Vladimir: U Metkoviću i klinci od šest godina već udaraju u boksačku vreću!

22 utorak listopad 2013

Ivan Vladimir (24) talentirani je borac koji dolazi iz Metkovića. U Hrvatskoj MMA ligi nametnuo se nevjerojatnom strašću za borbom i sposobnošću da radi preokrete kada bi drugi borci predali meč. Njegovu karizmu prepoznali su brojni navijači koji ga prate na svakoj borbi u Ciboni. Podrška njegovih Metkovčana neće izostati ni 2. studenog kada će mu protivnik u borbi za treće mjesto biti Burhan Ameti iz Poreča.

U polufinalu je izgubio od Filipa Pejića koji ga je nokautirao te je tada bio jako ljut na sebe zbog tog poraza. Sada je hladne glave prokomentirao taj okršaj koji ga je doveo do borbe za treće mjesto Hrvatske MMA lige.

- Nisam bio svoj u tom meču. Njegov udarac je sjeo na pravo mjesto i to je bilo to. Ostali smo prijatelji, čak smo i odradili koji trening poslije toga. Ali, jako bi volio imati revanš s njim uskoro – odlučan je Vladimir.

Kaže da se sjajno pripremio za sraz sa žilavim Ametijem i jedva čeka užarenu atmosferu Cibone.

- Ameti je dobar borac, želi ozlijediti protivnika i ide u borbu. To mi odgovara. Ovaj put želim to taktički odraditi. Imam super tim s kojim sam se pripremao u Croatian Combat Academy u dvorani CrossFit Zagreb, a moji mentori su Luka Jelčić, Matej Truhan, Goran Reljić i Krešo Merčep. Želim uzeti treće mjesto Hrvatske MMA lige – izjavio je Ivan Vladimir.

Vladimir trenutno zbog borbe u Hrvatskoj MMA ligi boravi u Zagrebu, ali bez predumišljaja kaže kako za ništa ne bi mijenjao svoj Metković.

- Metković je najbolji grad za život, nije ubrzan, a opet ima meni potrebnu dinamiku. Imamo sve, ljeti imamo lubenice, a zimi mandarine. Što ćeš više ha ha? Šalim se, ali u biti mi jako lijepo živimo. Ja imam svoju dvoranu za boks gdje rekreativno treniram sve uzraste. Najmlađi član ima šest godina, a najstariji 26. A, taj klinac od šest već lupa po vreći! Naravno da su vježbe prilagođene djeci njegovih godina, ali smiješno ga je vidjeti kako se trudi udarat' po njoj. To su Metkovci! Snažni od malih nogu – ispričao je Ivan.

Tko će biti najbolji MMA borac u Hrvatskoj? Prestižna titula MMA prvaka rezervirana je samo za najodvažnijeg. Pojas može ponijeti samo onaj koji ide na sve ili ništa. Bez kalkulacija. Traži se čista snaga, srčanost i stav pobjednika.

Još malo i čeka nas veliko finale Hrvatske MMA lige koje će se održati 2. studenog u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Vrhunac MMA lige donosi adrenalinski spektakl finalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu te borbe za treće mjesto Hrvatske MMA lige. 20 boraca, 10 borbi, jedan kavez.

Prijenos UŽIVO je na OYO i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

OSVOJI ULAZNICE: odgovori na nagradno pitanje 'Za kojeg borca ćeš navijati u finalu i zašto si baš njegov navijač?' - odgovor pošalji na e-mail natjecaj@novatv.hr, a najbolje odgovore nagrađujemo s po 2 ulaznice za FINALE HRVATSKE MMA LIGE, 2. studenog u Ciboni!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.