Povijest pišu pobjednici, a svatko od MMA finalista želi pojas pobjednika!

23 srijeda listopad 2013

Veliko finale Hrvatske MMA lige je pred vratima. Dani nas dijele od adrenalinskog spektakla u Ciboni. Ulog je veliki – titula MMA prvaka Hrvatske. Povijest pišu pobjednici, a svatko od deset finalista u pet težinskih kategorija želi pojas pobjednika, pa s pravom očekujemo vrhunske borbe.

Bez kalkulacija, beskompromisno, pojas MMA lige čeka samo najspremnijeg i najodvažnijeg hrvatskog MMA borca.

Finale Hrvatske MMA lige donosi 10 vrhunskih borbi koje će se odigrati 2. studenogu dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.
Nakon napetih borbi za treće mjesto Hrvatske MMA lige, poslastica večeri bit će finalni okršaji za titulu prvaka Hrvatske u slobodnoj borbi.

Teško i nezahvalno je prognozirati ishod finalne večeri u Ciboni te nagađati što će od viđenog biti vrhunac spektakla, ali naš stručni MMA stožer smatra da će pojedini ogledi pokazati rijetko viđenu raskoš slobodne borbe.

- Peruško je prošlogodišnji osvajač trećeg mjesta i ovu sezonu ga zapravo brani. Nasuprot mu stoji Radman koji se u odnosu na drugo mjesto iz prošle sezone, sigurno neće zadovoljiti time da ove godine završi bez minimalno bronce. U ogledu između Željezića i Ivanušića gledat ćemo reprizu iz četvrtfinala. Naime, ozljedama i nemogućnostima borbe, a opet ždrijebom te sustavom Hrvatske MMA lige unazad, Ivanišić je dobio priliku za revanš i objeručke ga prihvatio. Zanimljiv meč i pitanje hoće li ovaj puta Željezić rutinski obaviti posao ili će Ivanišić poravnati međusobni score.

U finalnoj borbi između Pereše i Pejića, njih dvoje ne gledaju jedan u drugog, već preko ramena žele prošlogodišnjeg pobjednika Burušića. Pejić u polufinalu, a Pereša u finalu, prošle sezone izgubili su baš od Burušića i silno žele taj revanš. Ulog je jako velik za oba borca, stoga ne sumnjamo u odličnu izvedbu. U srazu superteškaša, Glavaš je ponovno u finalu. Silno želi pojas, a i priliku za revanš protiv Ilića. S obzirom na izvedbu u polufinalu, gdje je njegov napredak i laicima vidljiv, lako bi mu se mogle ostvariti želje. S druge strane, Milinković je do sada pokazao izrazitu smirenost i veliko samopouzdanje. Praktički ne pokazujući nikakav preveliki napor stigao je do finala. Vjerujem da skriva nešto specijalno za finale i veselim se početku borbe
– prokomentirao je Tomislav Novosel, koordinator Hrvatske MMA lige.

Još malo i čeka nas veliko finale Hrvatske MMA lige koje će se održati 2. studenog u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Vrhunac MMA lige donosi adrenalinski spektakl finalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu te borbe za treće mjesto Hrvatske MMA lige. 20 boraca, 10 borbi, jedan kavez.

Prijenos UŽIVO je na OYO i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.
Potražite ulaznice već od 75 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

OSVOJI ULAZNICE: odgovori na nagradno pitanje 'Za kojeg borca ćeš navijati u finalu i zašto si baš njegov navijač?' - odgovor pošalji na e-mail natjecaj@novatv.hr, a najbolje odgovore nagrađujemo s po 2 ulaznice za FINALE HRVATSKE MMA LIGE, 2. studenog u Ciboni!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.