirani prema vrsti sadržaja, tako da je snalaženje vrlo jednostavno, a OYO ponuda u sklopu B.net

Videoteke je ista kao i kod ostalih načina pristupa – dostupno je više od 3.500 sati sadržaja i sve sadržaje možeš gledati kada god ti odgovara, bez reklama te na različitim uređajima. Uz B.net, OYO je dostupan izravno na velikom ekranu, na televizoru u tvom domu.

Iskoristi ovu posebnu ponudu još danas i aktiviraj svojih mjesec dana pristupa na OYO!

Jasmina teško prati sve naporniji tempo 'Stelle'


Uzbudljive životne priče junaka iz glazbeno-dramskog spektakla 'Stella' za male ekrane su prikovale mnoštvo gledatelja koji svake nedjelje uživaju u njihovim neodoljivim plesnim i pjevačkim točkama, dok oni koji u serijama vole uživati u terminu po vlastitom izboru, nove epizode vjerno gledaju na OYO. Ove nedjelje u 20.05 h na Novoj TV, a već sredinom tjedna na OYO, 'Stella' donosi mnoštvo zapleta i uzbuđenja, prvi poljubac Kike i Orsata te jednog od najpoznatijih glumaca regije, Gorana Navojca, u novoj ulozi.

U petoj epizodi 'Stelle' Franjo odlazi u posjet Jagodi koju ne zatiče u bolničkoj sobi. Njezin prazan krevet ga šokira, i pomišljajući da joj se dogodilo ono najgore, izbezumljen odlazi u nepoznato. Nakon liječnikovog poziva Jasmina stiže u bolnicu, gdje doznaje da se Jagodino stanje naglo pogoršalo zbog čega je završila na intenzivnoj njezi, ali i kako se Franji izgubio svaki trag.

Kristijanovi prijatelji koji su se s bendom prijavili na 'Stellu' ostaju bez prostora za vježbu, pa im on odlučuje pomoći tako što će im ustupiti svoj stan za probe. Nagovaraju ga da im se pridruži u svirci, na što on nevoljko pristaje.

Dok zabrinuta Jasmina traži Franju u strahu da bi mogao dići ruku na sebe, on odlučuje raščistiti s duhovima iz prošlosti, ali pritom doznaje neočekivanu istinu o svojoj obitelji. Uz pomoć inspektora Pere, tamo ga mrtvog pijanog pronalazi Jasmina. Pogođen njezinim suzama i otkrićem kako je Jagoda i dalje živa, Franjo se slama i odlučuje okrenuti novu stranicu u životu. Želi se vratiti u obiteljski dom, i napokon biti pravi otac kakvog Jasmina zaslužuje.

Dok se 'Stella' približava finalu, pripreme se zahuktavaju. Rastresena Jasmina sve teže prati tempo koji nabija žiri, za razliku od Lane koja ponovno briljira, više se trudeći da impresionira Brauta prema kojem počinje gajiti simpatije, nego zahtjevnu majku. Idilične obiteljske trenutke Jasmine i Franje prekida nenajavljeni gost koji će im otkriti pravu istinu o njihovoj obitelji…

Ne propustite neočekivane događaje u životu junaka 'Stelle' te plesne i pjevačke točke koje će vas ostaviti bez daha ove nedjelje u 20.05 h na Novoj TV!

Novu epizodu potražite premijerno na OYO već sredinom tjedna!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.