"MANIFEST" - serija

09.10.2021.


slika: internet

Sinoć sam na HBO-videoteci do pol 4 ujutro gledala III sezonu ove odlične serije:

"U ovoj misterioznoj drami avion neobjašnjivo nestaje na prekooceanskom letu i vraća se pet godina poslije nakon što ga smatraju izgubljenim na moru. Iako je za putnike vrijeme stalo, godine su prošle za njihove najmilije kod kuće.

Kada Montego Air na Letu 828 sigurno sleti nakon turbulentnog, ali rutinskog leta, posada i putnici odahnu. Ipak, u tih nekoliko sati svijet je ostario za pet godina, a njihovi su prijatelji, obitelji i kolege, nakon što su oplakali svoj gubitak, izgubili nadu i nastavili sa životom. Sada, suočeni s nemogućim, svi su dobili drugu priliku. Ali kako postaju svjesni nove stvarnosti, raspleće se dublji misterij, a neki od putnika koji su se vratili uskoro shvaćaju da su možda predodređeni za nešto veće nego što su ikada smatrali mogućim."


https://mojtv.hr/serije/131765/manifest.aspx

https://hbogo.hr/serije/manifest/1-sezona

https://tvprofil.com/serije/manifest/manifest/sezona/1


slika: internet

"GLAVNE ULOGE:

Melissa Roxburgh u ulozi Michaele Stone, detektivke koja radi u 129. krugu NYPD i Benove sestre. Bila je putnica na letu 828. Ariana Jalia tumači mlađu Michaelu.

Josh Dallas kao Ben Stone, izvanredni profesor i Michaelin brat. Bio je putnik na letu 828.

Athena Karkanis kao Grace Stone, Benova supruga i Michaelina šogorica, koja vodi ugostiteljsku tvrtku.

J. R. Ramirez kao Jared Vasquez, detektiv u 129. krugu NYPD-a i bivši zaručnik Michaele; oženio se Michaelinom najboljom prijateljicom, ali se razveo nakon njenog povratka.

Luna Blaise kao Olive Stone, kći Bena i Grace, Michaelina nećakinja, Calina sestra blizanka, Edenina starija sestra. Jenna Kurmemaj prikazuje mladu maslinu.

Jack Messina kao Cal Stone, sina Bena i Grace, Michaelinog nećaka, starijeg brata Eden i brata blizanca Olive, koji je danas pet i pol godina mlađi od nje. Cal je bio putnik na letu 828.

Parveen Kaur kao Saanvi Bahl, diplomirani student i medicinski istraživač u bolnici Mercy i putnik na letu 828.

Matt Long kao Zeke Landon (sezona 2; sezona 1), planinar koji je zarobljen u pećini tijekom mećave prije godinu dana i vratio se u život sličan situaciji koja se dogodila letu 828. Colin Critchley prikazuje mlađeg Zekea.

Holly Taylor kao Angelina (sezona 3)

SPOREDNE ULOGE:

Daryl Edwards kao Robert Vance, direktor NSA-e koji vodi istragu ponovnog pojavljivanja leta Montego Air 828. Unatoč tome što je očito ubijen u sezoni 1 tijekom racije na baza projekta Singularity, otkriva se da je još uvijek živ u sezoni 2. Samo je nekoliko ljudi svjesno toga, uključujući Saanvija.

Alfredo Narciso kao kapetan Riojas, policijski kapetan 129. stanice NYPD-a, gdje Michaela i Jared rade.

Mugga kao Bethany Collins, stjuardesa na letu 828 i Georgijeva supruga.

Tim Moriarty kao Tim Powell, zamjenik ravnatelja NSA-e.

Frank Deal kao Bill Daly (sezona 1), pilot leta 828.

Malachy Cleary kao Steve Stone, otac Michaele i Bena i Cal, djed Olive i Eden.

Geraldine Leer kao Karen Stone, majka Michaele i Bena i baka Cal, Olive i Eden. Umrla je dok je nedostajao let 828. Njezin omiljeni biblijski stih je Rimljanima 8:28 , koji uključuje "sve stvari djeluju na dobro". Stones stih često ponavljaju kad razgovaraju o pozivima.
Victoria Cartagena kao Lourdes (sezona 1), Michaelina bivša najbolja prijateljica koja se udala za Jareda nakon Michaelina nestanka.

Daniel Sunjata kao Danny, Gracein dečko kojeg je upoznala nakon Benova nestanka.

Olli Haaskivi kao Isaiah, strastveni, ali krhki član Crkve vraćenih. Zapali vatru u noćnom klubu kako bi drugima pokazao da su putnici u letu 828 čuda. Umro je u tom slučaju.

Nikolaj Tsankov kao Marko Valeriev, bugarski putnik leta 828 koji je među stranim državljanima u pritvoru Ujedinjenih dinamičkih sustava (UDS) i projekta Singularity.

Francesca Faridany kao Fiona Clarke, znanstvenica na letu 828 koja je uključena u Unified Dynamic Systems i projekt Singularity.
Shirley Rumierk kao Autumn Cox, putnica u letu 828 koja ima izvanredne naloge za uhićenje. Laurenceovi su je nadređeni iskoristili da saznaju što Ben zna o projektu Singularity.

Elizabeth Marvel kao Major, žena koja predvodi vladin entitet koji želi oružati "pozivima" koje 828 putnika često doživljavaju . U "Lažnom horizontu" identificirana je kao general-bojnica američke vojske Kathryn Fitz, specijalistica za psihološki rat s trideset godina iskustva u tajnim operacijama. Kasnije je slučajno truje Saanvi. Prije nego što je umrla, Kathryn je izjavila da je planirala zaraziti ljude istom krvlju koja je u putnicima leta 828, u nadi da će replicirati mutaciju.

Brandon Schraml kao direktor Jansen, predstavnik tvrtke Major. Zadatak mu je nadzor nad Autumn Coxom.

Jared Grimes kao Adrian, putnik na letu 828. Poduzetnik je koji oblikuje Crkvu povratnika.

Andrene Ward-Hammond kao Kapetan Kate Bowers (sezona 2), policijska kapetanica 129. kruga NYPD-a koja nasljeđuje Riojas.

Yasha Jackson kao Suzanne Martin (sezona 2), dekanica koledža i stara Benova prijateljica.

Garrett Wareing kao TJ Morrison (sezona 2), studentica i putnica leta 828.

Ellen Tamaki kao Drea Mikami (sezona 2), nova Michaelina partnerica u NYPD.

Leah Gibson kao Tamara (sezona 2), barmenica koja radi u konobi koju posjećuju Xersi.

Carl Lundstedt kao Billy (sezona 2), Tamarin brat i Xer.

Maury Ginsberg kao Simon White (sezona 2), elitni član fakulteta koji unajmljuje Bena, otkrio je da potajno vodi Xers.

Will Peltz kao Levi (sezona 3)"


izvor: Wikipedia https://hr2.wiki/wiki/Manifest_(TV_series)







<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.