Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/oyo

Marketing

Provokativna uloga Sare Stanić u trileru 'Nije sve u lovi'


Talentirana glumica Sara Stanić pozornost na sebe skrenula je prije dvije godine nastupom u prvom hrvatskom erotskom filmu – '7 seX 7' redateljice Irene Škorić. Ove je godine privukla pozornost na filmskom festivalu u Puli svojom prvom glavnom ženskom ulogom i to u intrigantnom trileru 'Nije sve u lovi' redatelja Darija Pleića. U tom filmu Sara glumi Ines – mladu djevojku rastrganu između stare ljubavi prema problematičnom Robiju i nove, strastvene ljubavi nabijene snažnom erotikom prema bankaru Marku koji možda skriva mračnu tajnu koja ih svo troje može uništiti.

Uz Saru Stanić u filmu su glavne uloge ostvarili Marko Cindrić (Robi) i Nikša Butijer (Marko). Posebno je zanimljiva činjenica da je potonji donedavno bio Sarin profesor na Akademiji dramskih umjetnosti u Zagrebu.

Što o svom liku ima za reći Sara, a što redatelj Dario Pleić i glumac Marko Cindrić možete pogledati u kratkom dvominutnom prilogu OVDJE.

Službena kino najava za film izašla je prije par tjedana, a sudeći prema vrućim scenama seksa i intrigantnoj radnji sigurni smo da se radi o novom domaćem kino hitu.

Triler 'Nije sve u lovi' u domaća kina stiže 31. listopada. Film govori o mladom paru – Ines i Robiju – koji imaju 7 dana da otplate Robijev dug kamatarima ili će oboje nastradati. Kada upoznaju imućnog bankara Marka koji bi ih pozajmicom mogao spasiti, Ines i Marko se zbližavaju. U suludoj utrci s vremenom stvara se ljubavni trokut čudnih emocija, laži i strasti koji može završiti na samo jedan način...

U rubrici 'Promo' na OYO pogledajte prilog o filmu sa Sarom Stanić te kino najavu filma.

Post je objavljen 18.10.2013. u 10:36 sati.