Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oyo

Marketing

Posebna ponuda: OYO - 1 mjesec probe bez obveze!


Stigla nam je jesen, a s njome i kraći dani, kiša i hladnije vrijeme. No, osim promjene vremena, jesen donosi i nove, zanimljive TV sadržaje, a mi (srećom) imamo više vremena za odgledati sve te novosti.

Kako bi ova jesen bila još zabavnija, OYO i B.net osigurali su posebnu ponudu za sve B.net korisnike! Svi B.netovci mogu aktivirati 1 mjesec probe OYO usluge, bez obveze! Nazovi 0800 13 13 ili posjeti B.net prodajno mjesto najkasnije do 10. studenog i aktiviraj mjesec dana pristupa na OYO putem B.neta za 1 kn.

Budi redatelj vlastite zabave i surfaj kroz više od 3.500 sati filmova, serija, emisija, vijesti te sportskih i dječjih sadržaja.

OYO je dostupan u sklopu B.net Videoteke kao zaseban katalog u kojem se nalaze svi tvoji omiljeni sadržaji – filmovi, serije, emisije te dječji i sportski sadržaji. OYO sadržaji su u B.net Videoteci grupirani prema vrsti sadržaja, tako da je snalaženje vrlo jednostavno, a OYO ponuda u sklopu B.net

Videoteke je ista kao i kod ostalih načina pristupa – dostupno je više od 3.500 sati sadržaja i sve sadržaje možeš gledati kada god ti odgovara, bez reklama te na različitim uređajima. Uz B.net, OYO je dostupan izravno na velikom ekranu, na televizoru u tvom domu.

Iskoristi ovu posebnu ponudu još danas i aktiviraj svojih mjesec dana pristupa na OYO!

Post je objavljen 07.10.2013. u 14:07 sati.