Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oyo

Marketing

Halloween u Cineplexx kinima!


Noć vještica sve je bliža, a s njom dolazi i ona... Naravno, riječ je o hororu 'Carrie' koji u kina stiže sljedećeg četvrtka, 31. listopada – točno na Noć vještica! Povodom ovog posebnog događaja, kina Cineplexx u Zagrebu (Centar Kaptol, City Center one East) i Splitu (City Center one) organizirala su Noć vještica u svojim mračnim, ali udobnim kino dvoranama. Naime, uz posebnu cijenu kinoulaznica (25 kn) za sve posjetitelje, svi oni koji dođu maskirani i budu najbrži na blagajnama dobit će DVD/Blu-ray iznenađenja!

Carrie je vjerojatno najpoznatija filmska tinejdžerica čija je priča prvi puta ispričana u popularnom romanu autora Stephena Kinga objavljenom 1974. godine. To je bio ujedno i njegov prvi objavljeni roman koji je postigao nezapamćeni uspjeh, a prema izjavi samog autora knjigu 'Carrie' napisao je u samo dva tjedna. Novu horor verziju 'Carrie' koja od četvrtka 31. listopada dolazi u domaća kina režirala je Kimberly Peirce (redateljica iznimno hvaljenog filma 'Dečki nikad ne plaču' za koji je glumica Hilary Swank osvojila svog prvog Oscara u karijeri).

Carrie White je mlada tinejdžerka, sramežljiva djevojka koju njezini vlastiti vršnjaci i prijatelji odbacuju iz svog društva, a koju njezina izrazito religiozna i zaštitnički preduboko nastrojena majka neprestano terorizira. Uskoro Carrie, na vlastito iznenađenje, otkriva da posjeduje telekinetičke sposobnosti koje će upotrijebiti u malom gradiću u kojem živi tijekom proslave maturalne večere...

U ovoj najnovijoj filmskoj verziji klasične horor priče glavne uloge tumače mlada zvijezda Chloe Grace Moertz ('Kick Ass', 'Pustite me unutra') i četiri puta nominirana za nagradu Oscar Julianne Moore ('Kralj pornića', 'Daleko od raja', 'Sati') dok se u sporednim ulogama pojavljuju Gabriella Wilde, Portia Doubleday, Alex Russell, Judy Greer i drugi. Film Carrie proteklog se vikenda započeo prikazivati u američkim kinima i u prva tri dana utržio je 17 milijuna dolara.

Ne propustite novu horor verziju 'Carrie' za Noć vještica u Cineplexx kinima u Zagrebu (Centar Kaptol, City Center one East) i Splitu (City Center one) – u četvrtak, 31. listopada!

Kako bi se pripremili za film, prilog o filmu i kino najavu pogledajte na OYO!

Post je objavljen 25.10.2013. u 11:47 sati.