Poslastica večeri MMA finala: hrvatski Kličko protiv ledenog Purgera

30 srijeda listopad 2013

Meč koji se iščekuje još od početka kvalifikacija, meč o kojem se pričalo... Matej Batinić i Kristijan Perak srušili su sve prethodne prepreke i u subotu ćemo ih gledati jedan nasuprot drugog!

Finale poluteške kategorije zaista nudi meč za domaće MMA sladokusce. Matej Batinić koji je u 11 mečeva upisao 10 pobjeda i Kristijan Perak koji je u svojh šest mečeva neporažen, trebali bi biti garancija kvalitetne predstave.

''Težak protivnik, ima 10 pobjeda to dovoljno govori o njemu. Neću ga podcijeniti. Kao svoju prednost mogu navest činjenicu da imam možda više težih mečeva s težim protivnicima od njega u karijeri'', respektira svog protivnika Perak. Velike najave i ''trash talk'' nismo ni očekivali od studenta Politologije Mateja.

''Spremao sam se za svog protivnika kao i za svakoga do sada ali ipak s malo jačim tempom jer ipak se radi o finalu. Proučio sam njegove vrline i mane i probat ću iskoristit njegove mane protiv njega.'' Prošle je godine zaustavljen u polufinalu protiv Bože Mikulića.

''Pobjeda mi osigurava titulu prvaka Hrvatske, veću cijenu za iduće borbe i revanš s Mikulićem koji će se ovoga puta drugačije odvijati, a mom klubu osigurava titulu najboljeg MMA kluba u Hrvatskoj, makar smo to nas trojica u finalu potvrfili. Znam da se i borci iz dubrovačkog Gladiatora svrstavaju u vrh i zaista su dobri, no ako uspijem pobjediti Peraka to znači da i mi nešto znamo haha...''

Perak je na MMA ligi debitirao protiv Denisa Jakulja u kvalifikacijama. Odmah je dao do znanja da je došao osvojiti ovu kategoriju.

''Odlična liga, zaista sjajna stvar za ovaj sport u Hrvatskoj. Pogotovo druga sezona u kojoj su mnogi napredovali, vidi se kvalitativni pomak.''

Kristijan je brat poznatog hrvatskog majstora slobodne borbe Mare, a ističe se i zanimljivim nadimkom.

''Zovu me Kličko, valjda od Kristijan. Samo nisam toliko dosadan u kavezu i ringu kao on haha...''

Posljednja poruka uoči subote?

''U subotu očekujte vatromet i pravi meč!''

Prijenos UŽIVO finalne večeri Hrvatske MMA lige gledajte na OYO i na Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

OSVOJI ULAZNICE: odgovori na nagradno pitanje 'Za kojeg borca ćeš navijati u finalu i zašto si baš njegov navijač?' - odgovor pošalji na e-mail natjecaj@novatv.hr, a najbolje odgovore nagrađujemo s po 2 ulaznice za FINALE HRVATSKE MMA LIGE, 2. studenog u Ciboni!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.