Najiščekivanija telenovela godine 'Oluja u srcu' uskoro na Doma TV-u i OYO!

18 petak listopad 2013

Najiščekivanija telenovela godine koja će se uskoro početi prikazivati na programu Doma TV-a, 'Oluja u srcu', ljubavna je priča između prelijepe Marine (Ximena Navarrete) i hrabrog kapetana Damiána (William Levy). Mjesto radnje malo je ribarsko mjesto u koje se Marina preselila sa svojom majkom te u lokalnoj tvornici upoznaje ribara Damiána. Dvoje se mladih tog trenutka zaljube, ali drugi će učiniti sve da njihova ljubav nestane kao u oluji.

'Oluja u srcu' najpoznatije produkcijske kuće telenovela, Televise, okupila je zvjezdanu glumačku postavu ovog televizijskog žanra na čelu sa zavodnikom Williamom Levyjem kojeg ste na OYO već mogli (i možete još uvijek) gledati u serijama 'Oprezno s anđelom' i 'Pobjeda ljubavi', a okupljeni su i glumački veterani poput Daniele Romo i Césara Évore. Burna ljubavna priča na obali mora definitivno nosi epitet najiščekivanije telenovele ove godine, a kemije među glavnim glumcima neće nedostajati, u što ćete se uskoro moći uvjeriti, jer prve epizode serije stižu već sljedeći tjedan na OYO.

Već prije samog prikazivanja nova hit serija iz Televisine radionice podigla je prašinu i uzburkala javnost jer se čini da su glavni glumci serije, latino zavodnik Levy i prelijepa Ximena, osim na malim ekranima, ljubavnu priču doživjeli i u stvarnom životu. Glasine govore kako je sam Levy, još prilikom odabira glavne glumice, izrazio želju da njegova glumačka partnerica u seriji bude upravo Ximena, vlasnica titule Miss Universe 2010. Iako se nagađalo kako će mu u ovoj seriji po treći put partnerica biti Maite Perroni, s kojom je glumio u telenovelama 'Oprezno s anđelom' i 'Pobjeda ljubavi', ponovno okupljanje ovog najpoznatijeg TV para iz svijeta telenovela nije se dogodilo te je za glumicu u 'Oluji u srcu' odabrana upravo Ximena.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.