Nikša Butijer kakvog još nikad niste vidjeli

24 četvrtak listopad 2013

Iako ga je domaća publika do sada navikla gledati u humorističnim ulogama ('Svećenikova djeca', 'Kauboji'), Nikša Butijer u trileru 'Nije sve u lovi' glumi jednu potpuno drugačiju ulogu – puno ozbiljniju i mračniju od bilo koje dosadašnje. Naime, Nikša u filmu tumači ulogu Marka, bankara i ozbiljnog muškarca koji igrom sudbine upozna mladu konobaricu Ines s kojom započinje turbulentnu, strastvenom i snažnom erotikom nabijenu ljubavnu vezu. Premda Ines misli da koristi Marka zbog njegovog imovinskog statusa, Marko je zapravo taj koji skriva duboku, mračnu tajnu koja prijeti da uništi ljubavni trokut između njega, Ines i njezinog dugogodišnjeg partnera Robija.

Uz Nikšu Butijera u trileru 'Nije sve u lovi' glavne uloge tumače Marko Cindrić (Robi) i Sara Stanić (Ines). Što o svom liku ima za reći Niška, a što redatelj filma Dario Pleić pogledajte u dvominutnom prilogu na OYO.

Službena kino najava za film izašla je prije par tjedana, a sudeći prema vrućim scenama seksa i intrigantnoj radnji sigurni smo da se radi o novom domaćem kino hitu.

Triler 'Nije sve u lovi' u domaća kina stiže 31. listopada. Radi se o trileru koji govori o mladom paru – Ines i Robiju – koji imaju 7 dana da otplate Robijev dug kamatarima ili će oboje nastradati. Kada upoznaju imućnog bankara Marka koji bi ih pozajmicom mogao spasiti, Ines i Marko se zbližavaju. U suludoj utrci s vremenom stvara se ljubavni trokut čudnih emocija, laži i strasti koji može završiti na samo jedan način...

Kino najavu i priloge o filmu pogledajte na OYO!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.